Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (325. sayfa)

Giriş
-
Test sunucusu ile ilgili bir sıkıntı vardır. Ya da o esnada şebekede bir darboğaz olabilir. -
Adamın biri Telekom’un başlı başına uploud sorunu diyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sis651
Test sunucusu ile ilgili bir sıkıntı vardır. Ya da o esnada şebekede bir darboğaz olabilir.
Anlık değil 10 gün önce falan 40-50 mbps çıkıyordu bi anda max 10 görmeye başladı akşamları 2-3.Size bu kadar yeter mi demeye getiriyorlar anlamadım -
-
Şöyle diyorlardır;
Neyinize yetmiyor 10 Mbit, zorlamayın işte şebekeyi; sonra soğusun makineler diye camları açıyoruz cereyan yapıyor. :D -
-
-
Tam başımı koyduğum yerden 4G+ 150mbps hat geçiyor Bir zararı falan var mıdır?
-
Emin ol, başını koymadığın yerlerden de bir şeyler geçiyor. Rahat ol. :D -
-
Amannnn hocam Amannnn rüzgarı bile seni etkilemeye yeter bana😀😀😀😀😀
-
Daha önceki telefonlarım S7 - Mi5 Pro - Şuan da S8+ ve 8plus var samsunglarda denk gelmedi herhalde bu kadar upload -
Samsung türkiye cat9 modemli versiyonları getirmiş sanırım s8 ve s8+ da ama note8 gigabit modem var onlada test ederseniz ne olduğunu anlayabiliriz gerçi uygulama yanlış ölçmüşte olabilir benim modemde 50mbit upload olmasına rağmen 55mbit ölçtüğü oluyor.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl
Samsung türkiye cat9 modemli versiyonları getirmiş sanırım s8 ve s8+ da ama note8 gigabit modem var onlada test ederseniz ne olduğunu anlayabilirizgerçi uygulama yanlış ölçmüşte olabilir benim modemde 50mbit upload olmasına rağmen 55mbit ölçtüğü oluyor.
Emea ülkesi olduğumuz için 3. sınıf muamelesi ile birleştirip teknik özelliklerden kıstıkları doğru. Dünya lansmanı cat16 ile yapılan telefon cat9 ile bizim piyasaya sürülüyor malesef. Exynos 9810 için dünyanın ilk 6 taşıyıcılı cat18 modemini içeriyor deniyor, umarım türkiyeye getirirken kısmazlar bu özelliği
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sınır olsa sınırda takılırdı
hocam o anki yoğunluktan hız biraz düşmüş olabilir 12 civarında merkezde yapmıştım testi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X