Şimdi Ara

Türk kızları hakkında düşüncelerimi bu konuda belirtmek istedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Türk kızları hakkında düşüncelerimi bu konuda belirtmek istedim.

(En Son Oy Tarihi: 22.7.2011)
Giriş
  • Bunlar resmi verilerdir ki Türk kızları genel olarak iridir, öyle 90 60 90 vücudu bulamazsın kolay kolay.
    Hangi ten olurlarsa olsunlar esmer genlerine sahip oldukları için meme uçlarında bileee kıl çıkar zaten kol bacak vajinal bölge ormandır.
    ve genelde kılları almayacak kadar üşengeç ve bezgin bir yapıda olduklarından, bacaklarında kollarında tüy yumakları görmeniz çok olasıdır.
    Ha üşengeç bezgin diyorum ama hoşlandıkları çocuga yavşayacak(sizden hoşlanmıyorsa kuş tutsanız takılmazsınız) , Starbucks Kahvedünyası gibi yerleri sırayla dolaşacak, babasının değerli parasını dandik dandik şeyler harcayacak, kız arkadaşlarıyla kırıta kırıta Jaddeyi gezecek kadar da aktiflerdir ama aktiflikleri ve hayat anlayışları bununla sınırlıdır.

Bunların dışında olan kızlar yani gideri olan kızlar ise haklı olarak kendini üstün olarak görür, burnu kaf dağındadır. Onlara da yanaşamazsın tabiki çünkü erkekten beklentileri onun haketmeyecegi noktalardadır. Apaçi, kas manyagı, çakma brad pitt, ünlü yada tatlı sert değilseniz fazla da şansınız yoktur.

(Arnavut sevgilim var)

• Haklısın birader tamamen katılıyorum sana. Şıklara bide Türk sevgilim var sana sanada katılıyorum şıkkını ekleseydin
    Türk sevgilim var gideride var hani Ama Türk kızlarının genel durumu bu bizim sevgilimizde bir rus değil hani
  • Jadde... Bilerek mi yazdın?

Ekleme: Katılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 21 Haziran 2011; 19:48:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Jadde... Bilerek mi yazdın?

Jadde derler genelde.
  • Hocam tamam doğrudur, peki onlarda şöyle derse: Bizi beğenmiyorsanız gidin Rusya'ya diye hem vizede kalktı o zaman na'pacaksınız? Muhtemelen onlarında bizi beğenmedikleri olur, olaya 2 taraflı bakmalısın. Eğer bu kadar peşlerinde koşarsanız onlarda kendilerini Angele Merkel'le aynı seviyede sayarlar.
    Not: Son iki şıkkı işaretleyen olacak mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Jadde... Bilerek mi yazdın?

Jadde derler genelde.

Kimler onlar?

• Herhangi bir konuda beğenilen yorumunu konu olarak açma gereği duyan yuzır modeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dediklerinin bir kısmı doğru dostum.burnu havada ve özenti olmaları zaten bana en itici gelen yanları.
    ama şunu da söylemeden geçmiyim çevremde bu tip kızlar olduğu kadar kendini bilen ve uyumlu kızlar da var.o yüzden genelleme yapamam.
  • Pek doğru bulmuyorum. Hem o kadar laf ediyorsunuz ama yine etrafınızdaki kızlar yine o kızlar. Ayrıca Türk erkekleri de çok sosyal kalıplı uzun zeki yakışıklı/sevimli romantik vs.'ler ya zaten... Biraz empati... + mutluyum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Pek doğru bulmuyorum. Hem o kadar laf ediyorsunuz ama yine etrafınızdaki kızlar yine o kızlar. Ayrıca Türk erkekleri de çok sosyal kalıplı uzun zeki yakışıklı/sevimli romantik vs.'ler ya zaten... Biraz empati... + mutluyum!

Afedersinde etrafımız rus doluda biz mi .........
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léviathan

quote:

Pek doğru bulmuyorum. Hem o kadar laf ediyorsunuz ama yine etrafınızdaki kızlar yine o kızlar. Ayrıca Türk erkekleri de çok sosyal kalıplı uzun zeki yakışıklı/sevimli romantik vs.'ler ya zaten... Biraz empati... + mutluyum!

Afedersinde etrafımız rus doluda biz mi .........

Ne alakası var? Takmışsınız Ruslara... İleride çoğunuz çevrenizdeki bayanlarla yani bir Türk kızı ile evleneceksiniz ve eminim mutlu da olacaksınız. Daha bu neyin tartışması anlamıyorum. İleride bir önemi olmadığını anlayacaksınız...

• quote:

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.