Şimdi Ara

TÜRK OYUNLARINA DESTEK!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
0
Favori
17.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hepimiz türkler oyun yapamaz, tembeldirler falan diyoruz. Oysa üzerinde çalışılan birçok oyun var. Istanbul, Kabus22 vb.. Belki de dediğiniz gibi tembellikten belkide maddi sıkıntılardan bu oyunlar ya çıkamıyor ya çok gecikiyor yada istediğimiz gibi olmuyor. Sizden ricam bu işle ilgilenen arkadaşlara maddi olmasa bile manevi destek vermeniz. Mesela benim yaptığımız gibi imzanızda bu oyunlarla ilgili bilgilere yer verebilirsiniz. Çeklerin bile oyunları var bizim neden olmasın..

Sizden destek bekliyorum...

• ewet abi ya.bir türk dünyaya bedeldir.hep destek tam destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superior83 -- 13 Şubat 2005, 0:10:26 >

| HP Pavilion DV5 - 1021ET |

~ Intel®Core™2 Duo İşlemci P8400 @ 2,26 Ghz - 3 MB - 1066 Mhz ~ 4 GB DDR2 800 Mhz ~ 320 GB SATA 5400 RPM HDD ~ Intel® PRO/Kablosuz 4965AGN Ağ Bağlantısı ~ 512 MB NVIDIA 9600 GT ~ 4 USB 2.0 & IEEE 1394 Firewire® & 1 HDMI & 1 eSATA ~ Altec Lansing® & Finger Print ~ Windows Vista Home Premium SP1 ~
  • Bir türk dünyaya bedel değildir. Türkler dünyaya bedeldir. Yani bireysel olarak sadece düşünürsün, üretmek için beraber çalışmak gerekir... Eeee hadi imzaları göreyim.. Aha benim ki:):)

Orjinalden alıntı: OstotheK

Bir türk dünyaya bedel değildir. Türkler dünyaya bedeldir. Yani bireysel olarak sadece düşünürsün, üretmek için beraber çalışmak gerekir... Eeee hadi imzaları göreyim.. Aha benim ki:):)

yaw sen ne demek istiosun kardeş.Atamız bu sözü boşuna sölemiş oluo yani.cewap atarken düşünde at biraz.hey allahım ya.

~ Intel®Core™2 Duo İşlemci P8400 @ 2,26 Ghz - 3 MB - 1066 Mhz ~ 4 GB DDR2 800 Mhz ~ 320 GB SATA 5400 RPM HDD ~ Intel® PRO/Kablosuz 4965AGN Ağ Bağlantısı ~ 512 MB NVIDIA 9600 GT ~ 4 USB 2.0 & IEEE 1394 Firewire® & 1 HDMI & 1 eSATA ~ Altec Lansing® & Finger Print ~ Windows Vista Home Premium SP1 ~

• http://www.sobee.com.tr/ adresinde "iletişim" bölümüne tıklayarak tüm fikirlerinizi Sobee ve Istanbul oyunu çalışanlarına iletiniz, kendilerini yanlız hissetmesinler hatta beta tester olmak istediğinizi de belirtin. Ben özellikle istanbul oyununu beklediğim için ondan bahsediyorum. Ama diğer oyunlarla ilgili de linkler, mail adresleri verelim ki destek olduğumuzu bilsinler.

Bizler neden strateji oyunu oynarken bizansa karşı Fatih Sultan Mehmet'i seçerek istanbul'u fethetmeye çalışmayalım li.. Hele bir düşünün bir dönem kapatıp, yeni bir dönem açan istanbul fethinden bahseden yada bu kuşatmayı birebir yaşatan tekbir oyun yok. Lütfen destek...

• Bendende Destek.
  • Bir türk dünyaya bedeldir lafı insanı tembelliğe iter. Fikirleri bireyler bulur, ürünleri topluluklar üretir. Polemik yapmazsan sevineceğim.

Bir türk dünyaya bedeldir lafı insanı tembelliğe iter. Fikirleri bireyler bulur, ürünleri topluluklar üretir. Polemik yapmazsan sevineceğim.

hah böle dersen bişey olmaz güzel kardeşim ben orada gaz wermek için yazdım zaten.polemiğe gerek yok demi.forumu kirletmeyelim.

