Şimdi Ara

TUNÇMATİK UPS LANET ŞEY.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence ups den önce voltaj regülatörü koydurmanız daha mantıklı olur veya imkan el veriyorsa kaliteli online serilerine yönelmenizde fayda var.fiyatları sanırım 300ytl civarından başlıyor.

linkteki ürünü aldım.şuan şarj ediyorum.bakalım nasıl bir sonuç verecek umarım sonuç iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 5 Ekim 2007; 23:48:59 >
    gibi düşük güç harcayan bir sistemi en fazla 2 dakika açık tutabiliyor.sonra kapanıyor.bunda bir iş var süre bu kadar kısa olmamalı.bozuk mu dersiniz.powercom imd625 kullananlardan fikir almak isterim.
    Özel mesajlara cevap veremiyorum ...
  • programda ups fişi çekersem 220 volt görünüyor.diger durumlarda voltaj degişiyor.60 watlık bir ampülü 7dk civarında besledi bende şimdi hb ye ürünü iyade ettim sanırsam arzalı degil mi hocam bakalım ne olacak?
    -D-i-g-i-t-a-l-l-i-e-n-
    Evinize işinize UPS veya KGK mı alacaksınız? O zaman burayı okuyup bilgilenmeden almayın!
    (Emekli UPS-KGK Tasarımcısı)
    Özel mesajlara cevap veremiyorum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: paçalı

bugün elektirkçi çagırdım adam tesisatı kontrol etti herşey normak yalnız şebeke voltajı 160 ile 190 lar arası oynuyor.sanırsam güç kaynagı 165 ten sonra aküye geçmesi gerekiyor.birde başka marka güç kaynagı deniycem bakalım sonuç ne olcek.

160-190V TEDAŞ ile yaptığınız mesken elektrik sözleşmesi tolareansının dışına çıkan değerler. En yakın zamanda elektrik dağıtım şirketine arıza bildirimi yap incelesinler. Bu gerilimle sürekli çalışmak zorunda olman senin suçun değil çözmek zorundalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MelihTR

160-190V TEDAŞ ile yaptığınız mesken elektrik sözleşmesi tolareansının dışına çıkan değerler. En yakın zamanda elektrik dağıtım şirketine arıza bildirimi yap incelesinler. Bu gerilimle sürekli çalışmak zorunda olman senin suçun değil çözmek zorundalar

ah keşke güzel ülkemde herşey bukadar düzenli olsaydı.ben ağrıda öğretmenim.kaç sefer erdaş'a gittim fakat olmuyor.sorun ise buradaki kürt halkının yüzde 90 nının kaçak elektrik kullanması.voltaj 154 lere bile bazen düşüyor.ben açıkçası yoruldum.şimdi bilgisayarı satıp laptop amayı düşünüyorum.aslında bu tür konulara bu topic altında girmek istemezdim ama naparsın.

bu arada hepsiburada ürünü aldı ve parayı tekrar iade etti bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 15 Ekim 2007; 18:04:41 >

• kesintisiz güç kaynağı(kgk=ups) yerine gerilim regülatörü alsaydınız sorununuz çözülürdü kgk=ups ler içerisinde bir regülatör mevcut ama normal regülatörler kadar esnek çalışma aralıgına sahip değiller daha basit bir yapıya sahipler sizin ana amacınız gerilimi tolere etmek ve istenilen düzeyde sabit tutmaktır bu işi ups görmez ,göremez

bunun ilacı regülatördür bilmem hatırlayan varmı eskiden aeg marka bordo renkli çok ağır regülatörler vardı tv lere bağlanırdı eskicilerde onlardan bulursanız hemen alın bu iş için bulunmaz nimettir oldukçada ucuzdur ankarada itfaiye meydanında satılıyor 5-10 ytl civarında

internette araştırın belki vardır ben tunçmatigin buldum ama iyimidir bilmiyorum regülatörler basit yapılıdır soruna çözüm olurlar elektronik bir yapısı yoktur içinde trafo vardır sadece
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29672

prize takılan akım koruma aparatlarıda işinizi görmez onlar sadece gerilim artışından korurlar gerilimi yükseltemezler birde harmonikleri yok ederler

gerilim düşümü yaşayanlar regülatör alsınlar altını çizerek söylüyorum ups=kgk işlerini görmez

• Arkdaşlar "kalite" arıyosanız bangır bangır söylüyorum. FCM den alın!! yıllardır kullanıyorum... kaliteli hizmet. gerek teknik servis hizmeti olsun gerek ürün olsun. siz bilrsiniz.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.