Şimdi Ara

Türk Komedi Filmi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler şu sıralar evdeyim ve film izlemek istiyorum, şu 4 5 gündür onlarca film izledim hepsi yabancıydı, dün Kadrinin Götürdüğü Yere Git i izledim güldüm de güzeldi, Türk sinemasında komedi türündeki filmlerin çoğunu izledim daha önce, belki bilmediğim tavsiye edebileceğiniz filmler vardır diye düşündüm sizin beğendiğiniz veya bildiğiniz filmleri yazar mısınız ?

Teşekkürler :D

• sağsalım 1 izleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

sağsalım 1 izleyebilirsin

ilk çıktığında belkide 3 4 kere izledim çok güzel bir film 2. sini çok beğenmesemde onuda izledim Teşekkürler başka varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

quote:

ilk çıktığında belkide 3 4 kere izledim çok güzel bir film 2. sini çok beğenmesemde onuda izledim Teşekkürler başka varmı acaba

aynen 2. si çok kötüydü . Bende pek izlemem cemyılmaz filmleri güzeldir onlarıda izlemişsindir
  • quote:

quote:

quote:

aynen 2. si çok kötüydü . Bende pek izlemem cemyılmaz filmleri güzeldir onlarıda izlemişsindir

umarım 3ü çekmezde tadında bırakır lki çok güzeldide ikincisinde ş yoktu

hemde hepsini :D:D cemyılmazın stand up larını bile izledim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: IndoHouse

izledim hocam, Film kadar porsche yide çok sevmiştim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komedi Filmi Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Safak sezer'in filmlerine bak mesela gdo karakedi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reqedit7

Safak sezer'in filmlerine bak mesela gdo karakedi olabilir

bak onu izlemedim hocam bi ara açmıştım ama bi nedenle kapatmıştım feyonord maçından sonra bi göz atayım onada hocam, nasıl sizce beğendinizmi o filmi siz ?
  • quote:

quote:

bak onu izlemedim hocam bi ara açmıştım ama bi nedenle kapatmıştım feyonord maçından sonra bi göz atayım onada hocam, nasıl sizce beğendinizmi o filmi siz ?

Ben cok begendim nerdeyse 4-5 kere izlemisimdir o filmi

• quote:

quote:

quote:

Ben cok begendim nerdeyse 4-5 kere izlemisimdir o filmi

oo tamamdır hemen acıyorum Şafak sezer bu işi iyi yapan isimler arasında güzel filmleri var hele Kadrinin Götürdüğü yere git i 6 senedir izlemediğime pişman oldum. zaten filmde Esin Civangil i görünce gözümü kırpmadan izledim filmi :D:D

• http://www.imdb.com/title/tt2142883/

• Gora,arog,Kemal sunal filmleri iyidir
  • aylavyu, hükümet kadın 1-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

http://www.imdb.com/title/tt2142883/

izledim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiyan94

Gora,arog,Kemal sunal filmleri iyidir

izledim hocam hepsini, başarılı filmler hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dont cry leatherface

aylavyu, hükümet kadın 1-2

ay Lav Yu yu ilk çıktığında izlemiştim ve güzeldi, adam su mühendisliği okuyor ama köyde su yok ben orda kopmuştum kaç sene önceydi ama :D

demet akbağı bi vizyontele birde Eyvah Eyvah serilerinde izledim gerisinde izlemiyorum, çok samimi gelmeyen bir kişilik kendisi ama Hükümet Kadını Mahir İpek Olduğu için izlicem

oyunculuğuna sözüm yok şahsi düşüncem ne kadar başarılı olursa olsun ısınamadığım samimi gelmeyen birisi kendisi ama Eyvah eyvahta kendisine beni çok çok çok fazla sevdirmişti ama hükümet kadında aynı sempatiyi duyamıcam galiba ama izlicem Teşekkürler :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dont cry leatherface

aylavyu, hükümet kadın 1-2

ay Lav Yu yu ilk çıktığında izlemiştim ve güzeldi, adam su mühendisliği okuyor ama köyde su yok ben orda kopmuştum kaç sene önceydi ama :D

demet akbağı bi vizyontele birde Eyvah Eyvah serilerinde izledim gerisinde izlemiyorum, çok samimi gelmeyen bir kişilik kendisi ama Hükümet Kadını Mahir İpek Olduğu için izlicem

oyunculuğuna sözüm yok şahsi düşüncem ne kadar başarılı olursa olsun ısınamadığım samimi gelmeyen birisi kendisi ama Eyvah eyvahta kendisine beni çok çok çok fazla sevdirmişti ama hükümet kadında aynı sempatiyi duyamıcam galiba ama izlicem Teşekkürler :D

valla ben hem vizontele hem de hükümet kadında da hasta olmuştum oyunculuğuna :D

• Düğün Dernek
  • Patron mutlu son istiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.