Şimdi Ara

türev ve integralde grafikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çıldıracağım az kaldı arkadaşlar ya. tam her şey güzel gidiyor matematik 40-45 net grafikleri azıcık zorlasınlar kalıptan dışarı çıksınlar ben apışıp kalıyorum. Açıkçası sadece matematikte değil ben geometrinin de analitikli kısımlarını zor öğrenen bir insanım herhalde kafam almıyor bu tip şeyleri. Ne yapmalıyım ne etmeliyim bu 2 haftalık süreçte? nerelerden çalışmalıyım? diğer konularımdan hemen hemen hiç fire vermiyorum bu türevle integralde de grafiksiz sorularda iyiyim grafik girince nevrim şaşıyor. bu kısımlara nereden çalışsam sizce? Bu saatten sonra öğrenebilir miyim? Fem simetriden çalışmayı denedim türev uygulamaları kısmına l'hospitalde tamamım sonrasındaki bölümlerde mor soruları çözüme baka baka anlıyorum turuncu sorularda az değiştiriyorlar yapamıyorum. bana zor geldi galiba fem simetrinin anlatışı. yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı

• Benimde başım belada bu grafiklerle geometrimin kötü olmasından mı yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum konuyu anlasamda işin içine grafik girince olmuyor çözümü ya bol soru yada sağlam geo bilgisi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak1alkan -- 3 Haziran 2014; 0:30:12 >
  • Analitiği çok zor yapardım ama kelimesi kelimesine okuyarak çalıştım mantığını kafana oturtunca olayın %90'ının eğim almaktan geçtiğini öğrendim :D Genelde 8/6 yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak1alkan

Benimde başım belada bu grafiklerle geometrimin kötü olmasından mı yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum konuyu anlasamda işin içine grafik girince olmuyor çözümü ya bol soru yada sağlam geo bilgisi gibi

galiba bol soru çözecek vaktimiz kalmadı artık mecburen mantığı kavramaya çalışcaz ama nasıl çalışacağım nerden çalışacağım hiç bilmiyorum

• Simetri turuncu soruların birçoğu alakasız olabiliyor (düşündürücü ve zor) dert etme.
    Bol soru çözerek halledebilirsin analitik ve türevden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRuipaq

Analitiği çok zor yapardım ama kelimesi kelimesine okuyarak çalıştım mantığını kafana oturtunca olayın %90'ının eğim almaktan geçtiğini öğrendim :D Genelde 8/6 yaparım

aynen aslında rayına oturtunca tıkır tıkır gidecek ama ben raya oturtamıyorum bir türlü. sen bu türev integralin analitik kısmına çalıştıysan nereden çalıştığını söyleyebilir misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftkonline

Simetri turuncu soruların birçoğu alakasız olabiliyor (düşündürücü ve zor) dert etme.
    Bol soru çözerek halledebilirsin analitik ve türevden.

sınava 2 hafta kaldığı için panik oldum ygsden beri deniyorum üstesinden gelemedim bu kısmın bol soru çözecek vakit de kalmadı iyice stres çöktü teknofemden vs. mi izlesem güzel bir konu anlatımlıdan mı çalışsam bilemedim. şu karekökle sonuç yayınlarının kitapçıklarını bitirdim orda çok basit anlatmışlar hiç anlamadığım olmuyor ama soruya gelince öyle kalıyorum

• Ayni durumdayız tamamen

• quote:

Orijinalden alıntı: berkeanil

Ayni durumdayız tamamen

teknofemden izlemeyi deneyeceğim bi faydası olursa mesaj ile haber veririm sana da
  • teknofem değilde ben körfezvideodan öğrendim hem türev hem integral 2 gündesoru kaçırmayacak düzeye getirdim dinledikten sonra 0 değildim ama videoları izlerken
  • Analitiği beyaz fem lys geo konu anlatımlıdan çalıştım. Türev integral beyaz fem lys mat konu anlatımlıdan çalıştım. Ama mat hocamız da çok iyiydi onun da etkisi var.

• Behzat hoca anlattıysa oraları ondan dinle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.