Ya sabah ne kar yağdı ama, utanmasa hazır kar topu şeklinde yağacaktı. Ben görmedim öyle bir şey walla.
quote:
Orjinalden alıntı: Snake Pliskin
Ya sabah ne kar yağdı ama, utanmasa hazır kar topu şeklinde yağacaktı. Ben görmedim öyle bir şey walla.
hakkaten yav sanki gökten büyük beyaz yapraklar düşüyodu
len akşehirliler söleyin msn adresinizi pm ye yollayın
bend akşehirliyim stadın yanı
aman gonyaspor caim gonyaspor... oh oh ....
quote:
Orjinalden alıntı: yakuza893
quote:
Orjinalden alıntı: K_2_K
daha yukarı
sen nereliydin
yakuza benim teyze oğlu olur bu K_2_K
snake pliskin hakkat nasıl yağdı öyke be
ben de GONYAlıyım dünyada TÜRKİYEli olmak TÜRKİYEde GONYAlı olmak GONYAda BOZGIRlı olmak bir ayrıcalıktır herkese selam
quote:
Orjinalden alıntı: ahmeterdogan42
ben de GONYAlıyım dünyada TÜRKİYEli olmak TÜRKİYEde GONYAlı olmak GONYAda BOZGIRlı olmak bir ayrıcalıktır herkese selam
hoşgeldin
@PHI cidden ya dünyanın sonu falan geldi sandım. Ama kısa sürdü. Yarın bi daha bekliyoruz meteorolojiden aldığımız verilere göre.
@SesameoiL_42 çavuşluğa geri dönmüşsün, hayırlı olsun.
quote:
@PHI cidden ya dünyanın sonu falan geldi sandım. Ama kısa sürdü. Yarın bi daha bekliyoruz meteorolojiden aldığımız verilere göre.
Hayırlısı inşallah
quote:
Bende doğma büyüme Konya ili Karapınar ilçesi Hotamış nahiyesi Hasanoba köyündenim ama şu anda Karaman da ikametgah etmekteyim memnun oldum
karamanın neresinde kalıyosun???
quote:
Orjinalden alıntı: akrep_kralice
quote:
Bende doğma büyüme Konya ili Karapınar ilçesi Hotamış nahiyesi Hasanoba köyündenim ama şu anda Karaman da ikametgah etmekteyim memnun oldum
karamanın neresinde kalıyosun???
ben de karamandaydım yakın zamana kadar 1 hafta olmadı geleli hatta dün yine gittim orda okuyorum okuyordum daha doğrusu yatay geçiş ile konyaya geçiyorum atatürk parkının orda bir yurtta kalıyordum
sen de karamanlımısın yoksA?
PHI ne zaman geçiyosun Konyaya?
quote:
PHI ne zaman geçiyosun Konyaya?
3 sınav kaldı açıklanacak snake onlar da açıklansın karamandan transkriptimi alıp buraya dilekçe vereceğim işte ikinci dönem burdayım yani inşallah
hatta kesin gibi sınıf birincisi durumdayım da
Gonyamızın ve forumumuzun gururu, sıınıf birincisi Fatih... Gelince bi ıslatırız artık...
quote:
Gonyamızın ve forumumuzun gururu, sıınıf birincisi Fatih... Gelince bi ıslatırız artık...
haftaya hafta içinde konya merkezdeyim
Ben de yarın dersanenin kampı var, Antalya'ya gidiyorum. Özleyecem buraları...
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
haftaya hafta içinde konya merkezdeyim
ben de muhtemelen karaman-konya arası mekik dokuyor olacağım yatay geçiş için
Ya arkadaşlar Beyaz Show'da çıkan Şomağızlılar'ı biliyo musunuz? Hani şu Üsame ve Sadık Ağırbaşlı'nın dublaj yaptığı... Seyreden var mı ya? Çok komik oluyo gerçekten.
fatih abi ekledim karıştırdım kişilerimden sildim tekrardan ekledim falan fişman işte kabul et tekrardan