Şimdi Ara

tumblr nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Biz bilmeyiz tumblr
  • Halkin kendi kendin yonetmesidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülke
  • herkes orada tumblr
  • Tumble yazmaya çalışırken tumblr yapmışlar. Sonra adresi de geri verememişler. Ellerinde kalmış.
  • Tumblr siyasi liderlerin sosyal paylaşım alanı. Dünyadaki tüm siyasi liderleri bulabilirsin orada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Badoo Nedir Bilen Var Mı?
    10 yıl önce açıldı
    Nedir Bu WISDOM?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gir photoshopa fotoğrafını sepya yap al sana tumblr..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Gir photoshopa fotoğrafını sepya yap al sana tumblr..

• şişman çikin ergen kızların buluşma noktası.
  • Binlerce hatta milyonlarca resim ve gifin bulunduğu face instagram karışımı bir resim sitesi...
    Muteşem resimler veya muhteşem gifler bulmanız mümkün
  • iyi mallar var orda. ulkemizde kapali olan video ve resimleri sorunsuzca buluyorum.

• Çok guzel bir yer

• Eğer 15-16 yaşında kızları takip edersen panonda her gün öpüşen çift,kaslı erkekler görmekten ipne mi oldum diye sorgulatırsın kendini.

Ha onun dışında çok güzel yerdir,dizilerle-oyunlarla-filmlerle ilgili çok güzel GIF'ler ve resimler var.Ben de sadece onun için bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 21 Nisan 2013; 10:56:17 >
  • www.goldenasya.tumblr.com

Kopegimle tuttugum blog :( ama komsu savasindan sonra blog u biraktik Asyami ailemin yanina gonderdim :(((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeyikVakti -- 21 Nisan 2013; 10:58:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

Eğer 15-16 yaşında kızları takip edersen panonda her gün öpüşen çift,kaslı erkekler görmekten ipne mi oldum diye sorgulatırsın kendini.

Ha onun dışında çok güzel yerdir,dizilerle-oyunlarla-filmlerle ilgili çok güzel GIF'ler ve resimler var.Ben de sadece onun için bakıyorum.

Dizi, film, oyunlarla ilgili takip ettiğiniz tumblr sayfalarını paylaşırmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

Eğer 15-16 yaşında kızları takip edersen panonda her gün öpüşen çift,kaslı erkekler görmekten ipne mi oldum diye sorgulatırsın kendini.

Dizi, film, oyunlarla ilgili takip ettiğiniz tumblr sayfalarını paylaşırmısınız?

Öyle belli takip ettiğim bloglar yok.Arama kısmına ilgili şeyi yazıp bakıyorum.

• Kafkasyada açan bir çiçek

• quote:

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

Kafkasyada açan bir çiçek

Cevaplanan Mesajlar(1)

• Merkezi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.