Şimdi Ara

Tümer Metin ve Hakan Şükür ne saçmalıyor?! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

Orijinalden alıntı: kemalsaygin

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Konudaki mesajlardan tek tek alıntılayıp cevap verecektim de liste uzuyor, yahu alınmaca darılmaca yok; maçı nerenizle izlediniz?

Biri kalkmış Fenerbahçe'nin pozisyonu yoktu demiş. Neremle gülsem bilemedim, açın ligtv'de özet var bedavaya.

Maçın başı, Holmen topu az daha dürtse, az da düzgün vursa al sana ilk pozisyondan gol. (1)

Sow soldan getirip soluyla vuruyor, biraz şansımız yerinde olsa o top içeri sekecek, Sow'dan gayri 3 kişi daha var ceza alanı içinde.(2)

Holmen 2-3 kişiyi geçirip içeri çeviriyor, Sow biraz önde olup dokunsa al sana bir gol daha.(3)

Webo ceza sahası yayından vuruyor, biraz daha köşeye vursaydı keşke de sustursaydı şu at gözlüklü tayfayı.(4)

Topal içeri çeviriyor, Webo "biraz" kafasını kullanıp kaleye vurmak yerine içeri çevirse dokunmaktan başka iş yok geriye.(5)

Webo ceza sahası yayından vuruyor, üst direkte patlayan top.(6)

Sow'un altı pas içinden dışarı vurduğu top.(7)

Bunlardan başka Sow ve Kuyt'ın da ceza sahası çevresinden şutları da var, çok etkili olamadılar diye yazmadım. Mesajı atmadan önce konuyu tekrar okudum, hani ironi var da ben mi anlamadım diye; cidden bu kadar saçmalık olamaz. Trabzonspor dediğin takımın defansı gıdıklayacak şutu, pozisyonu dahi yok, nasıl bir hayal gücünün ürünüsünüz anlayamadım.

arkadaşım senin bu yazdıklarına kapa PES 14 ü yat artık denir. tamam fener parçaladı, trabzonun sadece 2 tane dengesiz şutu vardı bariz tek kale bir maç oldu ama sen ne yaptın öyle yahu. 7 gol ne be. Allah'tan insaflı davranmışsın da volkanın kaleci vuruşu yaptığı pozisyonları yanlışlıkla gol pozisyonu sanmamışsın. topu topu 2 net pozisyon vardı. biri trabzonun her fener maçında yaptığı hataların benzeri daha maçın başında holmenin beceriksizliğiyle sonuçlanan vuruş diğeri de webonun füzesi. el insaf

Bu saydıklarım gol pozisyonu değil mi lafı yanlış taraftan anlayan arkadaşım? Ben hepsine "%100'lük gol pozisyonu" mu demişim, "gol pozisyonu" mu demişim az yukarıya kaldır kafanı bak, Fenerbahçe "pozisyona giremedi" diyen at gözlüklülere yazdım o mesajı. Yazdıklarımı gereğince idrak edemiyorsan mesajımı da yok yere alıntılama, PES 14 dediğin şeyi de oynamadım hayatımda; sen ister aç, ister kapat öyle yat, serbestsin.

algı göreceli bir kavram tabi. gol 1 gol 2 gol3 diye gidiyosun sonra bilmem yüzde kaç felan. neyse.

•  Tümer Metin ve Hakan Şükür ne saçmalıyor?!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.