Bildirim
Tüp ve Astra
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
20 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hiçbir sorun olmaz.uzun yolda süreceksen az bir güç azalması olur o kadar. -
Brc olabilir,,Tartarinide olabilir,Birde atiker takıp memnun olanlar biliyorum....Yalnız herşeyden önemlisi,sağlam bir montaj ustası...... -
quote:
Orjinalden alıntı: ibo3458
hiçbir sorun olmaz.uzun yolda süreceksen az bir güç azalması olur o kadar.
Eğer gazı döşemeye yapıştırmayacaksa o da sorun olmaz. LPG son hızda güç kaybı yaşatır. -
Markadan önce güzel bir usta seçimi -
quote:
Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı
Markadan önce güzel bir usta seçimi
-
evet usta seçimi cok onemli aynı marka yi bende kullanıyorum Atiker taktırdım 1100 ytl ye , geçen sene ve memnunum -
Tartarini kullanıyoruz Astra'da yaklaşık 35.000 km oldu ve 1 kere sorun yaptı başka bi sorununu görmedim...
Ama şunu belirtmek isterim ki, gerçekten güçten hüüüppp diye çekiyor. Arabanın gücünü emiyor yani anlayacağınız. Bazen benzine alıp gaza yüklenince arada ki farkı anlıyorsunuz. Ama şunu da belirteyim ki, benzinli olsa ben arabadan tiksinirdim ödeyemezdim yahu o kadar yakıt parasını sürekli biniyorum
Gaz ücret açısından çok ama çok iyi tavsiye ederim... -
LPG AYARLARINIZ BAYA BİR "KISIK" HERALDE; GÜÇTE AZALMA MAX SÜRATE YAKIN BÖLÜMLERDE, GERİ KALAN DEVİRLERDE FARK YOK...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl_alt_del -- 4 Ağustos 2008; 22:00:23 > -
bende 150 160 a gelince hızda sıkıntı görünüyorr..ben 2 ay önce astra 2001 hb e milano marka taktırdım 195 bin yakıyor ve hiç sorun yok çekişte felan..birde otomatik vites benim araba çok yakıyordu bende dayanamadım benzin fiyatlarına ve taktırdımm..şimdilik memnunum inşallah sorun çıkmaz:D -
Tartarini yi uzun süre kullandım gerçekten çok memnun kaldım ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X