Şimdi Ara

TUNATIC - Bilmediğiniz müzikleri bulmak için program

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mikrofonum olmadığı için deneyemedim . acaba bu programı kullanan var mı aranızda ? sitede dediğine göre mikrofondan müziği dinletttiğinizde program ses database inde tarama yapıp , şarkı ve şarkıçıyı buluyomuş .

http://www.wildbits.com/tunatic/

• Vay anasını,deneyelim bakalım
  • ahahaha bakalim nasil calisiyor
  • sonuç ne oldu??
    doktor mesela bir de ben şarkıyı söylesem mesela çıkar mı o şarkı
  • programı çalıştırın daha sonra üzerindeki büyüteç butonuna basın ardından müziği mikrofona dinletin 5-10 sn içinde sanatçıyı ve şarkının ismini söylüyor.
  • forumda arama yaptımda , faydalananlar olmuş programdan. mırıldanmalardan da buluyomuş
  • Harbiden buLabiLiyosa deLi program yav..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

mırıldanmalardan da buluyomuş

ben şakasına dediydim gerçek çıktı vay be
  • deneyen oldu mu programı ?
  • ben bizzat kullanıyoruım işe yarıyor arkadaşlar
  • wOOw şuı icatlara bak be adamlar neler yazıyor biz yangelip yatıyoz
  • şarkıları mikrofona dayayıp dinlettirdim bulmadı
  • güzel bir programa benziyor.

Bi ara turkcell'in buna benzer bi hizmeti vardı fakat kullanmadım hiç
  • Gerçekten mükemmel bir program dinlettiğim 10 müzikten 9 zunu tanıdı valla ama gel görki aradığım müziği bulamadı....
  • Birçok kez faydasını görmüşlüğüm olmuştur ama arattığım müziklerin kaçta kaçını tanıyabildi dersek 6/10 desem doğru olur. Arada yanlış buldukları da olmuştur bulamadıkları da olmuştur. Mırıldanma olayını hiç denemedim, pek işe yarayacağını sanmıyorum. Ama iyi programdır bir de Moribito adlı bir üye vardı açtığı bir konuda site vermişti oraya mikrofonunuzla mırıldanarak da şarkı müzik aratabiliyordunuz tabi hiç kullanmamıştım 2-3 yıl oluyor konusun açılalı, profilini de gizlemiş konularına bakamıyorum foruma da eskisi kadar aktif bir şekilde uğramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edifers

Gerçekten mükemmel bir program dinlettiğim 10 müzikten 9 zunu tanıdı valla ama gel görki aradığım müziği bulamadı....

Yok yok onuda buldum şimdi ama mikrofon ayarını iyi yapmak lazım yoksa bulamıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.