Arkadaslar kendimi şole bi geriye çektim ve düşündüm KO yu tanıtan duzgun bi turk sitesi yok ya da ben bilmiorum. ama Türk KO sitesini kurmaya karar verdim
içinde : her canavar ın resimleri + lvl attack deffense oranları item ler ve gorevleri kullanıcılar clan bolumu vb.. gibi bir çok şey kafamda plan lı bunları anlatmaya kalksam sıkılır yarıda kesersiniz okumayı
web tasarım a gelicek olursak bi php ve a asp gibi usta kodlara gerek duymuorum front page ile gorunumu sade ve aradıgınız hersei bulabiliceiniz bi site olması yeter die dusnuorum.. bana yardım etmek isteyenler bu forum a bildirsin ve web de ki ilgi alanlarını yassın
şimdiden teşekkürler..
aynısını elky yapıcakdı bişey oldu sanırım ona hiç görmedim onu ama senin yapman iyi olur,
Yardım ederdim amma ben anlamam o işlerden ıngaaa neyse sana kolay gelsin :=)
saol ben burayı incelicem mrak etme ko bilgin olması bile yeterli item leri turkce yorumlama vb..
başta sitenin bi clan ı olması gerekior..
WorLdWarrioRs nick im : ::bLaCk_PearL::
XIGENON lvl 50 + katılmak isteyen siteye yardım da etmiş sayılır.. sitemizin resmi clan ı olucaktır clandan bazı arkadaslarımız mod ve a admin olucaktır..
teşke aresde olsaydın bunu unutma bi gün herkez aresde oynucak neden derser çünkü bizim buradakilerin hepsi dioduki en son oynayacağım server ares çok gelişmişlerya aresde oyüzden örnek : ALKOÇ :=) ama şimdi ne oldu söleyem hepsi bana gelio kas die arese geçtiler :=) ares siz knıghtın tadı tuzu yok şunu unutmaki alkocsuzda yok !!
kur kardesim kur cok iyi olur bizde yorum yapıp mesaj kasalım
kusan fena olmaz oyuna girersin bi de kohack açarsın bu sayede canavarların levelleri ve canları hakkında bilgin olur.Bu sayede canavarların özelliklerini tam ve dogru yazarsın
yorumlarınız hep not ediliyor unutmayın bana katılmak isterseniz uzman oldugunuz alanları yazıp nickiniz le yazmanız ;
site grafik ve tasarımdan anlayan flash dan anlayan en onemlisi : KO dan iyi anlayan arkilerimiz..
vb..
örnek ;
Selam.. adım : nickim : serverim : levelim :
grafikten iyi anlarım..
gibi
sanırım fazla ilgi yok
eğer hepimiz ares e geçsek dh clanını kurarsak vede dk mızdaki ünlü isimler olan alkoç ve tyaranus gelise iyi olmazmı hem pelerinli bi forum clanı oluruz.dogru diğilmi. ?
aslında clan 2. planda
bilgi veren bi site daha gusel olur ama clan bilgi veremes deil mi ? sitenin clan ı olarak demistim ben ilgi clan a gitti
tekrar konuyu açıorum ama site..
ve eger bir clan kurulucaksa XIGENON da olucaktır..
aresteki clanda bende varım..... karusum ona göre açanlar karus açsın site işi gerçekten iyi anlayanlar biraz ilgilensin beyler..
quote:
Orjinalden alıntı: kaptan_kan
kur kardesim kur cok iyi olur bizde yorum yapıp mesaj kasalım
sırf sizin mesj kasmanız yüzünden forum berbat oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: nitromaniac_
aresteki clanda bende varım..... karusum ona göre açanlar karus açsın site işi gerçekten iyi anlayanlar biraz ilgilensin beyler..
kim dedi aresde kurulcağını ?
defolun gidin yaaaa milleti ümitlendirmeyin !!!
Arkadaşım bunu yapacaksında nolacak? KO daki herkles türklerden kurtulmak istio ve hiçbiri türkleri sevmiyo ama sen buna karşı onların sitesinden 1 tane daha açıyorsun. Olucak işmi bu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme