Şimdi Ara

TuneUp programını silemiyorum , yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merbhaba arkadaşlar , pc ye TuneUp programını yüklemiştim.Sonra gereksiz oldugunu anlayınca dosyalarını sildim ama saatin yanındaki simgelerde TuneUp simgesi ve üzerince ünlem işarereti var, TuneUp program ekle kaldırdada gözükmüyor ve Görev Yöneticisindende kapanmıyor ,bu programı nasıl silebilirim ? Teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: azad95

Merbhaba arkadaşlar , pc ye TuneUp programını yüklemiştim.Sonra gereksiz oldugunu anlayınca dosyalarını sildim ama saatin yanındaki simgelerde TuneUp simgesi ve üzerince ünlem işarereti var, TuneUp program ekle kaldırdada gözükmüyor ve Görev Yöneticisindende kapanmıyor ,bu programı nasıl silebilirim ? Teşekkür ederim...

Ccleaner indir. Programı aç yandan Araçlar>Başlangıç de ve tuneup ı devre dışı bırak programdan çık. Daha sonra pc yi yeniden başlat, yeniden tuneup ı kur, iobit-uninstaller indir kur. Orada programı bul ve kaldır kalıntıları da tara de ve sil. Sorun büyük olasılık düzelir.

• Tune Up u tekrar indirince direk uninstaller cıktı ve kaldırdım , teşekkür ederim
  • Sorunun çözüldüğüne sevindim, rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.