Şimdi Ara

Turhost a dikkat arkadaşlar alışveriş sitem kapalı kaldı 1 gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turhost firmasına dikkat edin.
    %99 dediler 20.10.2009 tarihinde bayramın 1. günü sitem kapalı kaldı. Bu arkadaşlar yüzünden
    ilk host u alırken 24 saat teknik desteğimiz var demişlerdi arkadaşlar telefonlara çıkmıyorlar.
    Bizim ağzımız yandı bu firmayla çalışıcaklar dikkat etsinler.

Hangi firma olursa olsun.Gece firmayı arayın teknik desteklerinin olup olmadıgını kendiniz arayıp öğrenin

Parçakontör sitem kapalı kaldı sırf hosting firması yüzünden.
    Çok ama çok zor duruma düştüm. Müşteriler sürekli arıyorlar hesaplarındaki paraları istiyorlar.
    Allah kimseyi bu duruma düşürmesin diye bunları yazdım.

Herkese iyi bayramlar

• Dikkat etmek gerek.Sizde sitenizi daha deneyimli ve kaliteli bir firmaya taşıyın derim.Teşekkürler
  • Merhaba ,

Dün, Ramazan Bayram'ının birinci günü sabah saatlerinde bayi paketlerimizin bulundurulduğu içerisinde 140 web sitesi bulunduran bir sunucumuzda donanımsal sorun meydana gelmiştir. Sorunun donanımsal kaynaklı olması , arıza süresinin malesef uzun olmasına neden olmuştur. Toplam 12 saatlik bir kesinti oluşmuştur. Teknik ekiplerimizin soruna müdahele etmemesi düşünülmemesi gerekir.

Konuyla ilgili bayi paketleri sahibi müşterilerimize bilgilendirme maili gönderdik muhtemelen siz bayi müşterilerimizin bir müşterisi olduğunuz için bu bilgilendirmeden haberiniz bulunmuyor , aşağıda bu bilgilendirme mailini paylaşıyoruz :

quote:

" Bayi paketinizin bulunduğu xxxxxxxxx ip nolu sunucumuzda bu sabah saat 09:30 da donanımsal (disk kaynaklı) bir sorun meydana gelmiştir.

Sorunun bizim tarafımızdan algılanma saati saat 12:30 olmuş , teknik ekiplerin soruna müdahele edebilme amacıyla işlevsel hale gelmesi saat 13:30 da tamamlanmış ve teknik ekibimiz soruna müdahele etmiştir. Soruna ilk müdahele tarafındaki gecikmelerde bayram tatilinin etkisi büyüktür.

Sorunun ana kaynağı bulunduğunuz sunucudaki disk raid array'inde oluşan donanımsal arıza olduğu anlaşılmıştır. Buna müteakip mümkün olabilecek en hızlı sürede yeni sunucu donanım ve yazılım kurulumları tamamlanmış , mevcut disklerde bulunan veriler detaylı bir çalışma ile yeni sunucuya taşınmıştır.

Disk sorunu aşılamasa idi web içerikleri tarafında 3 gün öncesi , veritabanı tarafında 1 gün öncesi olmak üzere tüm yedeklerimizi hazır durumda bekletiyor idik.

Aralıksız yapılan 8 saatlik çalışma ile Saat 21:30 itibari ile çalışma tamamlanmış ve siteleriniz yayına başlamıştır.

Sizden ricamız web sayfalarınızı detaylı olarak incelemeniz ve herhangi bir sorunda bizi destek@turhost.com üzerinden bilgilendirmeniz. Bozulmuş olan fiziksel bir disk üzerinden verilerin başarılı bir şekilde çıkartıldığını düşünsek de bazı verilerde sorunlar çıkabilir. Böyle durumlarda yedeklerimizi devreye sokacağız.

Turhost.com olarak sorunun başından beri kapsamlı bir çalışma yürüttük ve mümkün olan en hızlı şekilde sorunun çözümüne yönelik aksiyonlarımızı aldık. Donanımsal sorunların zorluğunu sizde takdir edersiniz .

Elimizde olmadan oluşan toplam 12 saatlik kesinti için siz müşterilerimizden özür diliyoruz.

Saygılarımızla
    Turhost.com Müşteri Hizmetleri"

Oluşan kesinti için üzüntülerimizi iletiyoruz fakat söz konusu donanımsal bir sorun olduğunda ve özellikle disk ve raid tarafında meydana gelen bir problem olduğunda kesintinin süresi nerede olursa olsun uzun süreler alabiliyor. Bu konuda teknik ekiplerimizin olabilecek en hızlı şekilde sorundan geri döndüklerinden şüphemiz bulunmamaktadır. Veri kaybının bulunmaması da ayrıca sevindirici bir gelişmedir.

Saygılarımızla
    Turhost.com Müşteri Hizmetleri
    quote:

quote:

• arkadaslar, problemın ne oldugunu bılmeden lutfen hemen fırmaları karalamayalım.

Donanımsal problemler, fızıkı mudahale ve bazen cok cıddı calısma gerektıren durumlardır kı buna ragmen bayramın 1. Gunu, aynı gun ıcerısınde sorunu cozumlemısler.

Sız de haklısınız tabı ama uptıme oranı sureklı mukemmel olan bır fırmada bıle donanım problemlerı yasanabılır ve bu, fırmanın elınde degıldır.

Not : Turhost ıle bır alakam yoktur.
  • Hosting firması ise yedekli çalışması gerekirdi. Donanım arızası varsa yavaş bile olsa yedek donanımdan yine servisi sağlamaya devam etmelidir. Yedek donanım barındırmak maliyeti arttıracaktır hosting firması için ama kesintisizlik anlaşması için gereklidir.

Not: sonic1980 ile alakam yoktur.
  • ihsanramazan.com

ben turhostun müşterisiyim php olarak en guzel performansı burada sağladım.
    ne turkticaret nede isimtescil en guzel yer turhost tur bence..

php kullanıyorsan kardesim sana tavsiyem gel turhosta..
  • slm arkadaşlar bu turhost adlı servisten birde ben host aldım kendi çapımda elektronik ürünler satmak ve pc karame güvenlik sistemleri kurmak amacıyla bir arkadaşım bi iki resim koydu mail aldı numaramı yazdı ama ben yapmak istiyorum bunu bunu nasıl yaparım bana turhost sistemini nasıl kullanacağımı sitemde istediğim şeyi nasıl yapacağımı anlatan bir döküman yada video var mı elinizde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.