Şimdi Ara

TURK D2&WORLD OF WARCRAFT SERVERS 'WORLDOFTURK'&'DIABLOTURK' (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • guard kesmesine keserim ama oynayamıyorumki teldrasilde iki et parçası bile satamadım, bugün ne güzel silah değiştirecektim sonra birlikte kalimdora geçer, xp kasar 1-2 lvl atlar ardından troll keserdik

wow yok bu saate kadar surf yapıp kod yazdım
  • chronos guild kurulabliyo ben orc killers diye bi guilk kurdum açılırsa görüşürüz...
  • benım karakterte mana ve health her oyuna girdiğimde farklı oluyor, dün health 400 dü , bugun girdim 3000'di.. orjinalı 1200 falandı ama geri gelirmi bilmiom 'SouL'
  • aynı şey bende de var SouL . health 3960 ama mana 660
    lvl 90 lık guard kesiyorum ama son vuruslarda hep
    bi buyuyu eksik yapsam kesin gittim

bi de su texture yoq wow.exe hatalarıyla bogusuyorum + feci de bi lag olusmaya basladı.

sonumuz pek hayırlı gozukmuyor.
  • Süper ötesi bir server buldum... 30-40 kişi ile ping 400 cıvarlarında... Xp ve mana + health regenerate değerleri ve LOGIN süresi ÇOK SÜPER... Ayrıca error 132 exe hatası inanılmaz derecede az bu serverda (+ Bİ KAÇ BİŞİ YAPTIM oldukça az exe alıyorum)... Item değiştirince görememe hataları ve enerji ile mana dolmama hataları (level atlayınca) düzeltilmiş...

SAYGILAR...
  • Amigaman server ın adı ne acaba? Benim oynadığım server da çok iyi ama senle, chronos la falan oynamayı tercih ederim tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DE5CH41N

Amigaman server ın adı ne acaba? Benim oynadığım server da çok iyi ama senle, chronos la falan oynamayı tercih ederim tabi

PM ATTIM...

Bu arada wow un yeni patchi deneiyor şu anda... Tüm offical serverlar ve bazı private serverlar 6 saat süre ile kapalı...

Yeni patch içeriği oldukça sağlam...

http://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/patch-05-07-04.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 22 Mart 2005, 15:51:50 >

• Hımm büyülerin level değerleri yükseltilmiiş genelde , yeni büyüler falan.. :( işin kötüsü bu patch ile yeni bir data base 3.0 var , karakterine elveda demesi de var bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriTicaL -- 22 Mart 2005, 16:41:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyy

chronos guild kurulabliyo ben orc killers diye bi guilk kurdum açılırsa görüşürüz...

Ah beea..! Ad güzel ama Orc Muck ers olsa daha ii olurdu M yerine de F koy öle daha da Sıkı bir isim olurdu :P
  • bi kaç kişi daha olsa şöyle benimle birlikte kapışabilecek grup üyesi olabilecek, Orc Mucks ...
  • Fallen'la yürürken koptum, kopuş o kopuş. Böyle giderse bırakacağım, eziyet çekmenin alemi yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

bi kaç kişi daha olsa şöyle benimle birlikte kapışabilecek grup üyesi olabilecek, Orc Mucks ...

Zaten düzelmezse hiç olmayacak baksana , atıp duruo :) Valla dostum senin işin zor düzelirse orclarda da sağlam adamlar olacak umarım... Olmazsa da ben çıkıcam yada Horde lara girecem ;)
  • Alın size meşhur olan diğer hatamız. Ya netclient ya da texture hatası oyunun içine ediyor.

