Şimdi Ara

Tüm günümü borsada harcıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kripto para borsasinda bir miktar yatırımım var.tüm gün zaten evdeyim.online ders filan derken gün geçiyor.ama genelde her 10-20dakikada bir fiyatlara bakiyorum pc telefon başında oldukça.nasil kendimi dizginleyebilirim? günde sadece 2-3sefer bakıcam diye ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Borsaya 2 şekilde bakmak vardır.

Birisi bomboş sadece fiyatlara bakmaktır, diğer ise grafikleri takip edip düşüş veya çıkışları anlamak için bakmaktır.

Bomboş sadece fiyatlara bakıyorsan hiç açma telefonu çok basit.

• zaten belli coinlerde yatirimim var.dedigin gibi boş boş fiyatlara bakip kapatiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt

Hocam o zaman unut gitsin. Bırak günde 2 kereyi, haftada 1-2 baksan bile yeter.

Zaten düşüp çıkacağını anlamadığın için vakit kaybediyorsun. O yüzden başka şeylere vakit harca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 2 Nisan 2021; 20:58:29 >
  • Aynı durumdaydım ben de artık hiç bakmıyorum. O da ayrı bir zarar oluyor ama emin ol sabahtan akşama kadar fiyat hareketi takip etmek çok büyük kayıp. Resmen ders çalışamıyorum.
  • Orta ve Uzun vadeli yatırımlara yönel o zaman.

• Uzun vadeli yatırım mı yaptın hocam yoksa kısa vadeli al-sat (günlük veya haftalık vs) mı yapıyorsun?

Uzun vadeliyse blockfolio uygulaması indir kendine göre belli fiyat hedefleri koy ve alarm ekle.

Örnek olarak 0.01 den aldın ve 0.05 de satacaksın. Bu aradaki 0.02 0.03 0.04 ' e alarm ekle. Yükseldikçe bildirim gelir boşuna girip her dakika kontrol etme ihtiyacı hissetmezsin hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAYATIMI BOŞA HARCADIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The Management kullanıcısına yanıt

hayır al-satta yapmıyorum.öyle girip bakıp çıkıyorum

böyle 20-30dakikada bir içimden bir şey beni dürtüyor gir bak fiyatlara diye.sonra girip 30saniye fiyatlara bakıp kapatıyorum böyle yani

-zaten tüm gün evdeyim.cep telefonunun odamın dışında salona sesi kapalı bir şekilde bıraktım ve 1günde en fazla 2-3sefer elime almaya çalışıyorum.gelen vs meşajları bakıyorum o aradada.kendime sınır koydum 1kez öğlen ve 1kez yatmadan bak diye.bunu günde 1e indirecem.günün en çalışmadığım zamanında bakacam diye.çünkü ozaman dıkkatim dağılsa birşey olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.