Şimdi Ara

TÜM XPERIA SERİSİ BOOTLOADER AÇMA-KAPATMA/BL AÇIK CİHAZLARA ROOT-UNROOT/CWM YÜKLEME/YAZILIM YÜKLEME (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
5
Favori
75.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cihazın bootloaderi açıktı sen rom yükledin daha sonra relock.ftf dosyası ile bootloaderi kapadın
    daha sonra farklı bir rom yükledin ve telefon açılmadı o romun kerneli farklı olduğundan

yapıcaklarına gelelim bootloaderin kilitlendiğinden yeniden bootloaderi açıcan sonyericsson sitesinde aldığın key ile konun 1. mesajındaki bootloader klidini açmadaki işlemleri yapıcan daha sonra yükleyeceğin romun boot.img yükleyip CWM den romu atıcaksın
  • Birde konunun sonuna hafıza kartından bölüm oluşturup dahili telefon hafızası olarak göstermeyi ekleyebilirsek mükemmel olacak.
  • Kartta sorunlara neden oldugundan o anlatımı eklemedim gerekte yok absolute system tool kullanıyorum kurulumu sdcard gösteriyorum. Her seyi sd kuruyor sen kendin ext kullanıyorsan anlatımı ekle 1. Mesaja eklerim ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var.Xperia Arc cihazım var ve fake imei...Cihazımın bootloader kilidini kapatamıyorum.Herşey normal gidiyor.relock.ftf yi flashlıyorum işlemleri eksiksiz yapıyorum.ama daha sonra boot.img yüklüyorum yükleniyo:))

1 keresinde kapandı zannettim 0.42 sürümü vardı cihazda.Dedim pc companion yada seus ile update yapayım.Ama herşeyi yapıyor pc kompanion cihazınız güncel diyor.Pc companion ile onar diyorum yada seus ile deniyorum cihaz kapanıyor cihazınıza uygun yazılım bulunamadı diyor.Yani sanki bootloader kilidi açıkmış gibi.

Cihazdan güncellemeyide denedim.Bootloader kilidi açık olan cihazlarda güncellemek için cihaz kapandığında açılmıyor malum.Ama benimki kapanıyor.Bir süre sonra açılıyor.Güncelleme işlemi başarısız lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor.

Acaba benim bu sorunlarım imei denmi kaynaklanıyor.Ama öyle olsa bootloader kilidi hiç açılmazdı sonuçta imei ye göre kod alıyoruz.ama cihazdaki imei arkasındakinden farklı.Birşey anlamadım.

Birde bu imei yi orjinale döndürme şansım varmı kendi imkanlarımla yani bir box falan olmadan.Octopus ile oluyomuş ama ondada kredi satın almak gerekiyor ve 1 kere yapacağım bir işlem için o kadar ödemek istemiyorum..

Gerçi imei ile ilgili bir sorun yaşamadım şimdiye kadar ne internette nede yazılım atmada.Ennihayetinde flashtool işimi görüyor ama biraz takıntı gibi bende:))

Biraz uzun oldu ama yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Kartta sorunlara neden oldugundan o anlatımı eklemedim gerekte yok absolute system tool kullanıyorum kurulumu sdcard gösteriyorum. Her seyi sd kuruyor sen kendin ext kullanıyorsan anlatımı ekle 1. Mesaja eklerim ;-)
    .::Orochi::. anlatımı konunun ilk mesajına eklediği için bu mesaj değiştirilmiştir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melcom -- 7 Mayıs 2012; 22:30:20 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 4 Mayıs 2012; 17:03:35 >

Eline sağlık 1 .mesaja eklendi anlatım ....

Sen sağolasın. Sayende birçok işlemi kolayca yapabildim.
  • Root yaptığımızda fabrika ayarlarına geri dönmüş oluyo mu ?
    Root Yapınca cihazı fabrika ayarına alsanda Root silinmez Ya Un-root yapıcaksın Yada Yazılım yükleyeceksin pc suitten veya flash tool ile Birde sadece root yapıcaksan burdaki anlatımları uygulama Forumda Cihazın Bootloaderini kırmadan root için anlatımlar var onları Oku....

Orijinalden alıntı: ΒİLOCAN

4.0'dan 2.3.4'e geri döndüm fakat telefon neo v olmasına rağmen neo olarak gözüküyor ne yapmam lazım?

Yardım lütfen kamerayı kullanamıyorum. Bendeki telefon neo v ama neo gözüktüğü için kamerayı 8 mp görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 7 Mayıs 2012; 12:37:29 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlıcan -- 7 Mayıs 2012; 19:29:26 >

Fazîlet hissi insanlarda Allah korkusundandır.
  • Kuracağın CM7 ile beraber geleni yükleyeceksin CM7 her modu için ayrı kernel veriyorlar...

Kuracağın CM7 ile beraber geleni yükleyeceksin CM7 her modu için ayrı kernel veriyorlar...

hocam benim bilgim yok.
    indirdiğim dosya tek ve zip tir onuda sdcard a atıyorum onumu açacağım yoksa başka dosya gelmiyor

• burada sizin(çok teşekkür ediyorum size) anlatımınızı takip ederek her şeyi yapım oldu yüklendi dedi fakat açılmadı FREE&XPERIA yazısı geliyor tekrar fastboot moda geçiyor bir türlü açılmadı kaç defa tekrar ettim olmadı sonra geri orj rom yükledim ama bunu yükleyeceğim ve sizin yardımınıza ihtiyacım var

• Eğer elinde wotan dan indirilmiş firmware yani tr romu olanlar dosyalar meğer flashtoolla yüklenebiliyor umuş pload ederlerse herkes faydalanır

||Sony Xperia XZ Premium||with LiveSound HiFi/Sony SBH80|WH-1000XM4|||Android|9.0||
    DELİORMANLI.............İzleniyorsun Tıkla Öğren
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.