Şimdi Ara

*** TUNİNG.MODİFİYE SİTELERİ BURADA TOPLANDI *** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
108.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.modifiyeteam.com
  • www.eskisehirtuning.com

bizim sitede çok güzeldir.beklerim herkesi.
  • www.sakaryatuning.com

modifiye tutkunlarının yeni adresi sakaryatuning

yeni organizasyonlar var
  • way be bu topic hala daha yaşıyormu
  • www.eskisehirtuning.com
  • www.tuning28.com
    bu da bizim ilimizin modifiye sitesi.
  • ARKADAŞLAR MRB BEN SİDE TUNİNG18.NET MODERATÖRÜYÜM ARANIZA KATILMAK BENİ ÇOK MUTLU EDER SİTEMİZİ ZİYARET EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
  • Selam, üzerinde 5-6 yıldır çalıştığımız bir sistemi artık herkes kullanabilir, deneyebilir...Sistem Her tip araca uygulanabildiği gibi, hem performans hem de yakıt tasarrufu sağlayabilmekte.
    Sistemin özü şu: Her aracın bir vakumu vardır, yani her piston yuvasının(silindir) içerisine (-)negatif basınç altında hava vakumlar yani hava emer. Bu hava, hava filtresinden girer.Ancak bu hava belli bir miktardadır ve silindire dolana kadar da basınç özelliğini kaybeder. "V-Charger" işte bu eksikliği gidermek amacı ile tasarlandı. Sistem emme manifolduna paralel bağlanır ve V-Charger içeri normalde motorun çektiği havanın daha fazlasını sıkıştırılmış ve soğutulmuş olarak girmesini sağlar. Bu da yakıtın daha fazla hava ile optimum yanmasını sağlar. Bu şekilde aynı yakıt ile daha fazla tork elde edersiniz. YAni turbonun yaptığı işlevin bir benzeri gerçekleşiyor ancak fark, giriş noktası ve sıkıştırılmış havanın olması.
    Detaylı bilgi için lütfen arayın. Hatta sistemi test etmek için buyrun gelin. Lütfen bizi piyasada ne olduğu belli olmayan ve işe yaramayan firma ve ürünlerle kıyaslamayın.
    Saygılar
    Mehmet Gülener
    İletişim için özel mesaj yollayın...

• www.modifiyeteam.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StephaN -- 7 Mayıs 2007; 19:43:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OettinGer

elia nın sitesini bilen yazsın beyler...

www.elia-ag.de

buyur dostum
  • modifyankara.blogspot.com
  • arkadaşlar modifiye sitesi olarak tavsiye ederim!!
    http://modify2008.googlepages.com
  • Www.IskTuning.Com - İskenderun Tuning Club
  • www.autoracingclub.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahonay -- 24 Şubat 2008; 20:20:59 >
  • www.tuningshare.com yeni bir site herkezi bekleriz..
  • www.peugeotturkey.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DERAN_TUYNER -- 5 Ağustos 2008; 13:02:08 >
  • baya eksik site kaLmış ama onLarıda burda topLarız aten bayada topLanmış güzeL siteLer en azından gerçek modifiyeLi araçLar var..!!!
  • bir sorum olacak
    yeni üye oldum ve bir daihatsu storia(sirion)2003 almayı düşünüyorum aracı buldum ve çok temiz sizce fiyatları ne kadardır ve herhangi bir modifikasyon yapılabilir mi? şimdiden teşekkürler...
  • //// edit ////

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLOCK-19 -- 29 Şubat 2012; 1:42:44 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.