Şimdi Ara

Turk.net Davetiye Paylaşım Konusu (2284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.687
Cevap
288
Favori
1.074.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 22812282228322842285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 AY BEDAVA İNTERNET İÇİN KODUN,

Davet kodu: GYL78HU62NMP veya IEL69BW65VTD

Bağlantı:

TurkNet hem arkadaşını getirene hem de getirdiği arkadaşına 1 aylık internet bedelini, 6 ay boyunca faturaya indirim olarak yansıtıyor!

Ben TurkNet kullanıyorum ve çok memnunum. Sen de denemek istersen, 499.90 TL olan 1 aylık internet bedeli, taksitler halinde 6 ay boyunca indirim olarak faturana yansıtılacak. Ben de seni davet ettiğim için sayende tıpkı senin gibi 6 ay boyunca interneti indirimli kullanabileceğim. Hizmetin içinde sınırsız, maksimum hızlı internet var. Taahhüt olmadığı için kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.

Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, TurkNet 2.500 TL’ye varan taahhüt bedelini karşılıyor. Taahhüt bedelin 600 TL’den fazlaysa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. Taahhüdün bittiğinde geçiş yaparsan yine ikimiz de kampanyadan yararlanabiliyoruz.

• Merhaba,

1 AY ÜCRETSİZ İNTERNET

Faturalar düzenli olarak ödenmektedir. Bana sormadan Kodu kullanabilirsiniz. Gigafiber altyapısı varsa 2500TL cayma bedeli karşılanıyor ve 2000tl değerinde modem ve kurulum ücretsiz. Diğer altyapılarda ise 600tl cayma bedeli karşılanıyor. ÖM'den sorularınızı iletebilirsiniz.

Aşağıdaki refli linki kullanarak altyapı kontrolü yapabilir, sıfırdan abonelik veya taşıma işlemini e-devlet üzerinden online olarak tamamlayabilirsiniz.

Davet kodu 1: NVL37UR85NVO

niğde - van - lale - 37 - uşak - rize - 85 - niğde - van - ordu

Turk.net Davetiye Paylaşım Konusuwww.turk.net
    İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=NVL37UR85NVO

• 1 AYLIK ÜCRETSİZ İNTERNET + Özel mesaj ile iletilecek ekstra kazanımlar

Merhaba, TurkNet davet kodumla abonelik başlatırsanız bir aylık ücretsiz internet kazanırsınız.1000 mbps gigafiber kullanıyorum ve fatura borcum bulunmamaktadır. Detaylar için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

Davet kodu: WFJ63OU83VDO

Turknet Tel No: 0850 288 80 80

Turk.net Davetiye Paylaşım Konusuwww.turk.net
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=WFJ63OU83VDO
  • Merhaba,

TurkNet aboneliği almak isteyenler;

1 ay ücretsiz internet sağlayan tek kullanımlık geçerli kodlar ;

XAI71OR83TOS

ROJ47GN94FOO

FUP89IS38POY

LME56DN47ROO

Özel kod talep etmeniz halinde lütfen PM gönderiniz.

TurkNet Arkadaşını Getir Kampanyası, TurkNet’e kazandırdığın her yeni abone için hem sana hem de yeni abone olan arkadaşına fayda/indirim sağlayan bir fırsat.

Eğer mevcut bir abonemizsen, sen ve davet ettiğin yeni TurkNet’liler bu kampanyadan faydalanabilir. TurkNet’e getirdiğin kişi de hemen başka arkadaşlarını davet ederek ilk 1 ay ücretsiz internet hakkı elde edebilir. Böylece taahhütsüz internet özgürlüğün, kampanya avantajıyla birleşir ve sınırsız internetini daha uygun fiyatlarla kullanmaya başlarsın!

• Turknet davet kodu ile başvuru yap 1 ay ücretsiz internet kazan Davet kodu: JDF14MN72ENA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet'e 12 Aylık peşin ödeme yaptım. Comnet Mağduruyum. Bir çok firmayı kullandım. Ping ve Hız olarak en stabili Turk net oldu.Tavsiye ederim.

1 Ay ücretsiz internet kodum:

ETA37CF78ECN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmt -- 7 Şubat 2025; 12:19:47 >
  • Merhaba Arkadaşlar 1 Ay Ücretsiz internet için davet kodumu kullanabilirsiniz.

Ücretsiz internet kulanmaya hak kazanabilmek için ilk faturanızı son ödeme tarihinden önce ödemeniz gerekmektedir. Benim faturalarım otomatik ödeme talimatı ile son ödeme tarihlerinden önce düzenli bir şekilde ödenmektedir.

Davet Kodlarım:

VGS91CO92XXC - Kodun Son Geçerlilik Tarihi : 09.02.2025 - Bağlantı Linki :
    www.turk.net
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=VGS91CO92XXC

EJR14UV13QVV - Kodun Son Geçerlilik Tarihi : 17.02.2025 - Bağlantı Linki :
    www.turk.net
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=EJR14UV13QVV

TurkNet çağrı merkezini arayarak abonelik başlatmak için:

0850 288 80 80 'i Müşteri Hizmetlerini arayıp davet kodlarımı söyleyerekte abonelik başlatabilirsiniz.

Bugüne kadar 94 kişi davet kodumla abonelik başlattı, bu kişilerin içinden 78 kişi ilk faturalarını son ödeme tarihlerinden önce ödedikleri için 1 ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazandılar.

Davet kodumu kullanan, kullanmayan herkesten ALLAH razı olsun. Yardımcı olabileceğim herhangi bir şey olursa bana mesaj gönderebilirsiniz.

Turk.net Davetiye Paylaşım Konusu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

•  1 ay ücretsiz interneti karşılıklı 6 ay boyunca fatura indirimi olarak kullanım için referans kodumu kullanalabilirsiniz.5 sene 100 mbitlik vdsl paketini kullandım.Uzun süredir 1 gbit gigafiber kullanıyorum.Faturam otomatik ödeme talimatlıdır.

Davetiye kodum: MKJ38PE10BBA

Davetiye kodum: VRG95WV52TGR

Turk.net Davetiye Paylaşım Konusuturk.net
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=MKJ38PE10BBA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 7 Şubat 2025; 13:15:37 >

• Merhaba Arkadaşlar 1 Ay Ücretsiz internet için davet kodlarımı kullanabilirsiniz. TurkNet hem arkadaşını getirene hem de getirdiği arkadaşına 1 aylık internet bedelini, 6 ay boyunca faturaya indirim olarak yansıtıyor!

Davet Kodum:

XQP61CD24PHV

Kodlar tek Kullanımlıktır. Kullandığınız kodu söylerseniz sevinirim. Kodları kullanan arkadaşlara teşekkür ederim.

(X - Q - Portekiz - 61 - Cam - Denizli - 24 - Portekiz - Hatay - Van)

TurkNet internet sitesi üzerinden abonelik başlatmak için:

https://www.turk.net/p/xqp61cd24phv/

0850 288 80 80'i Müşteri Hizmetlerini arayıp davet kodumu söyleyerekte abonelik başlatabilirsiniz:

XQP61CD24PHV

Kampanya hakkında detaylı bilgi:

https://www.turk.net/arkadasini-getir

Faturalarım otomatik ödeme talimatı ile düzenli bir şekilde ödenmektedir.Kod ile hak kazanmak için ilk faturayı ödemeniz gerekiyor. Karşı tarafın da borcu bulunmamalı. bilginiz olsun. iyi günler :)

• Davet Kodu: KHK19UJ32BBG

merhaba 1000 mbit gigafiber kullanıyorum zamanında ödeme yapıyorum indirim kodu kullananlar için şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşını TurkNet’e getir, her ikinizin de interneti 1 ay ücretsiz olsun! Tıkla: IGA96TT98PRH

• 7 yıldır Türknet abonesiyim, faturam otomatik ödeme talimatlıdır. Kampanyadan iki tarafında yararlanabilmesi için iki tarafında faturasını zamanında ödemesi lazım.

