Adam cevabını vermiş çekilmiş köşesine... Rap yoldasi gomdu yaktigin tüm lambalar ani söndü
Dinle kaf kefi feyz al Ben maratona çiktim sen yerde topal
Gel yaralara tuz bas, hasima el verdim kol gitti abe heyhat
Ben mektubu yazdim sayfalarini ister yirt ister kopart
Sago defteri dürdü en büyük düsmanim nankör bir bücürdü
Aynaya bak yok sen cahile kalem çekiver eski dosta yol ver
---------------------------------
Onları bırakında Rap budur,Bas gaza aşkım halt etmiş yanında Gel hadi takil bize bin arabama Geziyoruz yollari müzik çaldikça
Cahile Kalem Çeki Ver eski Dosta Yol ver Derim ben ;) Ceza'ya Gelince Hala Kılla hakanmıdır nedir Onun'La laf atıyo Sagoya Yok böyle Bi dava vay anasını sayın seyirciler Sago Pesimist ep 5 Cıkarırsa 2020'ye kadar Ceza Biter :D
quote:
Orjinalden alıntı: Impavide
Nedir bu Sagopa Kajmerle Ceza atışması.Yahu size ne oluyor adamlar kariyerlerinin zirvelerine çıkıyorlar siz hala tartışıyorsunuz.İlk okul çocukları gibi neyi zırvalıyorsunuz.Seviyorsan dinle sevmiyorsan sus ve saygı göster.
E o zaman sen takım tutma, hiçbirşey yapma :)
öncede konu açmıştım belki hatırlarsınız. sagopa sanki rap müzikten farklı birşeyler yapıyor. yani dışardaki özellikle amerikadaki rap müzikle karşılaştırırsan bu farkı görürsün.
not: genelde rock dinlerim. sagopayı da dinlerim arada. yanlış anlaşılmasın sagopa kötü şarkıcı demedim sadece tarzı biraz farklı dedim.
Hala sagopa ve ceza dinleyipte ''ben rap dinliyorum yow yow'' diyenler var mı yav
PMden msn gönderinde sizi raple tanıştırayım...
Artık bu şaçma elemanlardan ve fanlarından sıkıldım
quote:
Orjinalden alıntı: 500PuncH
Artık bu şaçma elemanlardan ve fanlarından sıkıldım
Öle deme sagopa'nın güzel sözleri var ceza belki biraz cozuttu gibi ama sagopa'da mükemmel sözler var :)
Türkçe rapte sago üstüne tanımam underground rapte dinlerim ama underground takılanların çoğu saçma sapan sözlerle millete saldırmaya çalışıyor ana avrat küfürler üstelik sebebsiz yere diss kavramını birilerini yermekten çok ana avrat sövme konumuna getirdiler yada öyle algıladılar bilmiyorum ama ben bunları dinlemek istemiyorum dinlediğim müzik beni dinlendirmeli veya duygularıma ortak olmalı bana uymalı ki bunuda en iyi sagopa yapıyor...
Sizde bir gün, Klasik müzige, Jazza, Alternative Rock a başlayacak, doğru yolu bulacaksınız..
Undergraund yalan Başta sizi hortum gibi bir basınçla çeker Sagopa Ceza yalan muzikte ruh kalmayıp ticarete dökülünce o muzikte ister kalite adına daha güzel adımlar yapılsın ben ruh varmı yokmu anlarım
ModeXL sonuna dek haa sizler mode xl li kral benimden başka bi şarkısını bilmiyosanız ayrı Mode XL nasıl bir yapıya sahip muzikleri seni güçlendirir Sagopa bezdirir Ceza geveler ModeXL seni güçlü yapar ve içine bir gangstalık işlenmeye başlar bir çok şaçma gelen sözde binbir mana ararsın Ve şu anda mode xl lin tüm parçalarını aynı ritimde flowda okuyabiliyicek birisiyim çünkü benim tarzımda insanlar her türlü tarzlarınıda benim gibi yansıtan insanlar bu dünyada tek mode xl yasin evrim azat vs vs değil ama onlarda yine işi ticarete döktü ve parasızlıktan yakındığı şarkıları şuçları anlatmak yerine yine iyi kötü para kazanıp o da ruhunu kaybetti mode xl de dağıldı mertlik bozuldu ve şu anda mode xl nedir dersem herkes yasin der ve yasin en sevdiğim bana en bağdaşan eleman sanki muzik yapmıyor benle konuşuyor ama artık mode xl gibi hırçın bi grupta yumuşak popüler kültüre kaymakta ve ben bunu istemesemde dün popçuya küfür eden sagopa boyun eğdi dün popçuya küfür eden ceza feat attı onlarla artık bu işi ruh için yapın Gidin bi yerde amelelik yapın ordan para kazanın üstünüz yırtık pırtık olsun sahneye gelin çok güzel bi giyim ile en azından diyebilelim sevebilelim en azından kanıtlayın sanatçı boynu eğik kişidir
herkes sagopa cıyım cezacıyım şuycuyum buycuyum diyo....harbı gercek anlamdan rap veya hıp hop dınlemek ıstıyosan rap in orjınalini dinleyeceksın. oda bu muzik kültürünün başladığı yer olan Amerika dır.....herkes sunu iyi biliyorki bu amerikalı rapper lar bu işi en iyi yapan kişilerdir...
