Şimdi Ara

Tüm enstrümanları çalmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 2.000 TL'lik bir bilgisayar var. Bilgisayar oyunlarına çok vakit harcıyorum. Ama müziği daha çok seviyorum. Şu an keman çalıyorum ve 5-6 ay kurs aldım ve ayrıyetten 5-6 aydır kendi kendimi geliştiriyorum. Normalden hızlı ilerliyorum. Yalnız yine de bana yetmiyor. Hâlen müziğe aç hissediyorum kendimi. Bateri, bass gitar, elektro gitar... Bunları da çalmak istiyorum.

Şimdi bilgisayarı satıp dijital bateri seti, bass gitar, elektro gitar vs. almayı düşünüyorum fakat, hiçbirisi için kursa gidemem. Kendimi geliştirmem gerekecek. Mümkün müdür bu aletler için? Özellikle bateri konusunda eğitim gerekim gerekmeyeceği konusunda şüpheliyim. İngilizce dışında eğitim videoları yok.

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • Uzun zaman alır hangisini daha çok öğrenmek istiyorsan onu öğren.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Son yeniliklerin gürültüsünden başka bir şey bulunmayan dünya tarihi denilen şeyin kendisinde, gerçekte bataklığı hareket ettirmek isteyen çok eski şehitlerin trajedilerinden daha önemli konu yoktur.
  • Orta seviyeye gelebilmek için 5 yıl da sürse kâfidir benim için. Bir anda ve ya kısa sürede olmayacağını biliyorum. Aslında bass gitarda biraz kendimi geliştirip, gruplara katılır. Gruplarda çalan kişilerden de bir şeyler öğrenebilirim. Böyle bir şey geldi aklıma.

• nick-entry?

zaten bir ensturmanda ilerleyen birisi diger ensturmanlara yabanci kalmaz asinaligi olur farklilik var elbet ama hic baslamamis birine nispeten.Nota falan ogrenirsen tabi.

YouTube--erdemfb12 Channel
    Uyan Blog
    Not:Tryndamere'la teke teke çıkmam ama Garen isem onu keserim!!!!!
  • hepsini öğreneceğine birinde maestro olman daha iyidir. ben hep davul çalmak istemişimdir. ama bütçe ve yer sorunu yüzünden elektro gitara başladım. çalıyor muyum. evet türk gruplardan duman yabancı olarak metallica rammstein falan çalabiliyorum. kendimi oldukça iyi görüyorum. memnun muyum hayır. hangisini seviyorsan onu seç.

BATERİ VE ELEKTROYU BELKİ ÇOK SONRA.

ŞURADAKİ BASS ÇOK HOŞUMA GİDİYOR MESELA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 2 Kasım 2013; 23:59:24 >

• Yaptigin cok sacma.

Sana önerim keman çalıyorsan şu an birde piyano çalmayı öğren tabi piyano da zaman gerektirir iyi çalıyorum demen için en az 3 yıl.
    Yanınada klasik gitar eklersin o çok uzun süre almaz 3 enstrüman çalmış olursun.

• Eğer bir gruba girmek için enstrüman öğreniceksen bu kesinlikle bas gitar olmalı. Çünkü maalesef fazla yok ben elektro çalıyorum ve olağanüstü bir şeyler göstermessem pek bir şey olcağını sanmıyorum ama bas gitar her zaman lazım.

Ama amfi mi yoksa hoperlor+prosesor mu alsam bilemedim. Line6 xt var kemanda kullaniyorum ama bass gitar icin de olu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Elimde 2.000 TL'lik bir bilgisayar var. Bilgisayar oyunlarına çok vakit harcıyorum. Ama müziği daha çok seviyorum. Şu an keman çalıyorum ve 5-6 ay kurs aldım ve ayrıyetten 5-6 aydır kendi kendimi geliştiriyorum. Normalden hızlı ilerliyorum. Yalnız yine de bana yetmiyor. Hâlen müziğe aç hissediyorum kendimi. Bateri, bass gitar, elektro gitar... Bunları da çalmak istiyorum.

Şimdi bilgisayarı satıp dijital bateri seti, bass gitar, elektro gitar vs. almayı düşünüyorum fakat, hiçbirisi için kursa gidemem. Kendimi geliştirmem gerekecek. Mümkün müdür bu aletler için? Özellikle bateri konusunda eğitim gerekim gerekmeyeceği konusunda şüpheliyim. İngilizce dışında eğitim videoları yok.

yedek pc varsa satabilirsin 2 tane mi pcn var

ayrıca elektro gitar öğren daha fazla seversin sana kalmış

metallica dinlemem ama şu elektro sololarına bka

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.