Şimdi Ara

Türk Kızları Neden Çok Kaprisli Ve Kendini Beğenmiş?.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
21.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nikopoll

quote:

Orijinalden alıntı: Nirback

quote:

Orijinalden alıntı: normal73

Tek sorun var, ne erkeklerin yakışıklı/çirkin ne de kızların güzel çirkin olması değil. Bu sorun ergenlik akımı, arabesk rap dinleme, kol kesme, facebook'ta sosyalleşme, her hafta sevgili(!) değiştirme vesaire...
    Şu anda onlar normal genç ben ve benim gibiler anormal genç olarak görülüyor. Bu ne zaman düzelicek o zaman böyle konular açılmayacak

oturduğum mahalle biraz varoş sayılır.Apaçi oranını tahmin et .16 yaşındayım sevgilim yok diyince bi garip bakıyolar.Herkesin olmak zorunda gibi görüyolar.Babamın arkadaşlarının çocukları sevgili yapmış bana diyo sen ne zaman yapıcan.

sen ne zaman yapıcan

• Çünkü ülkemizde her seyin son etmeni olarak kadın gorulur. Seversin,hoslanirsin,acilmak istersin, her sey kizin 2 dudaginin arasindadir. Seversin,baglanirsin,ciddiye biner, evlenme teklif edersin, her sey kizin iki dudaginin arasindadr gene. Her sey tamamdir, istemeye gidersin bu sefer de babasindadir son karar. (genelde verirler kizi ama, mal ister gibi kiz istiyorsun sacma bir adet)

Cinsellik de oyle. Yani kadinlar hep verici unsur olarak algilanir, ona gore davranilir. Dusunuyorlar ki biz onlarla evlenmezsek, onlara vermezsek hicbir sey yapamazlar. Oysa yanildiklari nokta onlarin da biyolojik ve genetik yapisinda zevk alma, aile kurma, anne olma vardir.

Bir diger etmen. Genclerde sıkca gorulen öldüm bittim sendromu. Bunlar kendilerini Brad Pitt'e Kivanc Tatlitug'a falan o kadar kaptiriyorlar ki sanirsin eski sevgilileri. O yuzden de kimseyi begenmeyip onlarin hayaliyle yasiyorlar. Biz erkekler icin bu pek fark etmez. Alexandra stan icin de yoldan gecen birisi icin de ''off be gordun mu'' niralari atiyosun.

Tatil yorelerinde turistlerin rahat oldugunu gorup sasiriyosun. Ulan acaba bizimkiler mi anormal mi yoksa bunlar mi ? Tabiki de bizimkiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 5 Şubat 2012; 14:18:56 >

• 1 kızın peşinden 5 erkek koşarsa böyle olur çok şükür o 5 salaktan biri değilim bi tarafı kalkık tiplerden uzak duruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Çünkü ülkemizde her seyin son etmeni olarak kadın gorulur. Seversin,hoslanirsin,acilmak istersin, her sey kizin 2 dudaginin arasindadir. Seversin,baglanirsin,ciddiye biner, evlenme teklif edersin, her sey kizin iki dudaginin arasindadr gene. Her sey tamamdir, istemeye gidersin bu sefer de babasindadir son karar. (genelde verirler kizi ama, mal ister gibi kiz istiyorsun sacma bir adet)

Cinsellik de oyle. Yani kadinlar hep verici unsur olarak algilanir, ona gore davranilir. Dusunuyorlar ki biz onlarla evlenmezsek, onlara vermezsek hicbir sey yapamazlar. Oysa yanildiklari nokta onlarin da biyolojik ve genetik yapisinda zevk alma, aile kurma, anne olma vardir.

Bir diger etmen. Genclerde sıkca gorulen öldüm bittim sendromu. Bunlar kendilerini Brad Pitt'e Kivanc Tatlitug'a falan o kadar kaptiriyorlar ki sanirsin eski sevgilileri. O yuzden de kimseyi begenmeyip onlarin hayaliyle yasiyorlar. Biz erkekler icin bu pek fark etmez. Alexandra stan icin de yoldan gecen birisi icin de ''off be gordun mu'' niralari atiyosun.

Tatil yorelerinde turistlerin rahat oldugunu gorup sasiriyosun. Ulan acaba bizimkiler mi anormal mi yoksa bunlar mi ? Tabiki de bizimkiler.

+11111111111111111111111

• up
  • bazı erkek arkadaşlar hak veriyorum benim başıma çok gelid örneğin nezaman bir türk kızıyla tanışmak istesem ya sapık deniyorum yada dışlanıyoru
    örnek vermek istersem birisinden hoslanıyorsun onunla tanışmak için ne yaparsın ya arkadaşıyla halledersin yada gider merhaba nasılsınız yani buna benzer seyler dersiniz ve tanışırsınız dimi ama sen yanına gidip merhaba dersiniz türk erkekleri öküz yada sapık gibi algınalır ve hayır derler ve bir daha konuşmazlar ama nedense yabancı erkek gelsin türk kızına evet desin hemen Kabul eder ve arkadaşlık kura kıbrısda türkiyeden gelen türk kızlar böyle yapıyor
    simdi diyorsunuz ki erkler abaza ne yapsınlar doktorlar bile hormone gereği böyle diyorlar ama neden coğu erkekler yıllarını veya ömürlerini veriler kız tavlayamakta zorlanırlar paralı erkekler hemen tavlar ama parası bittiğinde nedense ortada kalır. Ben suan 27 yasıma gireceğim ve öğrenciyim ben sunu gördüm 50 kisiden sadece 5-10 kisi ciddi iliski yasıyor yada evleniyor yıllardır cidddi kız arkadaşım olsun diye türk tavlamak için ne gerekiyorsa yaptım gerekirse ama sonuç sıfır. yaklaşık 2 senir uğraşmıyorum kız tavlamak için hemde artık onlardan bir sevgili yapabileceğimi inanmıyorum valla en namuslu yapabancı kızları tavlamak bile namuslu türk kızını tavlamaktan kolay ben bunu gördüm ister inanın ister inanmayın ben türk kızlardan artık sevilecek yanları kalmadı ve hemde ümidimde yok artık türk kızlardan evlenecek türk kızı çıktı nerde ben birde her erkek gibi kız pesinde türk kızların pesinde koşmakta istemiyorum birtanesi benimle çıkacak yada çıkmayacak mı diye düşünerek yada egomu tatmin edermiyim edemezmiyim diye düşünerek gecirmek istemiyorum ne lan bu türk kızları hem havalılar hemde herkezi beğenmiyor bazen yakışlı olsanda bir işe yaramıyor ama başka ülkeden erkek arkadaş olmak istese hemen koşaşa gider ve evet dha tanımadığı halde ben bunu kıbrısda encok yabancı öğrenci alan uluslararası kıbrı üniversitinde gördüm ya tabiki zenci erkler haric tabiki azeri olsun türkmenistan olsun bizim türk kızları hemen onların arkadaşlık tekliflerini Kabul eder sohbet ederler tanımasa bile
    Genelde bütün türk kızları bizi abaza sapık uçkurumuza düşkün insan olarak gördüğünden hiç kimse tanımadığı yani arkadaşı tanıştırmadıysa bir olay olmadıysa yada aynı sınıfta değilse tanışman cok zor ver okadar zor ki götleri havaya kalkıyor

eğer türk kızları tiripli havalı yada kabrisli değilse neden her türk erkeği sevgili yapamıyor onu söyleyin o dizilerde veya sinamalar türk erkekeler hemen türk kızını tavlar ve evelenir hepsi yalan bence türk kızları dünyanın en zor elde edilen ve tavlanılan kızlar birde çok güzelim diye geciniyor 1000 kişi görsem içlerinde sadece 5-10 kişi güzel çıkar türk kızları hem çok göbekli yada zayıf olanların götleri büyük sanki dışa vuracak gibi hiçde güzel değiler
    türk kızları kendine sorsunlar neden hep türk erkleri yabancı kızlara bakıyor bunu düşünşler
    ben sebebi söyleyim
    1-havalılar hemde kabrisliler
    2-güzel olsun olmasın hep kendi elmas gibi değerli görmesinde
    3-heysey mükmel olmalı örnek zengin erkek havalı erkek artı yakısıklı karizmatik erkek
    4- birde yanına erkek tanışmak için türk kızın yanına gelir daha tanımadan ya sapık gözüyle bakılır yada öküz abaza gibi bakılır
    5-birde kız Kabul etse bu sefer ailesi beni kabul edermi yoksa abisi bana neyapar derdi var bu ülkede

