YouTube, Facebook, Instagram gibi bazen işe yarayan tüm uygulamaların ve türevlerinin hesaplarını Apple hesabında birleştirmek mümkün mü? Sözgelimi şifre değiştirmek istendiği zaman mail hesabına gelen linki tıklayınız uyarısından kurtulmak, tüm şifreleri tek bir çatı altında toplamak… Apple’ın bildiğim kadarıyla mail hizmeti yok. Ben 95’den beri Yahoo! kullanıyorum. Onu geçtim. Google ile bağlantılı olan hesaplarımdaki tüm; ama tüm verilerimin taşınması mümkün mü? YouTube playlistler, abone olduğum hesaplar, gelmiş, geçmiş vs… En azılı iOS düşmanlarından biriydim kapalı diye wm kullanırken. Androide geçince sarmalandığımı hissettim. Şimdiyse köle olmuşum Google servislerine. Kıçımdaki dondan, çorap numarama, sigara markama kadar ifşa oldum. Zararın neresinden dönülürse kardır diye düşünüyorum. Mesela gmail hesabımı sildiğim vakit kayıtlı olan kişilerin -ki 1800 kişi civarı- hepsi iCloud da ise sorun yok. Allah’a büyük konuşmayayım ama android ve Google asla! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim