< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
selam. davet bilgilerini aşağıya ekledim. eğer davet kodu isterseniz: veya 0850 288 80 80 müşteri hizmetlerini arayıp söyleyebileceğiniz davet kodu: DPW19AA82QJU kod ile hak kazanmak için ilk faturayı ödemeniz gerekiyor. karşı tarafın da borcu bulunmamalı. bilginiz olsun. iyi günler :) |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın, öteki tarafta bulaşık yıkatmıyorlar.
|
!!!!!!!!! ÖNEMLİ !!!!!!!!! ÖNEMLİ !!!!!!!!! ÖNEMLİ !!!!!!!!! ÖNEMLİ !!!!!!!!! ÖNEMLİ !!!!!!!!! ÖNEMLİ !!!!!!!!! ÖNEMLİ !!!!!!!!! BTK KURUL KARARI İLE 1 TEMMUZ'DAN İTİBAREN TÜRK TELEKOM'UN TOPTAN TARİFELERİNE ZAMLARIN GELMESİYLE BİRLİKTE TURKNET'TE DE BU AY SONU YA DA ÖNÜMÜZDEKİ AYDA CİDDİ BİR ZAM GELMESİ NEREDEYSE KESİNLEŞTİ. TURKNET'İN AYLIK TARİFESİNİ 500 YA DA 550 TL OLARAK GÜNCELLEMESİNİ BEKLİYORUM. PEKİ ÖNEMLİ OLAN KONU NEDİR? HALİHAZIRDA TURKNET'İN BİR YIL BOYUNCA SABİT FİYAT KAMPANYASININ DEVAM ETMESİ. ŞÖYLE Kİ, MEVCUT ABONELER VE ZAMDAN ÖNCE ABONE OLACAKLAR AYLIK 370 TL DEN FİYATI SABİTLEME İMKANINA SAHİP. EĞER BU AY İÇERİSİNDE ABONE OLUP YILLIK ÖDEME YAPARSANIZ AYLIK 370 TL DEN BİR YIL DAHA İNTERNET KULLANMIŞ OLACAKSINIZ. YILLIK ÖDEME YAPMASANIZ DAHİ YENİ ABONELERİN FATURALARINDA BİR KAÇ AY ZAM YAPILMIYOR OLMASI DA ÖNEMLİ. SONUÇ OLARAK, YENİ GELECEK ZAMLARDAN ETKİLENMEMEK ADINA EN KISA SÜREDE ABONE OLMANIZI TAVSİYE EDERİM. Ayrıca geçiş yapacaklar, 0850 288 80 81 telefon numarası yoluyla başvurarak kurulum ücreti çıkma olasılığından kurtulabilirler! Alternatif olarak, X/Twitter üzerinden @TurkNetDestek e dm atarak size geri dönüş yapılmasını sağlayabilirsiniz. Arkadaşını Getir kampanyası kapsamında internet ücretinde karşılıklı 6 AY (HER AY 66.65, TOPLAMDA 400 TL OLACAK ŞEKİLDE) indirim kazanmak isteyen arkadaşlar için davet kodum: NSS82AP66KHY N-S-S-8-2-A-P-6-6-K-H-Y N (NİĞDE) - S (SİVAS) - S (SİVAS) - 8 - 2 - A (ADANA) - P (PENDİK) - 6 - 6 - K (KONYA) - H (HATAY) - Y (YOZGAT) Altyapı sorgulama ve başvuru için referanslı link: https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?promo=NSS82AP66KHY Not 1: İLGİLİ BTK KURUL KARARI: https://www.btk.gov.tr/uploads/boarddecisions/turk-telekom-ip-vae-hizmeti-port-transmisyon-ve-thk-tarife-guncellemesi/239-2024-web.pdf Not 2: Türk Telekom tarife zammı açıklaması: https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/duyurular/1-temmuz-2024-tarife-duzenlemesi |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
1 AYLIK ÜCRETSİZ İNTERNET + 150 TL ÖDEME Merhaba, TurkNet davet kodumla abonelik başlatırsanız bir aylık internet ücreti ( 6 ay boyunca faturanıza indirim olarak yansıtılıyor) kazanmanın yanında çıkan ilk faturayı ödeyip ikinci faturaya indirim yansıtıldığında 150₺ ödeme yapıyorum.1000 mbps gigafiber kullanıyorum ve fatura borcum bulunmamaktadır. Forumda 600+ referansım bulunmaktadır.Ödemeleriniz zamanında yapılır. Detaylar için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Davet kodu: WFJ63OU83VDO Turknet Tel No: 0850 288 80 80 Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNet https://turk.net/p/wfj63ou83vd/ |
İlk yapmanız gereken yandaki numarayı arıyorsunuz 0850 288 80 80 Müşteri temsilcisine Türknete abone olmak istediğinizi ve Arkadaşımı getir kampanyası kapsamında 1 aylık fatura tutarının 6 aylık faturanıza eşit olarak bölünerek indirim olarak yansıması şeklinde başvuru yapmak istediğinizi ve yandaki bana ait olan referans kodumu müşteri temsilcisine bildirerek aboneliğinizi başlatıyorsunuz. Telefonda Başvuru Referans kodum: LKD85KI65VWN (Kodlama şekli: Lüleburgaz - Kayseri - Denizli - 8 - 5 - Kayseri - Iğdır - 6 - 5 - Van - Washington - Niğde) |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |