< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüp Bebek için Satılık İlaçlar (34. sayfa)

-
-
Cetrotide
Gonal f 900
MERİOFERT 150 lazım elinde olan yazabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ilaçlarımız için raporu çıktı. Bize 2 reçete yazıldı, 1inde gonalf, menopur diğer reçetede ise cetrotite yazılı. İlk reçeteyi bir eczaneden aldım fakat cetrotide için 2.receteyi baska bir eczaneden alırken eczacı devlet bunu odemez dedi yani tüm ilaçlar tek recetede ve tek seferde alınmalıymış, bu bilgi doğrumu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
selam
-
cetrotide elinde olan varmı acaba
fiyat sorun değil.
-
merhaba ceren hanım lacı temin edebilirmiyim iletişime gecebılırmıyız
-
3 adet var bende siz no yazarsaniz iletisime gecelim
ceren hanım elinizde hala mevcutmu efendim acill almak istiyorum
-
lütfen artık bana dönüş yaparmısınız bu ilacı almak istiyorum ne olur bana birileri yazsın bulamıyorum nerde olursanız gelip alacağım lütfen
-
merhaba cetrodite ilaç almak istiyorum dönüş yaparmısınız
-
merhaba ben elınızdekı ılacı almak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz
-
Elimde menapur ilac var 2 kutu almak isteyen var ise yazarsa swvinirim
Merhaba Gonal f 450 Flakon elınde olan varmı istanbul içi elden teslim alabilirim... (05443831227)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzOz1907 -- 11 Haziran 2022; 17:52:43 > -
Merhabalar, öncelikle herkese sabır diliyorum, umudunuzu asla kaybetmeyin. Tedavimizden artan açılmamış 2 kutu GONAL-F 450 mevcuttur, son kullanma tarihleri 2023 Nisan ayıdır. Önceliğim Ankara içi satıştır. Faturası, reçetesi mevcuttur.
-
istanbul ıcınde cetrotide satan varmı (05443831227)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzOz1907 -- 13 Haziran 2022; 0:21:33 > -
Merhabalar elimde 3 adet gonal f 450 ve 5 adet merıonal 150 lik satılıktır ilgilenenler yazabilir yer kocaeli soguk zıncır olmadıgı için kargo yapılır
Arkadaslar şöyle söyleyeyim size nerde varsa yola bakmayın alın ılaclarınızı cetrotide almanya bantlarda gırılmemiş dediler ben Almanyadan alacaktım ıstanbulda bulamasaydım.bır kac kısı tanıdıgınız varsa orda bulabılırsınız dedıler. suan temmuz ayında zam gelecek dıye depolarda tutuyorlar satıs cok zor yapılıyor. bırde Recetesiz gidin alın recetelılere cok zor verıyorlar sgk para gec gelıyormus eczaneler satmıyor.Allah bu konuda gercekten hepınıze yardımcı olsun.Sansınız Bahtınız Acık olsun.
-
Elimde tedavim iptal oldugu icin menapur gonepeptyl bulunuyor ve egriçayırdan aldiğım 2 kutu ampul ari sütü bulunmaktadir ilgilenenler ulasirsa sevinirim
Ceren hanım elinizde hala cetrotide ilaç mevcut mudur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar gonalf için iletişime geçebilir miyiz biraz acil de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X