Şimdi Ara

Türk kızlarında bulamadıgım şeyler(güzellikle alakalı değil, kişilikle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Türk kızlarında bulamadıgım şeyler(güzellikle alakalı değil, kişilikle)

böyle gülümseyenini görmedim

böyle bakanınıda

Genelde her espiriye gülerler, bakışlarıyla ya aşşalarlar yada paran varsa gel diyiyordur. Ben daha çıkar ilişkisi gütmeyen türk kız görmedim

Evlerindeki doğal halleri ise süper oluyor(türk değil bunlar), güzellik kısmından bassetmiyorum güzellik görecelidir ve çok güzel türk tanıdıgım kızlar var, okulumdaki yabancı kızların evinde kaldıgımda bile bakışları, gülümsemeleri. Hatta bi ara tekinin beni kullanmasına izin veriyordum(belli sınırlar var tabi),çünkü zevk alıyordum , çok küstahtı ama kışkırtıyordu. İstediğim zaman yanımda değildi, istediği zaman yanıma uğrayıp giderdi. Başka bir kız tam bir pislikti, duş almadan yağlı yağlı saçlarıyla derse gelirdi, mal mal bakışları benim size ihtiyacım yok davranısı bitiyordu adamı, uyanık kaldıgında zaten , yemeğe davet ettim. Yemekte ise hayatımda ilk defa böyle güzel ve bakımlı kız görmüştüm. Nerede ne yapıcagını biliyordu.

Sorun surdaki hiçbiriyle çıkamadım, çıkma niyetimde yoktu onların yanında huzurlu ve güçlü hissetmek yetiyordu

hepsinin ortak tek noktası
    arkandan iş çevirçeklerse bile yüzüne söyliyecek kadar dürüstlerdi (arkamdan iş cevirmediler ama açık açık ağır eleştirebildiler)

Bunları niye yazdım kısmına gelirsek 1yıldır elime kız eli değmesini geçtim, 1yıldır 2kız dışında(çoçukluk arkadasım) kızla konusmuslugum yok. Sürekli aynı kızları görüp naber demekten bıktım, dışarda eğlenmeye gittiğimde beni kullanmaya çalısan türk kızlarındanda bıktım. Bu yıl eski okul arkadaşlarımda 2kere konsere gittim bide orda gördüm kız başkada yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 8 Ağustos 2012; 15:22:51 >

• Ya bi git verdiği resimdeki kızlar da bir şeye yarasa
    Bu bildiğin otistik gibi bakmış.

Yazdıklarını okumadım ama bence senin sorunun kesin türk kızlarının sana yüz vermemesidir.
  • Güzellik değil zaten konu kişilikleri

türk kızı kaldırmak için yapmam gereken
    duşumu alıp+ iyi kıyafetlerimden birini giyip+ garajdan arabamı cıkarıp+ öğrencilerin (yaşıtlarım burda oluyor) takıldıgı barlardan birine valeye arabamı verip tek yapmam gereken boş oturan kızlardan birinin masasına gitmek. Türk kızı gösterişi seviyor, bunu yapmakta ne var. Böyle kızlardan bıktım artık, zaten 1yıldırda kız yok okul vs olmadıgından evde tıkılı kaldım. Binicilik kursunada yazın rağbet olmadıgından sosyalleşemedim kısaca
  • 1 yıl mı?la benim hiç kız arkadşaım olmadı olacağını da sanmıyorum.sen neyden dert yanıyorsun anlayamadım.kızlar seni kötüye mi kullanıyor.keşke beni kullansalar böyle
  • Yani o bakışlar hemen hemen tüm kızlarda vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

1 yıl mı?la benim hiç kız arkadşaım olmadı olacağını da sanmıyorum.sen neyden dert yanıyorsun anlayamadım.kızlar seni kötüye mi kullanıyor.keşke beni kullansalar böyle

emin ol çok pis koyar kullanıldıgını anladıgın an, tecrube hayatta yediğin kazıklarının toplamıdır derler. ilk başlarda çok kullanıldım şimdi ise bi kızın konusmasından kullanıp kullanmıcanı, neler yapabiliceğini anlarım. Yakın kız arkadaşlarım bu konuda tecrubemi bildiklerinden laf dalasına pek girmezler.

• Ulan bi bitmediniz. Bi bitmediniz ya. Annen de Türk kızı. İleride eşin olacak kişi de muhtemelen Türk kızı olacak. Kızın da Türk kızı olacak.
    Sıktı Türk kızı konuları. Kuyruk acısı olan ağlamak için konu açıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acıyorum böyle adamlara ya . Yok yurt dışında şöyleymiş böyleymiş . Hadi sen yine örnek vermişsin de bravo be kardeşim 2 tane yabancı tanıdığın olmuş bütün Türk kızlarını ezip ecnebi kızlarını övmüşsün . Ne kızlar var saydıklarına taş çıkartır . Gülümseyen kız görmedim ne demek ya da böyle gülümseyen kız görmedim ne demek insan kardeşim gülümserler kahkaha atarlar bunun neresi ilginç ? Kızda sevimlilik önemlidir . Attığın resimlere yorum yapmak bile gelmiyo içimden kötü durumdasın belli yoksa o gülümsemek hiç bile ne kızlar var ülkemizde . Denk gelmemişsin hepsi bu kadar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancher -- 8 Ağustos 2012; 15:45:21 >
  • konunun amacı yok bişeyler anlatmışsın ama olmamış ,seçtiğin resimlerde çok kötü inek gibi bakıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokollu Mehmed Paşa

Ya bi git verdiği resimdeki kızlar da bir şeye yarasa
    Bu bildiğin otistik gibi bakmış.

Yazdıklarını okumadım ama bence senin sorunun kesin türk kızlarının sana yüz vermemesidir.

aynen

• kız gülse içim yanmıcak
  • O bakış ne lan öyle beyni alınmış şuursuz gibi .
  • hem güzel hem insan gibi insan bulmak çok zor...

hayatıma giren kızlardan edindiğim tecrübeye göre... Görünce herkesin dibini düşüren kız arkadaşlarım motor çıktılar!!!

bence ortalama güzellikte kadınlar hem daha makul hemde daha duygusal oluyorlar.

ne aradığnıızla alakalı...

inanın iç güzellik gerçekten insanın dış güzelliğine de yansıyor zaten...

2 çift laf hoş muhabbetin tadı hiç bir şeyde yok çünkü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetronoM -- 8 Ağustos 2012; 17:09:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.