Şimdi Ara

Turizm Bilgisi Olanlar Yardım Edebilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Libya Hükümeti adına çalışan biri ile tanıştım 1 ay kadar önce ve kartımı aldı istanbula geleceğini söyledi ve mutlaka beni arayacağını söylemişti. Bugün aradı, benden kendisine kalacak yer ve ulaşım ayarlamamı istedi,daha yeni hizmet sektörüne girdim bu ilk işim, ancak bu işi ilk defa ekonomik kar güderek yapacağım için size soracağım şeyler var, kalacakları otel ile konustum ve fiyat aldım, müdürü ile konustum, komisyonu otel ile mi konusmalıyım? Yoksa misafirlerime fazla fiyat mı vermeliyim? Eğer fazla fiyat verirsem ve öğrenirlerse hos olmaz cünkü adam akıllı bir adam. Bu adam gecen geldiğinde geceliği 150dolar a kalıyordu tek basına,benim buldugum yer cok nezih bir yer ve kaliteli bir yer , 3 kişi için 135 dolara ayarladım , cuma günü atatürk havalimanından alacağım kendilerini . Kendilerine rehberlik etmemi de istediler benden, işimi ayarlayabilirsem rehberlikte edeceğim. Sizce nasıl bir politika izlemeliyim?

Not: Geçen geldiğinde bir bakan ile toplantıya gelmislerdi libyadan bir kafile ile,libyada önemli olan birinin yakın adamı gibi bisey libyada üniversiteye falan gidiyor ders vermeye cok bilgili dünyayı gezen bir adam ama sefil tipli biraz.Siyasetten,dinden baya bi muhabbet ettik ve çok mantıklı,dogru konusan biri,iyi derecede ingilizce biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ρѕусhо -- 19 Aralık 2011; 14:30:40 >

• up
  • yok mu la akıl verecek kimse? Adama fiyatı aynen verdim şu durumda aptallık mı ettim yoksa gerekeni mi yaptım ? Otel bu saatten sonra bize ne kardeşim biz sana komisyon vermeyiz de diyebilir? Adamda çıkarıp para vermezse yüzsüz gibi adamdan mı isteyecem ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.