Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (890. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

89. Sırada
bugün en iyi #4
Giriş
-
-
-
Morgtaki garibanlar pek kullanım yoğunluğu yapmıyor demek ki... :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 8 Haziran 2021; 17:42:27 > -
-
-
-
-
Fiberin bu hızı vermesi için istasyona bütün kullanıcıların çökmesi lazım. Kesinlikle link ile besliyorlar. Benim evimde de link ile besliyorlar %100 birde yoğunluk eklenince veriyor 1 mbit'i Turkcell.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu radyolink istasyona kaç hız sunabiliyor maximum.
Ve de verdiği o hızı bağlı kullanıcı sayısına bölün...
Fiber gerçekten de hıza katkı sağlıyor, benim bir yakınımdada Turkcell var, akşamları daha 200-250 den aşağı hız almıyor.
Radiolink ile en ufak yoğunlukta hız düşer, fiberde kolay kolay düşmez
Aynen öyle, bu yüzden vdf kağnı hızında...
Benim bu bölgedeki istasyona band 7 ekleseler 250+ alacağıma eminim. Ama sadece band 1 + 20mhz ile 150mbps alıyorum.
-
Hocam her kullanıcıya en az bir 50 mbps hız sunması için baz istasyonuna neler yapılması gerek?
Örnek veriyorum mesela fiberle beslemesi, o zaten fiberle beslemezse hayal olur o hız.
Gerisi sizde ben çok bilgiye sahip değilim
Turkcell upload'da mükemmel cidden.
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X