Şimdi Ara

Tüm Opel Takımı , 'BURADAYIZ' !.. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
11.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cok şükür kazasız belasız 5 senedir bizde.

yanlız yavastan arka camın alt tarafı tam bagaj kapıgıyla birleştiği yerde cürükler basladı

bir ara ilgilenmem lazım

orjinal rengini bulabilirmiyim acaba??
  • merhaba arkadaşlar
    opel corsa 2006 1.3 cdti essentia metalik gri Erkan Çanakçı yaş 25 beni de ekleyin
  • Bu arada isatanbuldan katılıyorum.Yarışmacı arkadaşlara başarılar
  • arkadaslar bendede sirket arabasi astra 1.6 enjoy 2006 model var arasiiza alirsaniz sevinirim
  • Sen önce hurda de arabaya sonra gel buraya olmaz abi.

• Siyah OPC'ye söyleyecek söz bulamıyorum,gerçekten enfes....
  • Her hafta sayısal oynayacam bundan sonra 2.0 OPC almak için. Ya da ikinci el alacam bunlardan bi tane. 240 HP'yi yakından görmek için.

GTC'de muhteşem.

http://www.sahibinden.com/full_full_205bgr_opel_1_9_gtc_dizel_masrafsiz_orjinalWQQaXQQ4240135WQQpXQQdisplayitem

1.9'u iyi modlamışlar herhalde. Normalde 150 HP bunlar değil mi?
  • selamlar
    ERKAN ULAŞIR,Yaş 30,SAMSUN
    Opel ZAFİRA 2004
    beni de listeye eklerseniz sevinirim
    Opel ailesine bende katıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entimem -- 27 Ocak 2008; 13:34:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Her hafta sayısal oynayacam bundan sonra 2.0 OPC almak için. Ya da ikinci el alacam bunlardan bi tane. 240 HP'yi yakından görmek için.

GTC'de muhteşem.

http://www.sahibinden.com/full_full_205bgr_opel_1_9_gtc_dizel_masrafsiz_orjinalWQQaXQQ4240135WQQpXQQdisplayitem

1.9'u iyi modlamışlar herhalde. Normalde 150 HP bunlar değil mi?

evet benim bildiğimde 150 hp...Modlamışlar dediğin gibi....

• quote:

Orjinalden alıntı: entimem

selamlar
    ERKAN ULAŞIR,Yaş 30,SAMSUN
    Opel ZAFİRA 2004
    beni de listeye eklerseniz sevinirim
    Opel ailesine bende katıldım

hoşgeldiniz....Forumda aktif olmanız dileği ile...ve de tabii kazasız belasız sürüşler..
  • eee bunun sonuda diğerleri gibi olmasın opel hep toplanıyoz diyor sonra konuyu açan kayboluyor bu sefer öle olmaz inşallah
  • Görmemişim ben bu başlığı,
    Beni de ekleyin, canlansın ortalık biraz olsun..
    Aracım 2007 model Yeni Astra 1.6 Cosmo Easytronic - siyah

İstanbul' dan katılıyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 28 Ocak 2008; 2:16:45 >
  • arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum. ailemde opel astra ve corsa vardı zaten artık benimde bir opelim var. 2008 model Opel Combo 1,3 City Plus Spor Paket + Park sensorlari 26,500 YTL e satın aldım. siyah renkli. yarın teslim alıyorum arabamı resimlerini de en yakın zamanda paylaşıcam. ANKARA'dan katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell-im -- 30 Ocak 2008; 0:16:57 >
  • selam Arkadaşlar
    Ya bu iki başlığı birleştirip sayımızı ve gücümüzü arttıralım
    Eski uyeler bunu halleder sanırım yönetimle görüşüp tek çatı altında toplanalım...
  • Vaktim olsa eski üyelere bu konuyu duyurcam ama vaktim olmuyor. Eğer gönüllü arkadaşlar varsa memnuniyetle yardımcı olurum.
  • selam olsun tüm opelcilere
  • Efendim en kral Opel'cimiz geldi. En baş sıraya alalım kendisini.
  • kim ki o
  • Selam Opel dostları

Ya tam araştırmadım daha önce yazılmış mı ama topiğimizi canlandırmak ve benim gibi yeni arkadaşların katılımını arttırmak amacıyla bir isteğim olacak.
    Zafirası olan arkadaşlar ya da opel araçlar konusunda deneyimli olnlar
    benim gibi yeni opel sahibi olanlara yardımcı olmak için önerileriniz yokmu?
    Bu Zafira nasıl bir araçtır, kullanım püf noktaları nelerdir,bakımı en iyi nasıl yapılır,enfazla sorunları nerlerden çıkar vs(Genel manda opel içinde geçerli).
    bu gibi konularda bilgi alışverişinde olalım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.