Şimdi Ara

turbobit sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Premium hesabım var aksam bir film indirdim bu sabah sistemde acayip bir sorun var sayfada dosya indir çıkıyor tıklıyorum sonra başka bir sayfa açılıyor dosya indir kısmına geçmiyor. Açılan sayfahttp://s51.turbobit.ru/download.php?name=jdownloader+mcaliskan.com.rar&md5=1422869b9d2a56fc85cc1c9af6fed244&fid=zi5qwot5jmg0&uid=DE322B946054A2EF1DEDB985377DABB1&speed=30720&till=1358235406&trycount=0&ip=83.66.88.42&sid=0aaf1dbfa09797584812dc6c6bf856af&browser=0f42c6aa0413f75d75f1c45367c3fc7a&did=833668871&sign=c66173de3d65c9fd1595653929cbf2e6
    böyle bir şey bir türlü anlam veremedim premium aldık site mi çoktü benmi anlamadım. Bu konu hakkında yorum yapabilecek arkadaşlardan yardım istemekteyim.

• Hocam bendede aynı sorun var. Sanırım Turbobit'in domain patlamış inşallah bizim hesaplarda güme gitmez.
  • Aynen bende de sorun var konuyu gördüğüm iyi oldu, dün premium aldım bu gün indiremiyorum şansıma tüküreyim
  • Hala premiuma para veren var mı ki?Açıkçası çok merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetuyar42

Hala premiuma para veren var mı ki?Açıkçası çok merak ettim.

Tek parça büyük dosyalar indirirken bir süre sonra kesilmesi ve ya %90 da kesilmesi sorunu yaşayıp çıldırmamak için gerekli, premium indirme siteleri de büyük dosyaları genelde indirtmiyor yada sorun çıkarıyor
  • Abi warezturkey idm yaz google amcaya.warezturkeyden idm indir.Çıldırmaya gerek yok.
    hem premiumda neymiş.Ref5 link generator siteleri yazın.Orada paylaşımcı panpişler bu işlerle uğraşa uğraşa beyni sulanmış kişiler.BU işlere meraklı olanlara duyurulur.
    Ben olaya mudahale edeceğim,yarım saate tekrar uğrayın bu sayfaya.Dosya indirmekle ilgili resimli anlatımlar topladım.BU sitede birisi vardı bu işlerle uğraşan,resimli anlatımlarını falan çaldım ,beni affeder inşallah.mohamed42 miydi değişik bir şeydi nicki.Her neyse burayı okuyorsa beni affetsin.Ondan bayağı kopya çektim.(Postlarından)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaueexil

quote:

Tek parça büyük dosyalar indirirken bir süre sonra kesilmesi ve ya %90 da kesilmesi sorunu yaşayıp çıldırmamak için gerekli, premium indirme siteleri de büyük dosyaları genelde indirtmiyor yada sorun çıkarıyor

Zidduya uploadladığım dosya tam sizlik.
    Önce winrar yüklü değilse bilgisayarınızda onu yükleyiniz.Linkihttp://www.ziddu.com/download/21341818/WinRARv4.20.exe.html
    http://www.ziddu.com/download/21341758/HzlDosyandirmemehmetuyar42.rar.html
    İdm(İnternet download manager) içinde var.Kurun kullanın ,kullandırtın.Hızlıcana indirin ziddudan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetuyar42 -- 14 Ocak 2013; 13:05:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline torrent sorunu
    8 yıl önce açıldı
    IDM indirme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blaueexil

quote:

Zidduya uploadladığım dosya tam sizlik.
    http://www.ziddu.com/download/21341758/HzlDosyandirmemehmetuyar42.rar.html
    İdm(İnternet download manager) içinde var.Kurun kullanın ,kullandırtın.Hızlıcana indirin ziddudan.

Zannedersem korktuğumuz başımıza gelecek.Turbobitin sonu fileserve gibi olmasa bari.Uploadedda patlayacak gibime geliyor nedense.

• Aynı sorun bende de var arkadaşlar yeni premium aldım bugün download yapmıyor , Getpz.pl de indirmiyor hiç denemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naneyi yemişiz hayırlı olsun ::):):):) dün aldım gece filmi çaktım bugün sen sağ ben selamet....

• quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Aynı sorun bende de var arkadaşlar yeni premium aldım bugün download yapmıyor , Getpz.pl de indirmiyor hiç denemeyin.

Gidiş iyi değil ,gidiş fileserveye doğru.
    Ama ben dosyalarımı herhangi bir upload sitesinde saklamam bundan sonra.Ünlü olanlarda dahil.Skydrive fake üyeliklerle yola devam.
    Malzemeler ccleaner + elimizin altında modem olmalı yeni ip adresi almak için açıp kapamalıyız modemi(reset demedim ha)
    Yeni üyelikleri şifresini kullanıcı adı,gizli sorusu, doğum tarihi vs. kaydedeceksin not defterine.Not defteri güncellendikce yeniden rarlayacaksın not defterini.Keyfine bakacaksın.Geç skydrivea olsun başka sitelere olsun ne kadar güvenilir orası ayrı konu.
    Ama bildiğim bir şey varsa ailevi dosyalarım ,önemli gördüğüm dosyalar 2 adet 16 gb flash belleğimde durur.Bilgisayar bu ,sağı solu yarın bir gün ne olacağı belli olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgr1903

naneyi yemişiz hayırlı olsun ::):):):) dün aldım gece filmi çaktım bugün sen sağ ben selamet....

Çok mu komik bi durum

• quote:

quote:

naneyi yemişiz hayırlı olsun ::):):):) dün aldım gece filmi çaktım bugün sen sağ ben selamet....

Çok mu komik bi durum

Bu ulkede ancak boyle dayanabiliyorum bu sacma olaylara gulmezsen kafayi yiyecek hale geliyorum yoksa dun 6 aylik odeme yapmis olan ben turbobiti ucurabilirim ama :) stresten uzaklasmaya calisiyorum kardes yapacak bir sey yok :)

• quote:

quote:

quote:

Çok mu komik bi durum

Bu ulkede ancak boyle dayanabiliyorum bu sacma olaylara gulmezsen kafayi yiyecek hale geliyorum yoksa dun 6 aylik odeme yapmis olan ben turbobiti ucurabilirim ama :) stresten uzaklasmaya calisiyorum kardes yapacak bir sey yok :)

Bence geçici bir durum korkmaya gerek yok .

• 2 part indirdim sonra yine aynı hatayi verdi , sorunu çözen varmı ?

• quote:

2 part indirdim sonra yine aynı hatayi verdi , sorunu çözen varmı ?

Ben çözdüm, aynı dosyanın farklı yere upload edilmişini google da arayarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.