Şimdi Ara

turgo shared (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
5
Favori
50.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet usdt gönderme onayından sonraki ekranı Çek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ürünlerden bende aldım anaparayi çıkarttim devamı kar. Üye olmak isteyen olursa dm den yazabilir. Nasıl olduğunu anlatabilirim.

• Kimseyi riske sokmayacak bir meblağ ile girmesini öneririm. Umarım biraz uzun zaman devam eder çünkü şuan getirisi gerçekten güzel ☺️☺️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sistemde 1 aydır bulunuyorum, 2 cihazım var ve amorti ettim. Şu an için güzel bir para kazanma yöntemi tüm ayrıntılarını ve istatistiklerini yaptım güzel bir plan ile kazanmak isteyenler ulaşabilir. Referal kodum ile üye olursanızda bunu aramızda paylaşabiliriz.

• Hocam tronscan dan mı ekran resmi gönderiyoruz yoksa usdt gönderdikten sonra mı

• Tx deki dekontun resmini gönderiyorsunuz davet kodunuz yoksa yardımcı olabilirim

• Tamam çok sağolun

• Referans koduyla kaydolursanız hem size hemde referans olan kişiye bonus veriyor.Kaydolmak istiyorsanız refle kaydolun zararı olmaz faydası olur

Ref

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyranliAlet -- 30 Temmuz 2022; 13:44:36 >
  • Sistem patlamış. Batanlara geçmiş olsun demeyeceğim. :)

• PUHAHAHAHAHAHAHA

• Bedava peynir fare kapanında olur! Tüm uyanık geçinenlere ders olsun...

• Dün akşam haberlerdeydi, japon şirket Türkiye'deki faaliyetlerine son vermiş (!) Uzak durun böyle sistemlerden. illa ki gircem diyorsanız, diğer insanlara referans olup peşinizden sürüklemeyin bari.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.