Şimdi Ara

Türk erkeklerinin alternatifsiz olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 15 sene önce burnu kalkık türk kızlarına sokak röportajında türk erkeğiyle evlenir miydin diye sorulsa özellikle feminist kitle hayır vs. vs. naz yapardı ama şu anda hayata daha gerçekçi bakabiliyorlar. Türkleri istemeyene hay hay menüde afrikalı zenci, suriyeli arap, talibanlı afgan var. Ayrca avrupalı erkek hayali kuranları da son zamanlarda ülkenin geldiği durumlardan mütevellit türk erkeklerinin de avrupalı erkeklerden çok farklı yaşam tarzına sahip olmadığının farkına varıyor.

• burdaki kezbanlara mahkumuz maalesef onlar da bunu bildikleri için egoları tavan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

özellikle sosyal medyanın gelişmesiyle herkes tektipleşti ve türk kızları da genel olarak avrupai zihniyete büründüler bu yüzden kezban söylemine katılmıyorum. Ama türk ırkı dışındaki ırklarda veya internet kullanımının düşük olduğu bölgelerde kezban popülasyonu olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000

özellikle sosyal medyanın gelişmesiyle herkes tektipleşti ve türk kızları da genel olarak avrupai zihniyete büründüler bu yüzden kezban söylemine katılmıyorum. Ama türk ırkı dışındaki ırklarda veya internet kullanımının düşük olduğu bölgelerde kezban popülasyonu olabilir.

Haksız sayılmazsın.Mesela bizim burdakiler ailesinin durumu iyi olmasa bile yemeğinden kısıyor kıyafete harcıyor ama bu onların zihniyetinin kezban olduğunu değiştirmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayatımda gördüğüm en mantıksız analiz

• İlişkiler üzerine analiz yapma fikri ne zaman geliyor. Benim durup dururken turk kızları, seçenekleri, ilişki dinamikleri vs düşünmek genelleme yapmak aklıma gelmiyor sadece merak ettiğimden soruyorum twitterda da insanlar bunu çok yapıyor.

• Hedef 150000

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınava 3 ay kalmış sen boş boş konularla ilgilenme yazın bol bol konuşursun beolum

• aspinall kullanıcısına yanıt

durup dururken geliyor hocam ve sosyolojik analizlerim genelde toplumun kabul etmeyebileceği tarzda olduğundan paylaşıyorum. Aslında twittera yazmayı düşündüm de yazdıklarım boşluğa gidecek kimse görmeyecek gibi duruyor buradaki 5 10 kişiyle idare ediyorum.

• >türk erkeklerinin de avrupalı erkeklerden çok farklı yaşam tarzına sahip olmadığının farkına varıyor.

alakası yok. kadınlar için erkek bulması kolay nereli olursa olsun kendim gördüm iskandinav ülkelerinde tayland filipinlilerle evlenenler dolu sadece tip ve yaş kriterlerini düşürmeleri gerekir. türk kızlarının böyle yapmamasının sebebi islam ve aile baskısı, türkiyenin saydığım ülkelerden daha iyi durumda olması (kızların memleketinde evin içinde mutfak banyosu olmayan vardı ayrı yerde dışarda yıkanıyolar), kriterlerini düşürmemeleri cidden istememeleri falan

• YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspinall -- 24 Mart 2024; 19:8:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.