Şimdi Ara

Tüm Sarı Kanaryalara Açık Mektup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abilerim, kardeşlerim;

    Bu metni yazma sebebim transfer konumuzda gözlemlediğim olaylar bütünüdür. Öncelikle bunu anlatayım sonrasında söyleyeceklerime geçeyim. Forumumuzda malum troll bolluğu yaşanıyor ve Fenerbahçeli kardeşlerim bunları kendine dert edinip ciddi tartışmalar içerisine giriyor, sinirleri kalkıyor veya canları boş yere sıkılıyor. İsterseniz durumu size örneklerle ifade edeyim.

    1- Çok uzağa gitmiyorum. Bundan 1-1.5 ay önce Fenerbahçe'de "Ali Koç başkan olacak mı?" tartışması yapılıyordu. Bakın gerçekten Aziz Yıldırım'ın kalmasını isteyen Fenerbahçelileri tenzih ederim. Bir bildikleri vardır elbette fakat BİNLERCE NOTER TASDİKLİ ALİ KOÇ OYU VARKEN, HER GİTTİĞİ ŞEHİRDE TARAFTARLARDAN BÜYÜK İLGİ GÖREN BİR ALİ KOÇ VARKEN "AZİZ GENE BAŞGAN OLACAK EHEHE" DİYEN TİPLERİ CİDDİYE ALIP KENDİNİZİ ÜZDÜNÜZ. HAKSIZ ÇIKTILAR!

    2- Aziz Yıldırım gitti, kurtulduk. Yeniden Aykut Kocaman'ın kalmasını gerçekten isteyen taraftarları tenzih ederim, bu gruba öz kardeşim de dahil. ALİ KOÇ SEÇİLMEDEN ÖNCE AYKUT'U GÖNDERECEĞİNİ DEFALARCA İMA ETMİŞKEN (en basiti atak futbol isteği) BU SENE DE AYKUTA KALDINIZ EHEHE, AYKUT BU SENE KESİN BAŞARILI OLACAK MEHEHE DİYEN TİPLERİ CİDDİYE ALIP KENDİNİZİ ÜZDÜNÜZ. BİR DEFA DAHA SÖYLÜYORUM HAKSIZ ÇIKTILAR!

    3- Aykut Kocaman gitti, kurtulduk. Şimdi yine başladılar; COCU DEFANSİF OYNATIYOR EHEHE VS. BAKIN BU NOKTA ÇOK ÖNEMLİ, NE KADAR "COCU ATAK OYNATIR" DİYEN TARAFTARIMIZ VARSA YANINA LİNK KOYUYOR AÇIN MAÇI İZLEYİN DİYE. BEN DE DÜN AÇTIM BAKTIM MAÇLARINA HAKLILAR. BİRAZCIK DA DÜŞÜNÜNCE BEĞENMEDİĞİMİZ ADVOCAAT BİLE LİGİN İLK YARISI ATAK OYNATTI. İKİNCİ YARININ NEDENİNİ SİZ ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ. COCUNUN DEFANSİF OYNATTIĞINI İDDAA EDEN HİÇ BİR TROLL'ÜN KAYNAĞI, DAYANAĞI YOK. A SPOR DENEN ZIKKIMDAN DUYDUKLARINI GELİP BURAYA YAZIYORLAR. SON DEFA SÖYLÜYORUM HAKSIZ ÇI-KA-CAK-LAR!

    Son olarak sözlerimi şöyle bitirip hem de özet geçiyorum; Forumumuzdaki trolleri ciddiye almayın, mümkünse bloklayın, ileriye gitmişse şikayet edin. Boşuna muhattap alıp kendinizi yormayın. Vakit şimdi kenetlenme vakti. İçiniz rahat olsun biz Fenerbahçe için ne istiyorsak Ali Koç başkanımız da aynısını istiyor. Tek yapmamız gereken birlik olup arkasında durmak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.