Şimdi Ara

Tüp Bebek için Satılık İlaçlar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.248
Cevap
69
Favori
144.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba elinde merional 150 olan var mı. Gonal f 300 lük var elimde düşünen olursa değiştirmek istiyorum yer eskisehir
  • kemal eses K kullanıcısına yanıt
    Merional 150 duruyormu
  • Silasila03 S kullanıcısına yanıt
    Evet duruyor yardımcı olabilirim
  • 150 likten 2 adet kaldı
    1 adet gonal f 300 le degistirebilirmisiniz. 2 adeti. Benim elimde gonal f fazla. Yer eskisehir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silasila03 -- 19 Aralık 2020; 16:47:5 >
  • Malesef takas düşünmüyoruz sadece nakit olarak satilik
    Eczane fiyatı gonal f 300 'ün 450 tl. Fiyat olarak daha fazla ama tabi siz bilirsiniz
    Bize ilaç lazım değil oyuzden satıyoruz tşk ederiz
    Merional 150 2 si ne kadar diyorsunuz
    Ben tanesini 130 TL den aldım ama ikisini 170 e verebilirim yer eskisehir
    Eczane bana 100 tl ye vericem dedi. Teşekkür ederim iyi günler
    İyi gunler
    Hangi eczane olduğunu banada yazarmisiniz 150 lik merionalleri 2 sini 100 TL nasıl verebiliyor.bende oradan alayım ilaç lazım oldugunda
    Öncelikle merional 150 internette bile perakende satis 130 tl. 2 si değil ben tek fiyat 100 olarak yazdım. Size ikisine 170 vereceğime 200 tl eczaneden alırım bunu demek istedim. Ne ispat zorunluluğum ne yalan borcum var. Bu benim 3 tedavim bir zahmet eczanede indirim uygulasın sonuçta reçeteli ilaç değil özel aliyorum
    Bende reçeteli almadım eczane fiyatı 133 TL idi 130 TL den aldım eczane ile benden alinanin farkı ne oluyo benimde ürünüm 2022 Mayıs tarihli herkes heryerden alabilir iyi günler ayrıca 30 TL aşağısı yapiyo aynı ilaç sonuçta
  • Nero Bianco N kullanıcısına yanıt
    11 sene olmuş, inşallah çocuğunuz sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmuştur hocam ☺️
    Ayrıca bu dertten muzdarip herkese, başlığa yazan arkadaşlar başta olmak üzere Allah'ım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stubbornpride -- 20 Aralık 2020; 3:26:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Silasila03

Merhaba elinde merional 150 olan var mı. Gonal f 300 lük var elimde düşünen olursa değiştirmek istiyorum yer eskisehir
    Elimde bu ay alınmış daha yeni tedavimden fazla kalan kullanılmamış 3 adet gonal-f 450, 4 adet merional 75 ve 1 adet cetrocide vardır uygun fiyata vereceğim almak isteyen olursa, son kullanma tarihi Kasım 2021.

Gonal f 450 tanesi 450 tl
    Merional 75 tanesi 35 tl

Cetrocide 100 tl
    Elimde bu ay alınmış daha yeni tedavimden fazla kalan kullanılmamış 3 adet gonal-f 450, 4 adet merional 75 ve 1 adet cetrocide vardır uygun fiyata vereceğim almak isteyen olursa, son kullanma tarihi Kasım 2021.

Gonal f 450 tanesi 450 tl
    Merional 75 tanesi 35 tl

Cetrocide 100 tl
    Gonal-f adet fiyatı 350
    Ovitrelle fiyatı 80
    Soğuk zinciri korunmuştur ve buzdolabında muhafaza edilmektedir.yer Yalova
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.