Şimdi Ara

Tüm foruma sormak isterim neden? Edit geldi;4.mesajda kanıtlı sebepler SİLELİM ŞUNLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen ciddiye almışsın. Konu internetle ilgiliyken kotadan dem vurayim dedim. Ben isin gırgırındayım yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Böyle bir şeye müsade edileceğini zannetmiyorum. Zaten bütün insanlığın hak ettiğini alması için, yani adalet için yapılacak son savaşta mutlaka bir şeylerin bilincinde olan insanlar olacak. Insanlığı tamamen köle haline getiremezler isteseler de, çünkü çözemedikleri çok şey var. Yine de bizim insanımızın böyle yapması beni üzüyor. ASELSAN'da çalışan mühendislerimiz şüpheli bir şekilde ölüyor. Yani aklı başında bir insan bunun sebebini merak eder. Ama o kadar umursamaz, anlık tepki veren, anlık duygular yaşayan varlıklar olduk ki öfkemiz bile resmen düşman karşısında maskara yapıyor bizi. Korkunç bir olay yasadigimizda bile 10 dakika sonra unutup makara yapmaya başlıyoruz.

Bu forumda bile, savaş çıksa bu ülke için savaşmam diyen adam gördüm ben. Iktidari yahut yönetimde kimin olduğunu boşver burası senin vatanın diyorum adama. Daha ülke dünya gündeminde yunan gelse de yüzümüz medeniyet görse diyen adam var. Düşman güçlü diye savaşmam diyen adam var.
    HERKESİN KENDİ FİKRİ. SAYGI DUYMAM AMA DUYMUŞ GİBİ YAPARIM. YİNE DE BİZİM ESKİDEN BÖYLE BİR MİLLET OLMADIĞIMIZIN BİLİNMESİNDE FAYDA VAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isimsiz2343 -- 11 Mart 2017; 5:26:34 >

• Özet geçeydin iyiyidi.biçoğumuz okuyamadı

Savaş artık silahlar yada insan gücüyle olmuyor. O lafı söylemelerinin sebebi kafama bomba yiyip ölmeyeyim diyedir,diye düsünüyorum. Bugün her silahımız da kilit var. Uçağımız uçuyor bombalamak için ve tek kilitleme ile yerde. Bu konulara daha sonra gireriz,adım adım gitmekte fayda var. Görüşlerine değer veriyorum. Araştıran insana her zaman saygı duyarım.

• İzlemeyen varsa izlesin, güzel bir film.

http://m.imdb.com/title/tt3774114

Konusu: Amerikan hükümetinin "güvenlik" adı altında e-postalara, sosyal medya hesaplarına, cep telefonu mesajlarına, hard disklere, kredi kartı ekstelerine ve hatta bilgisayar kamerasına kadar erişebildiğini öğrenen Edward Snowden, hükümet gizli hesap olmadığını ve tüm bunların gizli kanunlarla yasallaştırıldığını 2013 Haziranı'nda tüm dünyaya duyurur. Snowden o anda “Amerikan tarihinin gördüğü en büyük vatan haini” ilan edilirken aynı zamanda da bir kahramana dönüşecektir... (Beyaz Perde)

Edward Snowden
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 11 Mart 2017; 5:48:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Corleone. kullanıcısına yanıt
    işi güçleri yok benimi izlicekler

• Haklisin bir cok noktada amac baskalarina hizmet bunu biliyorum. Gecen gun haberlerde wikileaksin 8300 kusur sayfa belge sizdirdigini ve CIA nin akilli araclarin sistemine girerek kusursuz suikast planladigini , whatsapp, telegram gibi yazismalarin aslinda sifir guvenlikli oldugunu, sistemini bulduktan sonra her yer her zaman girilebilecegini okudum.

Dunyada yillardir hayal edilen seydi bu. Insanlarin her yaptigindan haberdar olmak. Aslinda istihbarat kuruluslarinin amaci da bu olmustur. Ancak gunumuzde istihbarat servisleri bile pasif konuma gecmis, sadece toplumumuzda olan degil, dunya toplumunda genel olarak kabul gormus akilli telefonlar ile bu hayale rahatca ulasabilir durumdalaar. Telefonunuzun konum ozelligini acarak rahatca yer bildiriminde bulunabiliyorsunuz bunu bir cogunuzda normal karsiliyorsunuz. Ama bize normal gelen bu durum kimi kisilerin isine geliyor.

Habil ile kabilden beri insanoglu savas icinde. Her zaman savasacaklar. Hırs denilen olgu yuzunden hepsi. Daha fazla toprak, daha fazla para, daha fazla güç, daha fazla gözyaşı... Ne de güzel demiş atalar "Dünya'yı versen gökte ki Ay'ı ister insanoğlu" diye. Bugun hakli olduklari bir kez daha ortada...

Ben de farklı bir açıdan bakıcam olaya. Bana göre de dünyada en fazla parayı vuran sektör sağlık. Artık 2017 yılında biyolojik savaşlar etken. Çağın illeti kansere hala çare bulunamadı. Ama parası olan Rockefeller sülalesinin günümüz lideri David Rockefeller her 2 3 ayda bir 90 kusur yasina ragmen vucudundaki tum mikroplarindan arindirilip temiz kan enjeksiyonu yapilarak saglikli sekilde devam ediyor yasamasina. Bizim nenelerimiz 90 yasinda katarakt ameliyatina alinmiyor riskli diye peh peh peh. En basiti birkac yil once kus gribi diye bir dalga cıktı. Ondan evveli domuz gribi , simdide zika virusu. Neymis sivrisinekten geciyormusta insanin hamilee yavrusunu etkiloyormus bitek. Arastirmalara göre dünyadaki en katil hayvan sivrisinek bu canli milyar yildir dunyada. Zika o kadar yaygin olmadi 2017 ye kadar da simdi mi yayildi böyle. Parası olana ilaç var, parası olmayan gariban da ilac için itaat zorunda. 50 yıl sonra belki su savaşları olacak ama günümüzde biyoloji savaşları başladı bile... Biraz uzun oldu ama saygılar okuyan forumdaşlara :)

• Acaba ileride o günler gelirse gelecekteki cumhurbaşkanı adayının ergenlikte facedir odur budur oralarda yaptıkları bulunup ortaya çıkarılırsa ne olur kimse o zaman zor cb olur.yada siyasetçilerin.

Dünyada bir şeyleri değiştirme ihtimalin sıfıra yakın ama o yok denecek kadar az ihtimalin gerçekleşmesi için önce;

Öğrenciysen bütün derslerin 100 olacak,

Çalışıyorsan işinde en iyi olacaksın,

Her hafta en az bir kitap okuyacaksın,

Sivil Toplum Kuruluşlarına üye olacaksın, insan tutumlarını ve davranışlarını sahada göreceksin,

Hayranlık uyandıran bir kariyerin, imajın ve hitabetin olacak.

Bunları beceremeyip dünyayı değiştireceğine inanmak ergenlik hezeyanıdır ve en fazla şimdiki gibi '14 yaşındayım ve hayatı çözdüm' modunda dolanırsın, tek yaptığın eleştirmek olur ve kimse de seni ciddiye almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 11 Mart 2017; 9:56:56 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Altına imzamı atarım. Muhteşem bir açıklama olmuş. Seni de gruba eklemek isterim. Sistemi eleştirip o sistemin araçlarıyla iletişim kurucak kadar saf değiliz :). Daha büyük şeyler düşünüyorum.Ancak insanın yakınları her gittiği yerde check-in yapınca pek bişey anlatamıyosun. Onurlu, zeki insanlar lazım.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.