neyse anlata anlata bitmez ben amerikaya gittim gördüm 2 seneye yakın kaldım benim arkadaşım türkiyede türk kızlarını tavalayamazken ve evlenemezken amerikaya gitti hem güzel kız buldu hemde evlendi simdi düşünme sırası sizde
    anama kalsa evlenecek kız bulurda ben asık olmadıktan sonra kendim bulamadıktan sonra ben neden anamın bulacağı kızla evleneyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaydinalp -- 25 Eylül 2012; 14:42:22 >

• Üst konu olmayı hak eden bir soru. Bazı arkadaşlar döktürmüş. Türk kızları bazılarını çok üzmüş.

Artık benim hedefim para kazanmak ve gezmek. Kimseye çıkma teklifi etmiyorum. Beni seven kız varsa gelsin konuşsun. Yaşım 22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 25 Eylül 2012; 14:31:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

Üst konu olmayı hak eden bir soru. Bazı arkadaşlar döktürmüş. Türk kızları bazılarını çok üzmüş.

Artık benim hedefim para kazanmak ve gezmek. Kimseye çıkma teklifi etmiyorum. Beni seven kız varsa gelsin konuşsun. Yaşım 22

ben aynen senin gibiyim ve sana hak veriyorum nenden hep türk kızları beni red ediyor tamam sevgili olmayalım tamamda bir olay olmasın yada aynı sınıfta yada aynı iste yada ortak arkadaşın olmasın genelde hep red edilyorum gercek hayatta
    facebooktada aynı aynı okulda aynı iş yerinde değilsen yada ortak arkadaşımn yoksa kız kolay kolay kabul etmiyor benim yaşımda yada bende biraz küçük olanlar hep red ediyor suan ne kız arkadaşlarım var nede sevgilim ama erkek arkadaşlarım çok gören olsa derki bana gay bile diyebilirler... hayatımda türk kızıyla en uzun yaşadığım ilişki yani sevigili olmak 1 haftayı geçmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaydinalp -- 25 Eylül 2012; 14:38:41 >

• Onca yıl kapris çektikten sonra mutluluğu yabancı kızda buldum...Ne kapris, ne trip, ne de saçmasapan istekler...Şükürler olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

Onca yıl kapris çektikten sonra mutluluğu yabancı kızda buldum...Ne kapris, ne trip, ne de saçmasapan istekler...Şükürler olsun...

tebrik ederim türk kızları hep kabrisli oluyor birde dırdırları bitmiyor ama neden yabacı kızlarda yok düşünsünler ben artık türk kızlarını burdan sesleniyorum benim olmak isteyen benim pesinde koşun ben hayatta kızların peşinden koşamam her erkek gibi kızlara yalakalık yapacağım her dediklerini yapacağım sonar her istediklerini yerine getireceğim ama sonra 10 kişiden 8 diyecek hayır yada erkek arkadaşım var yalanı söylecek 2 kişidde kabul edecek ama beni sömürmek için ne halleri varsa görsünler kusura bakmasınlar ne kadar tanığım türk kızı varsa hep bahane uydurdu bana yaklaşıp her istediklerini elde etmye çalıştırlar sonar ben sadece çıkma teklifi edince hepsi kaçtı işi düşünce hemen yılışıyorlar ama ben çıkma teklifi etsem bir kişi bile ortalıkta olmuyor yada bahanelerle red ediyolar artık hiç bir türk kızına yardım etmeyeceğim ne varsalar görsünler alllahından bulsunlar sadece tanıdığım türk kızlardan bahsediyorum tanımadığım türk kızları üzerine alınmasın sözüm meclisten dışarıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaydinalp -- 25 Eylül 2012; 14:57:50 >

• kacınci konu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para Konuşur. Şu Tony Montana'nın karısı gibi bir bayan bulsam evlenip giderim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.