Şimdi Ara

Türevin geometrik yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtubeda kimi tavsiye edersiniz Brden çalışıyorum ama sanki bazı soru tiplerini ezberlemiş oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski Kaf 4 ile mi?Çünkü Türev 1 fasikülünde Geometrik yorum yok da

• quote:

Orijinalden alıntı: SerKrc

Eski Kaf 4 ile mi?Çünkü Türev 1 fasikülünde Geometrik yorum yok da
    Evet hocam

• hocam nasıl buldun genel olarak kaf4 geometrik yorum kısmını?ben de eski kaf4 ten gidiyorum bazı yerlerde çok zorlanıyorum sanki konuya çok yabancı gibiyim sende durumlar nasıl
  • SendeSorr bakabilirsiniz bol pratik var, Meb kitabından işliyorlar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerKrc -- 9 Mart 2019; 0:30:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beausejour

hocam nasıl buldun genel olarak kaf4 geometrik yorum kısmını?ben de eski kaf4 ten gidiyorum bazı yerlerde çok zorlanıyorum sanki konuya çok yabancı gibiyim sende durumlar nasıl
    Bende çok zorlandım geometrik yorum kısmında bazı TKlar çok yorucu ve anlamıyorum

• Monster v1 M kullanıcısına yanıt
    Zorluyor ama inan daha iyisi yok.Ben behzatınk kaf4 ü iki kere çözdüm. O geometrik yorumu 2.cözüsümde cok iyi oturdu.Biraz analitik bilgisi lazim ama çok detayli bir döküman var adamın elinde.Apotemideki geometrik yorumlardan 1 tane bos bırakmadım full hep br sayesinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vektör soru
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geometrik yorum için Matematiğin güler yüzü kanalına bak derim, özellikle bu konuyu ondan hallettim ve soru kaçırtmıyor.
  • matematiğin güler yüzü kanalının türev alma kuralları kısmını izlemiştim ama yine de istediğim seviyeye gelememiştim,bugün geometrik yorum kısmını izledim iyi oturdu valla şimdi kaf 4teki kısımları daha iyi anlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beausejour -- 9 Mart 2019; 23:49:3 >
  • Unschool
  • Ya o adam özellikle geometrik yorumu iyi anlatmış galiba, her arkadaşımda ve bende öyle etki yaptı. Allah razı olsun ne diyelim.
  • Yahya Sin/Cos

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.