This application has encountered a critical error:

ERROR #0 (0x85100000)
    Program: D:\WOW\World of Warcraft\WoW.exe
    File: C:\build\buildWoW\WoW\Source\Net\NetClient\NetClient.cpp
    Line: 332
    Expr: "id < NUM_MSG_TYPES", id = 6466 (0x00001942)
  • Hade ne güzel çalışıodu , server..
    Neyse düzeltirler belki...
  • düzelsin artık sıkmaya başladı böyle, hordelere beklerim, güçlenmemiz lazım..
  • Beyler server açıldı mı?
  • Arkadaşlar oyunun orjinali şu an piyasada yok. Nisan yada Mayıs'ta gelecekmiş sanırım. Yaz aylarına kadar korsanıyla şu sizin meşhur serverda denemek istiyorum. Bana Ankara'da alabileceğim bir yer varsa PM ile atarsanız çok sevinirim.
    Bu arada bazı arkadaşlar çıldırmışçasına sinirlenmiş, "hırsızlık vakası var" diye... Yapmayın lütfen, uyduruktan da olsa bir hesap yapalım. 1,5 milyon kullanıcısı var WoW'ın her biri aylık 13$ (zannedersem ücret buydu) öderse aylık 20 milyon $ para ceplerine giriyor. Bundan önceki oyunlarından da çok paralar kazanmış bir firma zaten... Evet serverıydı cartdı curtdu para da harcıyorlar ama asla zarara girmezler! Zarara girecekse neden yapsın böyle bir oyun? Kimse babasının hayrına iş yapmıyor günümüzde. Oyunun masrafını sırf Amerika'dan çıkarırlar zaten. Alım gücü düşük ülkelerde halk her zaman sahteye ve korsana kaçar, unutmayalım bunu. Örnek sahte rakı... Ama korsan oyun öldürmez, en fazla çıldırtır.

• Beyler şaka maka bende texturetr hatasına yakalanıp duruyorum.Bundan kurtulmak çok zor bi olay en az 1 saat uğraşıyorum her bir hatada kurtarabilmek için adamımı.Bu texture hatası berbat bir olay.Adamını kullanamıyorsun.Oyuna girerken adım atamadan oyundan atıyor.Admine mesaj attım ilk olayda bana karakterin için üzgünüm dedi.Nette bununla ilgili birsürü yer aradım tam bi çözüm bulamadım.Sonra saatlerce uğraştım düzeldi ama bende bittim yani.Günde 2-3 defa olmaya başladı ve ömür törpüsü gibi.Sunucuda hertürlü hata olur ama karakterlere mal olan bir hata olmaması lazım.Kimse 2 ay oynayıp geliştirdiği adamının oyunda takılmasına ve adminlerinde birşey yapamamasını istemez.İnşallah bunun için çalışıyordur admin arkadaşlar.İyi özelliklerse ;site sürekli düzeltiliyor.Sürekli yeni yaratıklar yeni questler ekleniyor.Bubnlar iyi ancak şu hata(sadece bu;başka hatalar olabilir)hemen düzeltilmesi gereken birşey ve işin tadını kaçırdı.Bununla beraber bazı arkadaşlarım bana çok bariz tavır aldılar bu olaylarla ilgili ve haklılar...Bu olayın hemen çözülmesi yada bi karakteri adminlerin bu duruma yakalanınca kurtarabilmesi lazım...

• quote:

Orjinalden alıntı: ChRoNoSR

Alın size meşhur olan diğer hatamız. Ya netclient ya da texture hatası oyunun içine ediyor.

This application has encountered a critical error:

ERROR #0 (0x85100000)
    Program: D:\WOW\World of Warcraft\WoW.exe
    File: C:\build\buildWoW\WoW\Source\Net\NetClient\NetClient.cpp
    Line: 332
    Expr: "id < NUM_MSG_TYPES", id = 6466 (0x00001942)

Bu texture hatasının yanında hata bile değil...Sorunu firewall firewalldan gerekli portları açarsan çok nadir olan bir hata.Hatta ben hiç almıyorum...(haftada 1-2 kere)
  • rialto bende texture hatası da var. Zaten mesajımdan az çok belli. (meşhur olan diğer hatamız demişim)
    Neyse sen şu texture hatasından nasıl kurtulduğunu yazarsan bizlerde sebeplenelim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.