< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüp Bebek için Satılık İlaçlar (51. sayfa)

-
-
Merhabalar herkese elimde gonal f 300 var 10 adet son tüketim tarihi 2025.05 uyguna verilecektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mart ayına kadar kullanılabilir son kullanma tarihli Meriofert 150 16 adet mevcuttur. Tanesi Eczanelerde şu anda 800TL ve biz de bu şekilde aldık ama ihtiyacı olana tanesini 380TL'den vereceğiz.
Satın almak isteyen iletişime geçsin lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba geçen yılki tedavimden kalan 2 adet meriofert 150 var skt 9/24 soğuk zincirde muhafaza edildi
Mart ayına kadar kullanılabilir son kullanma tarihli Meriofert 150 16 adet mevcuttur. Tanesi Eczanelerde şu anda 800TL ve biz de bu şekilde aldık ama ihtiyacı olana tanesini 350TL'den vereceğiz.
Satın almak isteyen iletişime geçsin lütfen.
20.12.2023 Tüp bebek tedavimde fazladan artan ilaçlarım oldu ,İlaçların karaborsa olmasından dolayı tedarikte ben çok sıkıntı çekmiştim bu sebepten ihtiyacı olanlar satın almak için iletişime geçebilirler.
Istanbul Anadolu Yakası veya Kocaeli çevresine elden teslim edebilirim , diğer bölgelerde soğuk zincir ile kargo edebilirim.
Pergoveris 150 3 kutu kaldı hiç açılmamış SKT : 08/2026 ( SOĞUK ZİNCİR OLAYI YOK BU İLAÇTA KAPALI BALKONDA VALİZ İÇİNDE SAKLANMIŞTIR )
Omnitrope 10mg 1 KUTU HİÇ AÇILMADI KALDI SKT : 11 / 2024 ( SOĞUK ZİNCİR İLAÇ BUZDOLABININ YUMURTALIK KISMINDA SAKLIYORUM )
GONAL - F 900 SADECE 1 DOZ KULLANILDI İÇERİSİNDE 20-30 TANE İĞNE UCU MEVCUT , 750/900 oranında doluluğu var iğnenin sök tak uçlarıyla beraber hijyenik şekilde kullanılabilir. SKT : 04 / 2025 SOĞUK ZİNCİR İLAÇ GENE BUZDOLABIN IN YUMURTALIK KISMINDA SAKLANDI .
iletişim için : ruzgardor@hotmail.com
-
Tedaviden artan fazla GonalF ve Cetrotide var elimde. Kutular hiç açılmadı. İstanbul içi ihtiyacı olan mailden yazabilir.
mehmetekin012@gmail.com
GonalF 450 X 3 Adet (SKT 06.2024)
Cetrotide 250 X 5 Adet (SKT 10.2024)
İlaçlar dolaptan hiç çıkarılmadı. Soğuk zincir olduğu için tercihim İstanbul içi elden teslim. İsteyene kutu ve SKT fotosu iletebilirim.
Nakit ihtiyacım var toplu olarak uyguna verebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetekin012 -- 30 Ocak 2024; 23:2:57 > -
Merhaba, geçen sene ki tedavimden kalan bazı ilaçlar mevcuttur , soğuk zincire oldukça dikkat ettim, sürekli bakamıyorum ama en kısa sürede dönmeye çalışacağım, mesaj kısmından iletişime geçebilirsiniz.
3 adet Oxotide 250 mcg 2024 /09 skt
1 adet gonalf 900 lük içinde 450 kaldı skt 2024/04
1 adet pergoveris 150 lik skt 2025/03
1 adet pergoveris 150 lik 50 lik yani 1 doz kaldı skt 2025/03
Merhaba, Elimde 3X adet 1200'luk (skt 10/2024) ve 9X adet 600'luk(skt 08/2025) MENOPUR var,
Eczane fiyatinin yarisina verecegim,
Istanbul ici ulastiririm daha uygun olur soguk zinciri kirmamak adina,nakit odeme
allah sifa versin her ihtiyaci olana, manen ve madden cok zor..
