Şimdi Ara

Türk kızları neden böyle beyler bi cevap verin! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
7.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın en zor yaşanılan ülkesi türkiye kardeş bu ülkede herşey zor,bence insanlar işsizlikten falan böyle mutsuz değiller,Brezilyadada çok fakir var ama festival oldumu herkes deli gibi eğleniyor bizdeki mutsuzlukların sebebi insan ilişkileri sıfır,kız erkek ilişkisi yok bizim kızlarımız fırlama masum değiller ve türkiyede kadın metaryaldir bana memur ol beni al diyen kız olmuştu memur olduktan sonra gidip satın alacam işte sistem bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManyetikRenozans -- 20 Haziran 2011; 9:15:14 >
  • bide şu var; mesela bir kızdan iki kişi birden hoşlanıyosa (kızın adı elif, hoşlanan kişilerin adları da ali ile hasan olsun) ikisine de çektirmediğini bırakmaz, süründürür.

ama sonra aynı arkadaş ortamından başka bir kızın (atıyorum oda ayşe olsun) hasandan hoşlandığını duyulursa, bizim elif sırf hasan elifi bıraktı ayşeye gitti denmesin diye sevmese bile gider hasanın peşinden koşar, hatta köpeği olur hasanın.

alem FM de geceleri yayınlanan bi program var bilirsiniz, 3 yıl önce onu dinlerdim, 27 yaşında bir kız bağlandı. nişanlıyım dedi, nişanlım başka bir kızla görüşüyor hatta görüşmenin de ötesinde onunla birlikte oluyor bunu biliyorum dedi. ama nişanlıma aşığım ve buyüzden beni aldattığını bilsem bile bende onunla birlikte oluyorum dedi. sunucu da cevabı patlattı: hayır siz aşık değilsiniz, siz sadece başka bir kadına kaybetmiş olmamak için olanları görmezlikten gelme modundasınız dedi. kız biraz düşündü ve evet dedi haklısın, aslında gerçekten aşık değilim ama ben başkasının bana tercih edildiğini görmek istemiyorum dedi. sunucu da: ama bu duygudan kurtulmalısınız, bu görmezlikten gelme modu artık gurur moduna doğru dönmeli, kendinize saygılı olun ve aldatıldığınızı görmezlikten gelmeyin dedi. kız biraz düşündü ve bişey diyemedi. büyük ihtimal evlenmiştir o züppeyle.
  • koçum lisedeyken bizede olurdu öyle
    kız numarayı isterdi çıkışta gezilirdi derste kafalar yaslanırdı e tabi bizde heyecan yapardık verir mi acaba diye
    2 gün sonra bakardın kız mız yok ortada

öyle saf yerine koydurma kendini ben o kadar aptaldım ki aşık olduğum için utanıyorum eskileri hatırladıkça
  • salla. her zamanki durumlar. iş çıkmaz ondan sana.
  • Zamanla alışırsın.Git kızların peşinden koşmayanlar kulübüne üye olarak başla DH'deki.
  • Yarın sabah "daha iyi misin tatlım" diye mesaj at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

kızlar dengesizdir, sen bir de şu sıralar konuştuğum kızı görmelisin, haline şükredersin.Asıl meseleye gelecek olursak, kız mesaj atana kadar birşey yapma, bırak o senin peşinde koşsun

+999

Nerede ne yapacakları belli olmaz. Olmadık şeylere çok fazla tepki verebilirler. idare et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

kızlar dengesizdir, sen bir de şu sıralar konuştuğum kızı görmelisin, haline şükredersin.Asıl meseleye gelecek olursak, kız mesaj atana kadar birşey yapma, bırak o senin peşinde koşsun

sakın böyle yapayım deme. çok dengesiz şeyler söylüyorlar. bırak bi kaç gün aralıklarla mesaj at ( o atmıyorsa eğer) konuşmaya devam et. onun yokluğunda film falan izle iyi gelir. ama ekşınlı filmler. duygusal olmasın.
  • bak dostum kz dwmli seninle konusup bi sure konusmamasi baska birine yoneldiginin gòstrgesi olabilir bir an once kizla konus sonucu ne olursa olsun
  • Beyler tavsiyeleriniz için sağolun 3 gündür msj atmıyorum oda atmıyo ama bu gece atıcam artık dayanamıyorum ne yazsam bilemedim şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginger.

Yarın sabah "daha iyi misin tatlım" diye mesaj at
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper8118

salla. her zamanki durumlar. iş çıkmaz ondan sana.

Galiba öyle kardeşim mesaj attığı da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

ya şu aşk konularında "salla gitsin onu yauvvv, sana kızmı yok yauvvv" diyenleri hiç anlamıyorum. söylediğiniz mantıken doğru olabilir ama unutmak bukadar kolaymı?

Bazıları bu duyguyu yaşamadığı için böyle diyor ama unutmak kolay değil gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElysionMaster -- 20 Haziran 2011; 11:25:34 >
  • 1. Karnesi kötü gelmiştir.
    2. Ailevi sorunları vardır.
    3. Menstrüasyon zamanlarındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

1. Karnesi kötü gelmiştir.
    2. Ailevi sorunları vardır.
    3. Menstrüasyon zamanlarındadır.

1-Karnesi iyi
    2-Olabilir
    3-O da olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Bende 11. sınıfa geçtim ve sana benzer bir durumdayım , sana önerim ;

Okulların başlangıcını bekle , başladığında hala onu sevebiliyorsan , sana hala güzel geliyorsa koş ve aban ona , değilse oluruna bırak

Ben de 11'e geçtim fakat bu arkadaşın dediğini yapma bence bütün yaz boyunca çok üzülürsün
  • @emresyl imza uyumsuz.
  • 10.sınıfdan sonra okumadım
  • Çözemedik daha onları.
  • asosyal insanlar bazı kızların gözünde ezik olurlar. kızla ilgili bi durum olmayabilir. arkadaşları o ezikten mi hoşlanısun tarzında birşeyler demişlerdir belki de. olay kızda değil sende bitiyo genç. koştur peşinden. popiler ol herkesin bi popisi olmalı de. artislik yap azcık ne bilim böle git arkilerinle kafelere ( bu arkadaş ortamında kızlar çoğunlukta olursa da iyi olur ) bi ton foto çekinin atın feyse falan. kıskansın. yaz kafedeyken ay çok eğlenioruz sen de olsaydın burda keşke diye gülücük falan at. bu işe yarar belki ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.