Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (974. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

28. Sırada
bugün en iyi #6
Giriş
-
Bu ne kadar ekmek o kadar köfte hesabıda değil, metropol şehrin işlek yerinde 3CA ile 2 mbps vermekte rezillik ötesidir. Açıklanabilecek bir durumu yok bu olayı.
Vodafone ile bu tarz yerlerde min. 40-50 alıyordum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umudumuz bu yeni yılda çıkacak yeni faturasızdan faturalıya geçişe özel Akıllı paketler.
15 GB 45 ₺ yapsalar tadından yenmez.
Hocam istasyonun dibine girersen düşük hız çıkar ya da o istasyon başkasınındır.
Eminönü turist dolu.
Yurt dışındaki operatörler Türkiye'de roaming için hangi operatörle anlaşmıştır merak ettim.
Hepsi TT'dir, bayiye fatura ödemeye giderken çhina'lı bir ablamıza 15 gb 60 tl öyle bir paket yüklüyordu çalışan
Pek zannetmiyorum turistlerin yurt dışındaki hattını kullandığını. Muhtemelen hat alıyorlardır buradan.
turkey cennet vatan abe mokemmel
Tahminimce hepsi tt almıştır, heryerde bayisi var onlarda en iyisi o dur diye alıyolardır.
3g yi bile doğru düzgün veremiyorsun ülkede 5g imiş. Bizim internette avrupayı yaklamamıza 10 yıl var.
-
Köye gideceğim, yatıp kalkıp orda telekom'un 3G vermesi için dua ediyorum. Bakın 4G de değil, 3G.
-
-
-
-
-
Bizim köyde geçen seneye kadar Telekomun şebeke yoktu bakalım bu sene geldimi şebeke. Bakın 3g demiyorum şebeke diyorum
-
tt kalitesi heryerde hissettiriyor
-
Xiaomi'nin (band birleştiren ve cat modemi yüksek olan) f/p telefonu nedir?
2500 ₺ geçmeyecek.
Band birleştirmeyenleri de söylerseniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 27 Temmuz 2021; 19:29:12 >
Aynen öyle ve @Ö1f1 hoca'nın telefonu tam 4G telefonu bu yüzden doğru testleri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X