Şimdi Ara

Türk ekip olarak geliştirdiğimiz MMORPG Valkron Online bugün Product Hunt’ta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    Uzun süredir geliştirdiğimiz Valkron Online projesini artık daha geniş bir oyuncu kitlesine açıyoruz.

    Valkron; eski MMORPG’lerde sevdiğimiz PvP, item geliştirme, boss, ticaret ve karakter ilerleme hissini daha modern ve akıcı bir oynanışla birleştirmeye çalıştığımız bir fantasy MMORPG.

    Şu anda oyunda:

    ⚔️ Human vs Orc faction sistemi

    ⚔️ Açık dünya PvE

    ⚔️ PvP bölgeleri

    ⚔️ Warrior / Rogue / Mage / Priest sınıf rolleri

    ⚔️ +10’a kadar item geliştirme

    ⚔️ Nadir item özellikleri

    ⚔️ World Boss ve etkinlikler

    ⚔️ Trade ve oyuncu ekonomisi

    ⚔️ Party ve sosyal sistemler

    ⚔️ Kalıcı karakter gelişimi

    ⚔️ PC ve mobil geliştirme

    bulunuyor ve aktif olarak geliştirmeye devam ediyoruz.

    Özellikle bizim için önemli olan şeylerden biri itemlerin gerçekten değerli hissettirmesi. Bir item düştüğünde, doğru özellikleri yakaladığınızda veya yüksek seviyelere geliştirdiğinizde bunun karakteriniz üzerinde gerçekten etkisini hissetmenizi istiyoruz.

    Oyun şu anda oynanabilir geliştirme sürümünde. İsteyen arkadaşlar resmi sitemizden indirip deneyebilir ve bize görüşlerini iletebilir.

    Bugün ayrıca Valkron Online Product Hunt’ta yayına çıktı.

    Projeyi inceleyip görüşünüzü bırakmanız bizim için gerçekten çok değerli. Özellikle combat, progression, PvP, UI ve item sistemi hakkındaki eleştirilerinizi duymak istiyoruz.

    🌐 Resmi Site / Download:

    🎮 Gameplay:

    🚀 Product Hunt:

    Valkron hâlâ aktif geliştirme aşamasında. O yüzden olumlu yorum kadar “şurası olmamış” dediğiniz noktalar da bizim için çok değerli.

    Özellikle yıllardır Knight Online, Metin2, Silkroad, WoW, Lineage, Aion ve benzeri MMORPG’ler oynayan arkadaşlara sormak istiyorum:

    Sizce eski MMORPG’lerde olup yeni MMO’ların kaybettiği en önemli şey ne?

    product hunt
    Valkron Online : Valkron Online Forums | Product Hunt
    https://www.producthunt.com/p/valkron-online/valkron-online


    ValkronOnlineyoutube
    Valkron Online is an independently developed old-school MMORPG that has been in development for months. For the GPT-6 Astra Challenge, we brought GPT-6 Astra into our existing development workflow to help solve real production problems across weapon and item grip alignment, Colony Zone, Gordon, character presentation, and general playable-build quality. This video combines pre-Astra footage with the current playable build and shows GPT-6 Astra working directly within the Valkron Online development process. Built over months. Improved with GPT-6 Astra.
    https://youtu.be/qk7yKPm7xqU


    valkron online
    Valkron Online | PC & Mobile MMORPG
    https://valkrononline.com




    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.