Şimdi Ara

Tüm Hesapları iCloud Hesabında Birleştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube, Facebook, Instagram gibi bazen işe yarayan tüm uygulamaların ve türevlerinin hesaplarını Apple hesabında birleştirmek mümkün mü? Sözgelimi şifre değiştirmek istendiği zaman mail hesabına gelen linki tıklayınız uyarısından kurtulmak, tüm şifreleri tek bir çatı altında toplamak… Apple’ın bildiğim kadarıyla mail hizmeti yok. Ben 95’den beri Yahoo! kullanıyorum. Onu geçtim. Google ile bağlantılı olan hesaplarımdaki tüm; ama tüm verilerimin taşınması mümkün mü? YouTube playlistler, abone olduğum hesaplar, gelmiş, geçmiş vs…

En azılı iOS düşmanlarından biriydim kapalı diye wm kullanırken. Androide geçince sarmalandığımı hissettim. Şimdiyse köle olmuşum Google servislerine. Kıçımdaki dondan, çorap numarama, sigara markama kadar ifşa oldum. Zararın neresinden dönülürse kardır diye düşünüyorum.

Mesela gmail hesabımı sildiğim vakit kayıtlı olan kişilerin -ki 1800 kişi civarı- hepsi iCloud da ise sorun yok. Allah’a büyük konuşmayayım ama android ve Google asla!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani tam anlamadım yazdıklarınızı anladığım kadarıyla cevap vermek istiyorum. google hesabınızda oturum açarsanız safari üzerinden youtube playlist lerinizi aynen kullanabilirsiniz. ayrıca apple'ın icloud.com uzantılı kendi mail hizmeti var ancak bunun altyapısını da google veriyor. diğer bahsettiğiniz tüm hizmetlerin doğrudan taşınması pek mümkün görünmüyor. ya tek tek elinizle taşıyacaksınız yada google hesabınızı iphone ile kullanacaksınız. açıkçası ben şifreleri chrome'dan safari'ye geçiremediğim için zorunlu olarak chrome kullanıyorum iphone'da. -gerçi safari'den daha başarılı bulduğumu söyleyebilirim ama internette gezinmek amacıyla pek kullanmıyorum- sadece alışveriş yaparken kart bilgilerimi gireceğim zamanlarda güvenlik sebebiyle işime yarıyor. -güvenlik derken, google zaten biliyor bilgilerimi, kabullendim artık yani-

google'ı hayatınızdan saf dışı bırakmanız mümkün değil şuanda. şöyle mümkün; servislerini kullanmayacaksınız, yada hayatınızda olacak ama sizin datalarınızı kullanmasına katlanacaksınız.

• Öncelikle teşekkür ederim. Daha basit anlatayım. Android kullandığım dönemlerdeki tüm hesap ve diğer hareketlerim iCloud’a taşınabilir mi? Gmail ve Google olmayacak. Salt hesabım Yahoo ve iCloud.com ve bunları onaylayabilecek şekilde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX HESABI TÜM HAKLARIYLA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.