Şimdi Ara

. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
6.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Eyüp b zamanında sınava 10k kişi giriyodu zaten 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tunç Kurt hocama laf etmeyin lan!   

• Olm sıralamanın büyüttüğüz kadar önemli bir şey olmadığını ne zaman anlayacaksınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sysmmhg_ruhu kullanıcısına yanıt

Hiçbir zaman.Önemli çünkü

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

Ygs için haklı olabilirsin. Lys şuanki müfredatta olmuş olsaydı forumun %50'si şuanki müfredata göre daha uzun süre boyunca çalışacaktı. Lys sınavı Ayt'nin yanından bile geçemez.

• cappy34 C kullanıcısına yanıt

Sadece sınav değil öğrenci profili de farklı

• Bana göre de 5 binden yerleşmeye utanırdım. İlk 100 dışında ki herkes utanmalı bence.

• ProStr33t P kullanıcısına yanıt

5k ortalama bir sıralama yalnız.

• Şu yazılanlara kahkaha atıyorum neyse üniversiteye gittikten sonra anlarsınız neyin ne olduğunu he benden size bir tavsiye çok pişman olursanız okulu bırakmayın 2 senelik açıktan okuyun rahat atanırsınız

• adam bölümünde 3. olmuş siz sanıyor musunuz okulunuzdaki öğretmenler derece yapmış bu ne saçma bakış açısı açın fizik videolarına ispat videolarından faydalanın öğreticilik farklı sıralama farklı şey bu ne saçma zihniyet

• jiijii kullanıcısına yanıt

Akıllarınca egolarını tatmin edip mutlu oluyorlar işte.

Hocam 50k adamlarin arasinda ortalama iq'ya sahipseniz ilk3e girersiniz zaten

• bu başlıkta 150kdan iyi yapacak adam yok trol yaptığınız belli de tecrübeli bir abiniz olarak gerçekleri söylüyorum şimdiden ailenize ne yalan söyleyeceğinizi bulun

• BirZemanHatası kullanıcısına yanıt
    Hocam şunu anlatamıyorum galiba üniversitedeki sinavlarla yks sınavındaki sıralamanın bir alakası yok matematik bölümü oyle 5 şık arasindan dogru cevabi bulayım hızlı olayım değil sinavlarinda sayfalarca ispatlarin yapildigi soyutun soyutu bir bölüm adamın hayatını kaydirabilecek bir bölüm.ama tunç hoca bu soyutluktan resmen zevk alan biri belki zamanla yarismakta iyi değildir ondan düşük yapmistir.matematik bolumunu siralamasi düşük olabilir ama girmesi kolay çıkması zor bir temel bilim bölümü.Ben mühendislik öğrencisi olarak iyi ki okumuyorum diyorum temel bölüm bana gore degil cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 21 Kasım 2022; 8:23:10 >
  • cappy34 C kullanıcısına yanıt
    eyüpbnin sıralaması iyiydi galiba .d

• BirZemanHatası kullanıcısına yanıt

100k taban sıralamasıyla matematik bilmeden girilebiliyor zaten zor olmamıştır 3.olmak xdxdxd

bölüme bir şey demedim hocam yanınızdaki adamlar 50k. yani 0 rekabet çarpma yapabilen ön plana çıkıyor xd

• Adamın zaten işi belli gücü belli. Belli bi amaçla girmiyor. sadece matematiğe yoğunlaşıp diğer derslerde bildiklerini yapıyor bence gayet normal

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.