Şimdi Ara

Türev kaç günde biter(ciddi cevaplar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türevde pek başlamadım önce bi trigonometriyi hallettim sonra başlarım dedim sizce arkadaşlar kaç günde biter bu konu özel derse verecek param yok cidden videolardan dinlemeyi düşünüyorum behzat hocanın 4 tane videosu var 40 tl snırsam almayacağım teknofem veya başka bildiğiniz güzel bi site var mı? yani çok mu mucize olur türevi bitirmek limitte biliyorum az çok fakat çok soru çözmedim üstüne sizce ne yapılır türev için mezunum okul derdim felanda yok.Lütfen ciddi yorumlar gelirse sevinirim

• güncel
  • Al apotemiyi her satırını adam gibi anlaya anlaya analiz et 12 farklı fasikül var elimde en iyisi apotemi. Hic temelim yok diyosan sonuçtan git sonra apotemiye gec. İlla video istiyosan hocalara geldikten baskası olmaz (ucretsiz olarak)
    Edit: E biraz gec kalmısın kardesim türevde soru cesidi bitmiyo ki bitirebildigin kadar biter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud to be TURK

Al apotemiyi her satırını adam gibi anlaya anlaya analiz et 12 farklı fasikül var elimde en iyisi apotemi. Hic temelim yok diyosan sonuçtan git sonra apotemiye gec. İlla video istiyosan hocalara geldikten baskası olmaz (ucretsiz olarak)
    Edit: E biraz gec kalmısın kardesim türevde soru cesidi bitmiyo ki bitirebildigin kadar biter

Kardeşim apotemiyi aradım burda bulamadım sanırsam piyasadaki kitaplar kaldırıldı söylenildi bana yeni sistem geleceği için ya valla ne bileyim hedefim türevden hepsini ful yapmak istemiyorum yani yarısını felan yapsam bana yeter gibi oda zor gibi
  • 10gun tertemiz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman Vermez A kullanıcısına yanıt
    Ekstrem, sonuc, karekök sıfır bunlardan biri isini görür bro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aman Vermez A kullanıcısına yanıt
    Apotemi falan biraz daha temel olup da üzerine çözülecek bir kitap. Al yüzdeyüzü çöz iyice, zaten çözümlü de iyice kavrarsın gelen soruların %80'ini yaparsın bence. Apotemi integral türev falan çözdüm kafam baya karıştı benim tekrar yüzdeyüze dönüp çalıştım
  • Hocam konu olarak biter de soru çeşidi bitmiyor bana kalirsa sinava kadar türev,integral ve trigonometriyi bırakma en azindan konu bittikten sonra günde bir test çöz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay hızlı çocuk su uyur düşman uyumaz demek tamam öyle olsun ben de tam sayılardan başlıyorum yarın haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud to be TURK

Ekstrem, sonuc, karekök sıfır bunlardan biri isini görür bro

Hocam karekök sıfır aldım teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jules Winnfieldd

Hocam konu olarak biter de soru çeşidi bitmiyor bana kalirsa sinava kadar türev,integral ve trigonometriyi bırakma en azindan konu bittikten sonra günde bir test çöz :)

Hocam arada yapıyorum o işi fakat integrale bakmıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sykem

vay hızlı çocuk su uyur düşman uyumaz demek tamam öyle olsun ben de tam sayılardan başlıyorum yarın haberin olsun

Hocam ben türeve giriş yaptım siz ne yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lafonten1903

10gun tertemiz olur

hocam karekök sıfır aldım bugun ilerledim biraz yani zaman çok çabuk geçiyor ondan biraz sıkıntı yapıyorum zaten hedefim türevin hepsini yapmak değil yarısını felan yapsam bana yeter
  • Hocam bana kalırsa sınır kendinizsiniz kimsenin ne dediğine aldırış etmeyin çoğu yetişmez diyecektir ama elinizden geleni yapın.her gün okulda türevden sınav varmış gibi çalışın.bana kalırsa behzat hoca vakit kaybı şu saatten sonra körfez fem falan izleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet şu saatten sonra behzat hoca dinlenmez. Ben integral ve türevi ordan bitirdim gerçekten çok vakit aldı, ama sağlam temelim oldu.
  • Çok verimli çalışırsan 2 haftaya biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim benim matematiğim iyidir ama integral temelim yoktu . Hocalara geldikten bir günde bitirdim . Bir günde soruları çözdüm . Türev bitti . Ama bir kaç gün tekrar et notları . Seviyen kötüyse şenol hoca izle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trespuanie

Kardeşim benim matematiğim iyidir ama integral temelim yoktu . Hocalara geldikten bir günde bitirdim . Bir günde soruları çözdüm . Türev bitti . Ama bir kaç gün tekrar et notları . Seviyen kötüyse şenol hoca izle .

karşim not aldın mı mesela hocanın yazdığı soruları bende hocalara geldikten izliyordum mesela dizileri ordan izledim iyiydi baya integrale ben gelemedim daha benim sıkıntım zaman çok çabuk geçiyor yav derse başladığım zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volviii

TUREV BASİT Bİ KERE GUN BİLR SURMEZ BEN YEMEK ARASİ BİTİRMİSTİM HEP DEMİSİMDİR ''USSU TABANA AL SONRA Bİ AZALT''

Kardeş başlığı okumadın mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.