Karşılıklı 1 ay ücretsiz internet kullanımı için davet kodu; XIR20WU76MJY

Telefonla başvuru TurkNet 0850 288 80 80

• 1 AY ÜCRETSİZ İNTERNET

Öncelikle karşılaştığım bir sorun üzerine işletmeci değişikliği/geçişi yapacakları uyarmış olayım. Normalde, geçişlerde kurulum ücreti alınmamasına rağmen online olarak geçiş başvurusu yapmak istediğimde 600 TL kurulum ücreti çıkmıştı. Ancak telefonla yaptığım başvuruda bu ücret alınmadı. Twitter'da araştırdığımda ise benzeri bir sorunu pek çok kişinin yaşadığını gördüm.

Özetle, geçiş yapacaklar 0850 288 80 81 telefon numarası yoluyla başvurarak kurulum ücreti çıkma olasılığından kurtulabilirler! Alternatif olarak, X/Twitter üzerinden @TurkNetDestek e dm atarak size geri dönüş yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Arkadaşını Getir kampanyası kapsamında, geçiş yada sıfırdan internet bağlatacak tüm kullanıcılar için, karşılıklı 1 AY ÜCRETSİZ internet kazanmak isteyen arkadaşlar için davet kodum:

MDK35GO82RWD

M-D-K-3-5-G-O-8-2-R-W-D

M (MANİSA) - D (DİYARBAKIR) - K (KONYA) - 3 - 5 - G (GİRESUN) - O (ORDU) - 8 - 2 - R (RİZE) - W (WASHINGTON) - D (DİYARBAKIR)

Altyapı sorgulama ve başvuru için referanslı link:

https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=MDK35GO82RWD

• selam. davet bilgilerini aşağıya ekledim.

eğer davet kodu isterseniz:

NCF88KD92TVY son geçerlilik tarihi 11.02.2025

UYC55YO36YVQ son geçerlilik tarihi 12.02.2025

iyi günler :)

• İkimize de 1 ay ücretsiz internet kazandıracak kod: PQY28HT65KTW

*Kod abone olurken kullanılmalı. Abone olduktan sonra kod kullanılamıyor.

*Faturalarım otomatik ödeme talimatlıdır.

*Turknet’te DNS’i değiştirdiğinizde tüm yasaklı sitelere VPN’e gerek kalmadan, yavaşlama olmadan girebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 7 Şubat 2025; 19:48:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Davet Kodu: KES56XM82GON

100 mbit fiber-yalın kullanıyorum. Yıllardır Turk-net kullanıcısıyım ve zamanında ödeme yapıyorum davet kodunu kullananlar için şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba,

aşağıdaki kodu kullanarak veya link üzerinden abone olarak 1 ay ücretsiz internet hakkı kazanabilirsiniz;

ILP16IW43XNA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmtcnsnmz -- 7 Şubat 2025; 20:12:4 >
  • İlk ay bedava kullanmak için referans kodu :

ALJ29SJ11XBR

(Kod tek kullanımlıktır. Eğer hata verirse yeni kod için mesaj atabilirsiniz.)

Kodu kullananlara şimdiden teşekkürler.

https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=ALJ29SJ11XBR

• Merhaba,

Hem sen Hem ben indirimli internet kullanalım. ŞUBAT 2025 itibarı ile Fatura borcum yoktur. Faturam zaten otomatik ödeme talimatlıdır devlet memuruyum herhangi bir sıkıntı olmaz ödemelerimde. İsteyene referanslarımı atabilirim ve borcum olmadığına dair fotoğraf atabilirim.

DAVET KODUM: SBA58QF14AHE

Kampanyadan yararlanmak için tek şart sizin abonelik başladıktan bir hafta sonra çıkacak faturayı , kodu kullandığınız kişinin de o anki faturasını son ödeme tarihi geçmeden ödemesi gerekir.

Arkadaşını TurkNet’e getir, her ikinizin de interneti 1 ay ücretsiz olsun! Tıkla:
    www.turk.net
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=SBA58QF14AHE

• YQR34NB12WMG

1 aylık ücretsiz internet davet kodum isteyen kullanabilir

• 
Sayfa: önceki 22812282228322842285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.