Şimdi Ara

Türk KO Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kendimi şole bi geriye çektim ve düşündüm KO yu tanıtan duzgun bi turk sitesi yok ya da ben bilmiorum. ama Türk KO sitesini kurmaya karar verdim

içinde :
    her canavar ın resimleri + lvl attack deffense oranları
    item ler ve gorevleri
    kullanıcılar
    clan bolumu
    vb.. gibi bir çok şey kafamda plan lı bunları anlatmaya kalksam sıkılır yarıda kesersiniz okumayı

web tasarım a gelicek olursak bi php ve a asp gibi usta kodlara gerek duymuorum front page ile gorunumu sade ve aradıgınız hersei bulabiliceiniz bi site olması yeter die dusnuorum.. bana yardım etmek isteyenler bu forum a bildirsin ve web de ki ilgi alanlarını yassın

şimdiden teşekkürler..

• aynısını elky yapıcakdı bişey oldu sanırım ona hiç görmedim onu ama senin yapman iyi olur,

Yardım ederdim amma ben anlamam o işlerden ıngaaa neyse sana kolay gelsin :=)
  • saol ben burayı incelicem mrak etme ko bilgin olması bile yeterli item leri turkce yorumlama vb..
  • başta sitenin bi clan ı olması gerekior..

WorLdWarrioRs nick im : ::bLaCk_PearL::

XIGENON lvl 50 + katılmak isteyen siteye yardım da etmiş sayılır.. sitemizin resmi clan ı olucaktır clandan bazı arkadaslarımız mod ve a admin olucaktır..
  • teşke aresde olsaydın bunu unutma bi gün herkez aresde oynucak neden derser çünkü bizim buradakilerin hepsi dioduki en son oynayacağım server ares çok gelişmişlerya aresde oyüzden örnek : ALKOÇ :=)
    ama şimdi ne oldu söleyem hepsi bana gelio kas die arese geçtiler :=) ares siz knıghtın tadı tuzu yok şunu unutmaki alkocsuzda yok !!
  • kur kardesim kur cok iyi olur bizde yorum yapıp mesaj kasalım
  • kusan fena olmaz oyuna girersin bi de kohack açarsın bu sayede canavarların levelleri ve canları hakkında bilgin olur.Bu sayede canavarların özelliklerini tam ve dogru yazarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Origin SRO Yabancı Emek Serverr
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorumlarınız hep not ediliyor unutmayın bana katılmak isterseniz uzman oldugunuz alanları yazıp nickiniz le yazmanız ;

site grafik ve tasarımdan anlayan
    flash dan anlayan
    en onemlisi : KO dan iyi anlayan arkilerimiz..

vb..

örnek ;

Selam.. 
    adım :
    nickim :
    serverim :
    levelim :

grafikten iyi anlarım..

gibi
  • sanırım fazla ilgi yok
  • eğer hepimiz ares e geçsek dh clanını kurarsak vede dk mızdaki ünlü isimler olan alkoç ve tyaranus gelise iyi olmazmı hem pelerinli bi forum clanı oluruz.dogru diğilmi. ?
  • aslında clan 2. planda

bilgi veren bi site daha gusel olur ama clan bilgi veremes deil mi ? sitenin clan ı olarak demistim ben ilgi clan a gitti

tekrar konuyu açıorum ama site..

ve eger bir clan kurulucaksa XIGENON da olucaktır..
  • aresteki clanda bende varım..... karusum ona göre açanlar karus açsın site işi gerçekten iyi anlayanlar biraz ilgilensin beyler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptan_kan

kur kardesim kur cok iyi olur bizde yorum yapıp mesaj kasalım

sırf sizin mesj kasmanız yüzünden forum berbat oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: nitromaniac_

aresteki clanda bende varım..... karusum ona göre açanlar karus açsın site işi gerçekten iyi anlayanlar biraz ilgilensin beyler..

kim dedi aresde kurulcağını ?
  • defolun gidin yaaaa milleti ümitlendirmeyin !!!
  • Arkadaşım bunu yapacaksında nolacak?
    KO daki herkles türklerden kurtulmak istio ve hiçbiri türkleri sevmiyo ama sen buna karşı onların sitesinden 1 tane daha açıyorsun. Olucak işmi bu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.