Şimdi Ara

Tüm uzun sayfanın ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bazen görüyorum mesela bir forum topicinde normalde sağdaki çubugu indirerek bakabileceğimiz onlarca mesajı tek 'kaydırılabilen ekran görüntüsü' şeklinde yapıyorlar bun nasıl yapılıyor arkadaşlar bulamadım ama çok lazım oldu biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Edit: Ya da ekran görüntüsü alma programı da olabilir. Şöyleki ben printscreene bastıkça o sayfanın ekran görüntüsünü bi klasöre atsın ve ben hızlı şekilde onlarca ss alabileyim. Paint yapmak çok uzun sürer çünkü işim de uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermess -- 3 Aralık 2014; 1:33:12 >

• Programla yapiliyordu ismini soyleyen cikar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekip çekip paintle birleştirebilirsiniz alta dogru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firefox kullanıyorsan Nimbus Screen Capture eklentisi var.
  • Sayfa boyutları küçültüp mü yapıyor acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain.Man

Firefox kullanıyorsan Nimbus Screen Capture eklentisi var.

Bu eklenti tam olarak dediğim şeyi mi yapıyor hocam ? Firefox yok ama kurayım bunla olacaksa.
    Mesela uzun 1 sayfasında 50 mesajlı bi topic düşünün forumda. Ordaki ilk sayfayı tek seferde kaydırılabilir ekran görüntüsü olarak almak istiyorum ki offline iken de bakabileyim diye. Programı var sanırım o programı arıyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fermess

quote:

Orijinalden alıntı: Rain.Man

Firefox kullanıyorsan Nimbus Screen Capture eklentisi var.

Bu eklenti tam olarak dediğim şeyi mi yapıyor hocam ? Firefox yok ama kurayım bunla olacaksa.
    Mesela uzun 1 sayfasında 50 mesajlı bi topic düşünün forumda. Ordaki ilk sayfayı tek seferde kaydırılabilir ekran görüntüsü olarak almak istiyorum ki offline iken de bakabileyim diye. Programı var sanırım o programı arıyorum arkadaşlar.

Evet.Dediğiniz işe yarıyor.Sağ tıkladığınızda seçeneklerde çıkyor Entire Page seçeneği tüm sayfayı alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.