ben 91liyim ve bizim küçüklüğümüzdede vardı bunlar azmı alırdım bunlardan sırf araba resimleri için..
Vay be,valla eski günleri hatırlattı bunlar ,1-50 resimleri bu güne kadar toplayamadım,satan olursa 20ytl resim başına öderim.
quote:Orijinalden alıntı: unforgiv3n Bilmezmiyim hiç tadından ziyade çıkartmalar için alırdık. hortlatmışın konuyu
quote:Orijinalden alıntı: eggys quote:Orijinalden alıntı: unforgiv3n Bilmezmiyim hiç tadından ziyade çıkartmalar için alırdık. hortlatmışın konuyu Sağlam hort hemde,adam haklı beyler.
quote:Orijinalden alıntı: WarSaw içinde çeşit çeşit araba modelleri teknik bilgileri yazan resimli kağıt çıkardı 504km/saat giden vector ü ozaman görmüştüm çok şaşırmıştım. quote:Orijinalden alıntı: dokuz9 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 29 Mayıs 2010; 20:46:38 >
1 tanede olsa bana bulabilecek olan varmı arkadaşlar :D biliyorum antıka sayılır ama pazarlığını yaparız :D:D
quote:Orijinalden alıntı: serdarberkeakar 1 tanede olsa bana bulabilecek olan varmı arkadaşlar :D biliyorum antıka sayılır ama pazarlığını yaparız :D:D Ulan bide ciddi ciddi linklere tıklamaya çalışıyorum 2007 nin konusu lan bu