• quote:

Bir türk dünyaya bedel değildir. Türkler dünyaya bedeldir. Yani bireysel olarak sadece düşünürsün, üretmek için beraber çalışmak gerekir... Eeee hadi imzaları göreyim.. Aha benim ki:):)

eferin kutlarim seni arkandayim çok bilgili bi vatabdassin insan kendini belli eder
  • Destek oluyorum demek yetmez komutanım:):) Bak ben imzamı değiştirdim. Sanal da olsa destek veriyorum. Belkide imzamdaki linke tıklayan insanlar farklı düşünmeye başlıyorlar. Reklam olsun link verelim, bilgi verelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: iron eagle

quote:

yaw sen ne demek istiosun kardeş.Atamız bu sözü boşuna sölemiş oluo yani.cewap atarken düşünde at biraz.hey allahım ya.

sende saçmalama adam dogru söylüyo daha dogrusu mantikli olani yansitiyo bir türk sap gibi napsin ama bir kaç türk aklini ve zekasini billeştirerek kardesce çikar için degil bişeyler yapmak için çaliirsa görün bakalim bu arada türklerin pratik zekasi hiç bi ırkta yok

• Sizce bu ekran görüntüsü birçok oyundan daha sıcak değil mi? Sanırım Yeni Camii Avlusu..

TÜRK OYUNLARINA DESTEK!

Destek destek...

TÜRK OYUNLARINA DESTEK!

Orjinalden alıntı: MORGAN

quote:

quote:

sende saçmalama adam dogru söylüyo daha dogrusu mantikli olani yansitiyo bir türk sap gibi napsin ama bir kaç türk aklini ve zekasini billeştirerek kardesce çikar için degil bişeyler yapmak için çaliirsa görün bakalim bu arada türklerin pratik zekasi hiç bi ırkta yok

asıl sen saçmalam.hem saç malanmaz taranır.bu yaşına gelmişssin daha öğrenememişsin.nasıl bir türk sap gibi napsın ya.cüneyt arkın koskoca bizansı tek başına yeniyo ya.

• Iron nasıl birşey yaptığının farkında mısın. Belki de bu oyunlarla uğraşan birçok insan birşeyler yapmaya çalıştığında karşısına senin gibi biri çıkmıştır ve hevesi kaçmıştır. Eğer geyik yapmak istiyorsan forum ana sayfasında "gereksiz mesajlar" bölümü var oraya yazabilirsin. Burayı daha fazla kirletmezsen sevinirim..

Mutlu kal..

Iron nasıl birşey yaptığının farkında mısın. Belki de bu oyunlarla uğraşan birçok insan birşeyler yapmaya çalıştığında karşısına senin gibi biri çıkmıştır ve hevesi kaçmıştır. Eğer geyik yapmak istiyorsan forum ana sayfasında "gereksiz mesajlar" bölümü var oraya yazabilirsin. Burayı daha fazla kirletmezsen sevinirim..

Mutlu kal..

haklısın kardeş ok geyiği kesiorum emeğe saygı duyuyorum.pardon.

• quote:

quote:

Iron nasıl birşey yaptığının farkında mısın. Belki de bu oyunlarla uğraşan birçok insan birşeyler yapmaya çalıştığında karşısına senin gibi biri çıkmıştır ve hevesi kaçmıştır. Eğer geyik yapmak istiyorsan forum ana sayfasında "gereksiz mesajlar" bölümü var oraya yazabilirsin. Burayı daha fazla kirletmezsen sevinirim..

Mutlu kal..

haklısın kardeş ok geyiği kesiorum emeğe saygı duyuyorum.pardon.
    Eferin bak hatasini kabul eden insan küçülmez yücelir

• Konu tatlıya bağlandığına göre artık şu imzalarınızı değiştirseniz? :) Bu çok önemli arkadaşlar. Ben bir ara Istanbul oyununun yapımcısı Mevlüt Dinç ile mailleştim, ve kendisine "sonuna kadar destek olacağız" dediğimde inanın çok mutlu oldu. Hepimiz böyle pasif destek verebiliriz. Hatta oyunun beta tester'i olup daha fazla destek de sağlayabiliriz. Hepimizin bunu yapabilecek olanağı var. Ayrıca verdiğimiz destek sadece oyun sektörünü değil, yazılım sektörünü de geliştirecektir. Unutmayın ki daha düne kadar 3. dünya ülkesi olan hindistan bugün bilişim sektörünün devleri arasındadır. Hatta son depremden sonra dışarıdan yardım almak istememiştir. Eğer biz insanlara, dünyaya birşeyler yapabildiğimizi gösterirsek. Onlar da buraya yatırım yaparlar. Dolayısıyla bizde maddi açıdan rahatlarız ve sağda solda crack, serial aramadan lisansli kullanıcılar olabiliriz.. Lütfen beni biraz ciddiye alın. Sizden çok fazla birşey istemiyorum.. Ama yapabiliyorsanız daha fazlasını yapın..

Teşekkürler..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.