Şimdi Ara

Tüm General Mobile Discovery Ekranları Ölü Pixelli(mi)dir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu ile ilgili deneyimlerim yaşadığım tecrübelere dayanmaktadır.Hiçbir şekilde firma vs kötüleme amaçlı değil bilgilendirme amaçlıdır.
    Öncelikle benim gibi ayrıntıcı takıntılı bir tipseniz bu telefonda ölü pixel testi yapmayın yaparsanızda bence üstün körü yapır açısal olarak ince detaylarla incelerseniz yeni bir takıntınız olabilir :)

1 parti Discovery alan arkadaşım ilk android acemiliğini yaşadığı bu telefonda ekranda renklenmeyen noktalar var şikayeti ile tanıştık bu ölu pixelle sonrasında 2 3 oldu şuanda 5 ..

Bu konuda kötü tecrübesini gördüğüm arkadaşımın teli ilk parti üründür artık iyileştirilmiştir diyerek, hızlıal Worldpuan kampanyasınında gazı ile 1 hafta önce ben ve kardeşim 2 adet siyah Discovery aldık.Ürün geldiğinde kutuları açan bendim ilk yaptığım iş marketten dead pixel programını indirerek ekran kontrolü yapmaktı yüzeyselmi yaptım yoksa odadaki ışığın etkisimidir fark etmedim taki gece işyerinde oyun açtığımda ekranın siyah kısmında o küçük parklığı görünceye kadar sonra gece detaylı baktığımda 2 adet olduklarını ve siyahta daha belirgin olduğunu gördüm kardeşiminde telinide tekrar kontrol ettiğimde aynı şekilde 1 adet vardı (lakin söylemedim kendisine :) )
    Bendeki telefonu görüp beğenen arkadaşımada migros kampanyasından dün aldık teli ve ondada 1 adet ölü pixel çıktı bu kadarıda tesadüfmü bence değil esas sorun bu ölü pixeller artar mı ? ki ilk parti alan arkadaşımdan gördüğüm artacak gibi bence bu fiyata bu performans diyerek aldığımız bu ürünün en büyük zaafı ekranı servis olayını ise hiç düşünmüyorum çünkü bu telefonu ölü pixel sorunu için servise gönderen bir arkadaşın çektiği sıkıntıları yazdığı bir konusu vardı forumda oda kulağıma küpe oldu
    Sonuç benim için maalesef bu telefon gittiği yere kadar dediğim bir telefon ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 13 Eylül 2013; 22:39:35 >

• okumadım, hayır değildir.
  • benim telefon da ölü piksel yok demek ki hepsi ölü pikselli değilmiş :)
  • Benimki de değil
  • Ben de almayı düşünüyordum bu telefonun 16 GB' lık modelinden. Şu ölü pixel muhabbeti artınca beklemeye çekildim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.