Şimdi Ara

Tüm Notlar Silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu akşam notlarıma girdim ve not yok yazısı ile karşılaştım durduk yere hepsi silinmiş,ios 7 kullanıyorum telefon 5s neden olur bu ? Gmail hesabıyla eşlenikti geri getirme şansım var mı ?

Edit:Recovery programıyla geri getirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgay007 -- 5 Haziran 2014; 3:42:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tüm Notlar Silindi iPhone: Kurtarma Yöntemleri

iPhone'unuzdaki tüm notların silinmesi ciddi bir sorun olabilir, ancak panik yapmamalısın. Notlarınızı kurtarmanıza yardımcı olacak birkaç yöntem mevcuttur.

Notlarım Silindi iPhone Sorununu Çözme

iCloud Yedeklemesini Kullanma:

• iPhone'unuz iCloud'a yedeklenmişse, silinen notlarınızı yedekten geri yükleyebilirsiniz.
    • Ayarlar > iCloud > Yedekleme'ye gidin ve en son yedeklemenin tarihini kontrol edin.
    • Notlarınızı geri yüklemek için iPhone'unuzu fabrika ayarlarına sıfırlayın ve iCloud yedeklemesinden geri yükleyin.

Yerel Yedeklemeden Geri Yükleme (iTunes veya Finder):

• iPhone'unuzu daha önce iTunes veya Finder ile manuel olarak yedeklediyseniz, notlarınızı yerel yedekten geri yükleyebilirsiniz.
    • iTunes veya Finder'ı açın ve iPhone'unuzu bağlayın.
    • "Yedeklemeleri Geri Yükle" seçeneğini seçin ve en son yedeği seçin.
    • Notlarınızı geri yüklemek için "Geri Yükle"ye tıklayın.

Üçüncü Taraf Uygulamaları Kullanma:

• App Store'da not kurtarma konusunda uzmanlaşmış birçok üçüncü taraf uygulama mevcuttur. Bu uygulamalar, silinmiş notlarınızı kurtarmaya yardımcı olabilir.
    • Bu uygulamaları kullanmadan önce kullanıcı yorumlarını ve derecelendirmelerini dikkatlice okuyun.

Diğer İpuçları:

• Silinen notlarınızı hatırlamaya çalışın. Neyi, ne zaman ve nerede not ettiğinizi düşünün.
    • Notlarınızı yanlışlıkla silmemiş olup olmadığınızı kontrol edin. "Son Silinenler" klasörüne gidin ve silinen notları kontrol edin.
    • Notlarınızı bir e-posta hesabı veya not alma uygulamasıyla senkronize edip etmediğinizi kontrol edin.

iPhone'unuzdaki notların tamamen silinmesini önlemek için düzenli olarak iCloud'a yedekleme yapmanız ve önemli notlarınızı birden fazla yerde saklamanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Merhaba

Bu akşam notlarıma girdim ve not yok yazısı ile karşılaştım durduk yere hepsi silinmiş,ios 7 kullanıyorum telefon 5s neden olur bu ? Gmail hesabıyla eşlenikti geri getirme şansım var mı ?

Tam olarak nasıl geri getirdiğinizi paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

Merhaba

http://www.video-converter-mac.org/recover-notes-from-iphone/

Şuradaki programla kurtardım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

Merhaba

http://www.video-converter-mac.org/recover-notes-from-iphone/

Şuradaki programla kurtardım.

Çok teşekkür ederim.

• tolgay007 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun benimde başıma geldi programı yükledim ama recovery için 69$ istiyor. olacak iş değil bunu ücretsiz yapan bir program yokmu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.