-
1 adet oxodite 250 mcg mevcut soğuk zincir şeklinde
2024 12 sktli
1400 TL
05434081292
-
Elimde 6 adet cetrotide,5 adet oxotide var. 5/2024 ve 09/24 son kullanma tarihleri. İstanbul Ataşehirden elden alınabilir.Buzdolabında elektrik kesintilerine dahi önlem alınarak, oldukça dikkat edilerek saklandı. Dm den ulaşabilrsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba evet mevcut
7 adet Meriofert 150IU ve 12 adet de Meriofert 75IU bulunmaktadır. Almak isteyenler iletişime geçsin lütfen.
Ovitrelle arıyorum
Merhabalar. Tüp bebek tedavisinden ihtiyacımız kalmayan ilaçları satıyorum. 15 temmuz 2023 tarihinde alınmıştır. Alındığı günden beri doktorumuzun tavsiye ettiği şekilde ilaçlar buzdolabının sebzelik kısmından hiç çıkarılmamıştır. Uygun fiyatla verilecektir. İlgilenen mail atabilir: 2ekim2011@gmail.com
İlaçlar şunlardır:
4 adet Gonapeptyl 0.1
1 adet Cetrotide 250 mcg
2 adet Ovitrelle 250 mcg
2adet var
20.12.2023 Tüp bebek tedavimde fazladan artan ilaçlarım oldu ,İlaçların karaborsa olmasından dolayı tedarikte ben çok sıkıntı çekmiştim bu sebepten ihtiyacı olanlar satın almak için iletişime geçebilirler.
Istanbul Anadolu Yakası veya Kocaeli çevresine elden teslim edebilirim , diğer bölgelerde soğuk zincir ile kargo edebilirim.
Pergoveris 150 3 kutu kaldı hiç açılmamış SKT : 08/2026 ( SOĞUK ZİNCİR OLAYI YOK BU İLAÇTA KAPALI BALKONDA VALİZ İÇİNDE SAKLANMIŞTIR )
Omnitrope 10mg 1 KUTU HİÇ AÇILMADI KALDI SKT : 11 / 2024 ( SOĞUK ZİNCİR İLAÇ BUZDOLABININ YUMURTALIK KISMINDA SAKLIYORUM )
GONAL - F 900 SADECE 1 DOZ KULLANILDI İÇERİSİNDE 20-30 TANE İĞNE UCU MEVCUT , 750/900 oranında doluluğu var iğnenin sök tak uçlarıyla beraber hijyenik şekilde kullanılabilir. SKT : 04 / 2025 SOĞUK ZİNCİR İLAÇ GENE BUZDOLABIN IN YUMURTALIK KISMINDA SAKLANDI .
iletişim için : ruzgardor@hotmail.com
-
Merhabalar. Tüp bebek tedavisinden ihtiyacımız kalmayan ilaçları satıyorum. Alındığı günden beri doktorumuzun tavsiye ettiği şekilde ilaçlar buzdolabının sebzelik kısmından hiç çıkarılmamıştır. Uygun fiyatla verilecektir. İlgilenen mail atabilir: 2ekim2011@gmail.com
İlaçlar şunlardır:
4 adet Gonapeptyl 0.1 skt 07/25
1 adet Cetrotide 250 mcg skt 12/24
Merhaba, geçen sene ki tedavimden kalan bazı ilaçlar mevcuttur , soğuk zincire oldukça dikkat ettim, sürekli bakamıyorum ama en kısa sürede dönmeye çalışacağım, mesaj kısmından iletişime geçebilirsiniz.
3 adet Oxotide 250 mcg 2024 /09 skt
1 adet gonalf 900 lük içinde 450 kaldı skt 2024/04
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X