Şimdi Ara

tüm yazılar kayboldu (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok büyük bir sorunum var bilgisayarımdaki tüm yazılar aklınıza ne gelirse hepsi kayboldu nolur bir çözüm bulun

işte resmi : http://imageshack.us/photo/my-images/210/20120723173247.jpg/

nolur çok acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXSTAR -- 24 Temmuz 2012; 10:38:25 >

• güvenli modda aç birde aynımı ?
  • evet herşeyi denedim yazılar olmadığı için geri yüklemede yapamıyorum
  • sağolun arkadaşlar en son kaldırdığım windows 8 trans pack i zar zor yükledim sorunum düzeldi.
  • Eğer bir daha böyle bir sorun olursa,sistem geri yüklemeyi çalıştırmayı deneyebilirsin ;)
  • başlığın nasıl değiştirileceğini bilmiyorum ama bir admin çözüldü yazabilirse iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxstar33

başlığın nasıl değiştirileceğini bilmiyorum ama bir admin çözüldü yazabilirse iyi olur

Yazdığın mesajın üstündeki menüde Değiştir yazan bir yer var oraya tıkla mesajın açılır oradan başlığı (Çözüldü) diye düzeltebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 23 Temmuz 2012; 20:22:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum öyle Transformation Pack felan yükleme.Sistemi bozar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Orijinalden alıntı: maxstar33

başlığın nasıl değiştirileceğini bilmiyorum ama bir admin çözüldü yazabilirse iyi olur

Yazdığın mesajın üstündeki menüde Değiştir yazan bir yer var oraya tıkla mesajın açılır oradan başlığı (Çözüldü) diye düzeltebilirsin.

ok dostum sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAXSTAR -- 24 Temmuz 2012; 10:37:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.