ceza mürekebi doldurdum .. üstüne dıss tanımam süper ve çok sert ;)
Rap denilen şey, terbiyesizlikten başka birşey değildir. Ve bunları dinleyen düşünmelidir. Rap denilen şeyde hiç bir emek yoktur. Milletin, anasına bacısına küfür ederek marifet yaptıklarını, müzik yaptıklarını zannederler. Ve bazı kişilerde bu herifleri dinler ve para kazandırır.
quote:
Orjinalden alıntı: Selection
Sizde bir gün, Klasik müzige, Jazza, Alternative Rock a başlayacak, doğru yolu bulacaksınız..
+1905
quote:
Orjinalden alıntı: KaTiP_SoSe
quote:
Orjinalden alıntı: Impavide
Nedir bu Sagopa Kajmerle Ceza atışması.Yahu size ne oluyor adamlar kariyerlerinin zirvelerine çıkıyorlar siz hala tartışıyorsunuz.İlk okul çocukları gibi neyi zırvalıyorsunuz.Seviyorsan dinle sevmiyorsan sus ve saygı göster.
E o zaman sen takım tutma, hiçbirşey yapma :)
Ne alaka?İllede bişeyi destekliyorsak onun rakibini kötülemekmi lazım?
quote:
Orjinalden alıntı: -ouzzz-
Rap denilen şey, terbiyesizlikten başka birşey değildir. Ve bunları dinleyen düşünmelidir. Rap denilen şeyde hiç bir emek yoktur. Milletin, anasına bacısına küfür ederek marifet yaptıklarını, müzik yaptıklarını zannederler. Ve bazı kişilerde bu herifleri dinler ve para kazandırır.
Rap bu değil git öğren rap neymiş ondan sonra gel burda fikirlerini yaz.
biliyorsan yaz örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar boşuna söylenmemiş
quote:
Orjinalden alıntı: serkan1216
ceza mürekebi doldurdum .. üstüne dıss tanımam süper ve çok sert ;)
sana göre
quote:
Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^
quote:
Ben gayet iyi biliyorum rap in ne olduğunu kuzenim bu işin içinde ve ben dinledim onun dinlediği şarkı denilen şeyi. Bana burda gelipte rap'i öğretme.
-Kramp (feat.Saian)-
-Nakarat- bak 2 tank,2 fark,2part,2 strong ekip al çekip bıraktı bu punch rapi brunch gibi değil dimi puşt bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi....
-Hayki Verse- rape hayrın olsun i.ne microphone geyir (Garrgh) biz tükürdük fondotenli suratına eğil(ghhaaaghh puuuu) bi kaç trackle sesi çıktı baktım 3,5 gayin aklı sıra albüm yaptı duydum oda mix teyip(hah) bak bu rap değil bi keyif bizim için beyim rhyme’a kıydım senin için hay tipini s.keyim limon değil bu beyin bak,sı.tım orda eğil bak çok üzgünümki halinizde bo.a doğru seyir kusura bakma zaman dardı böyle yazdım kapat a.cık ağzı,kafan dönsün aptal ol lan stli s.kik fazıl... stilim king puzzle,s.kilir en tarzı, s.kilip itilir ekibin evine dönemez yat zıbar lan turist bana bak ben undergroundun kahramanı ar tist misin lan sen s.ktir ol git bağıra bağıra bu pist bizim oğlum jetler havalarda çek git rezil olma susat undergrounda
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^
quote:
Ben gayet iyi biliyorum rap in ne olduğunu kuzenim bu işin içinde ve ben dinledim onun dinlediği şarkı denilen şeyi. Bana burda gelipte rap'i öğretme.
iyi güzel sen rapin gralısın 1 şarkıyla rap alemini çözdün büyüksün