TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1109. sayfa)

-
-
vodafone>rezillik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
-
Turkcell çok düşük hız vermiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölgemde berbat. Turk telekom ve vodafone evimin dışında 100mbit+ hız verirken turkcell ile düzgün bir hizmet hiç alamadım. Konuşmalarım bile sürekli kesiliyordu. Taahüt bozdum mecburen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Reeder'a mı geçtin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Al benden de o kadar. Artık Vodafone bana gına getirdi. Turkcell'de kota yetmiyor diye TT ve Vodafone ile destekliyordum. Önce rezil bir operatör olduğu için TT'yi iptal ettim. Şimdi sırada daha da rezil olan Vodafone olduğu için ay başı ondan da kurtuluyorum. Vodafone'a 200, TT'ye 100 lira veriyordum. Şimdi onları Turkcell'e bayılacağım, en azından kaliteli ve sağlam bir hizmet alacağım.
Şu rezilliğe bak ya. 200 lira verip bu hızları alacağıma 500 lira verir Turkcell'de 100GB alır keyfime bakarım daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cihaz benim değil. Bir arkadaşımdan rica ettim. Aynı lokasyonda 3 operatörün de testini yaptık. Sonuçlar üstte yazdığı gibi. Zaten benim Vodafone hattım yok ki. Olmasın da.
Hocam sizin durum benden de kötü. Hadi bu cihaz ca yapamıyor. Sizin cihaz 3 ca yapıyordu yanılmıyorsam. Buna rağmen 0.04 Mbps veriyorsa sorun çok büyük. En iyisi Turkcell hocam, sorun yaşasan bile gayet iyi destek veriyorlar. Bunun örneğini bugün yaşadım. TT'de ise sorun çözülüyor, çözülmüyor değil ama çözene kadar 48473829 kere aramak falan gerekiyor. Sinir ediyorlar insanı. Ama en azından çözülüyor, Vodafone'da o da yok. Vodafone ve TT kullanılacaksa faturasız kullanılmalı.. Faturalı çok sıkıntılı.. 3-4 ay dayanabildim TT Faturalı'ya. Turkcell'de zamanında faturalı( RaHat) kullandığımda en ufak bir problem yaşamamıştım. Zam gelmese ona da devam ederdim de, zamlanınca kaçtık mecbur.
Cihaz birleştirme yapıyor. Onda sorun yokta, Vodafone inanılmaz dengesiz bir operatör. Dakka başı band değişiyor. Bir testte 0.04 alıyorsun, 2. test 2-3 alıyorsun, 3. testte 10-15 alıyorsun. İnanılmaz derecede oynak. Bu da ayrıca bataryayı sömürüyor direk.. TT için söyleyeceğim birşey yok. İletişimden ve yeme içmeden kaçınmayan biriyim, bana hitap eden bir hizmeti yok.
Turkcell zaten evimde, işyerinde, çarşı pazarda açıkara sorunsuz. Tek sorun işim gereği boş vaktim çok ve 100GB yetmeyebilir. Keşke sınırsız TV ya da sosyal medyası falan olsa..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X