Şimdi Ara

Tüm Dota 2 İtemlerim çalındı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler durum vahim elimde değerli ne varsa çalınmış. "Honey~" isimli bir kullanıcı benim steam profilimde herkesin gördüğü açıklama bölümüne bir tane link yapıştırmış, nasıl yaptığı hakkında en ufak fikrim yok adamı tanımam etmem. Ve o linke tıklayınca benim ve onun arasında benim tarafımdan açılan bir takas teklifi sayfası geliyor ve tüm itemlerimi koyup almış. Şu ana kadar ne biriktirdiysem gitti . Adam hakında şikayette bulundum hırsızlıktan açıklamayı yaptım bir sonuç çıkarmı ? Onun haricinde ne gibi bir şey yapmam lazım sonuç alabilmem için veya sonuç alabilmemin bi yolu var mı ? Herhangi bir bilgisi olan arkadaş varsa ne olur yardım etsin

• Beyler sizde destek için Honey~ isimli kullanıcıyı hırsız olarak şikayet edin lütfen . Profil linki buradahttp://steamcommunity.com/profiles/76561198158361573
    Lütfen destek olun arkadaşlar.
  • Honey değil sadece. Günlük 15 pm-20-25 arkadaşlık isteği alıyorum. direk engelleyip kişiyi yoksayıyorum. bu günlerde sayıları oldukça arttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akales

Honey değil sadece. Günlük 15 pm-20-25 arkadaşlık isteği alıyorum. direk engelleyip kişiyi yoksayıyorum. bu günlerde sayıları oldukça arttı

Arkadaşlarım standarttır. Yeni arkadaş eklemem sadece ticaret için. Ve bunun arkadaşlıklada alakası yok, herif benim profilimdeki açıklamayı değiştirmek için benim profilime giriş yapması lazım eğer profilime başka cihazdan giriş yapsaydı 1 hafta boyunca takas yapamazdım ben bu hesaptan yani benim cihazımdan başka bir yerde girilmemiş. Ama asıl soru o linki benim profilime nasıl attı? Bu steamin bir açığı olsa gerek değilmi ?
  • Envanterini kontrol ettin mi ? Sanırım takas teklifi atmış sen de gitti sanmışsın. Profilinin envanterinin ve adamın attığı linkin fotoğraflarını at da bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen steam linki gibi gözüken linkler oluyor yukarda link barının başında (normalde başında yeşil yanan bir yer olur) o varsa o site orijinal steamdir fakat girdiğinde o yanmıyorsa direk çıkman gerekir eğer düzgün deliller sunduysan valveye gereğini yaparlar..
  • dota2loung gibisinden bi tane zararlı link yolluyorlar benim de bi kere başıma geldi ama tıklar tıklamaz kapadım siteyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam öyle değil : Adam nasıl yapmışsa benim profilimde açıklama bölümüne bir link koymuş ve bu linkte tıklayınca benim tarafımdan adama yollanan bi takas teklifi sayfası açıyor. yani adam bu linke tıklamış ve benden tüm itemlerimi alıp kendisi onaylamış.
  • Yok hocam güvenilir olmayan sitelere girmeden önce uyarı veriyor zaten ve girmiyorum bende farkındayım onun.
  • Hangi dota 2 sitelerini kullanıyorsunuz türk veya yabancı olsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltimateEchelon

Hangi dota 2 sitelerini kullanıyorsunuz türk veya yabancı olsun ?

Sadece lounge.
  • Geçmiş olsun hocam . Ben şikayet ettim o profili zamanında benim de çok soyuldu hesaplarım online oyunlarda çok üzücü bi durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltimateEchelon

Geçmiş olsun hocam . Ben şikayet ettim o profili zamanında benim de çok soyuldu hesaplarım online oyunlarda çok üzücü bi durum

Ticket atmayı denediniz mi hocam ? Başka bi forumda aynı sıkıntıyı yaşayıp ticket atan bi arkadaşa 2 hafta sonra gelmiş itemler. Attım bekliyorum ama gelir mi gelmezmi bilemem
  • Valve ilgili bir şirket. Benim oynadığım oyunların sahibi olan firmalar ilgisizdi o yüzden ne yaptıysam gitmişti

• Bos İnsan kullanıcısına yanıt
    benim başıma 3 kere geldi, ilkinde bişey yapmadım. 2.seferde ticket attım geri verdiler tüm eşyalarımı. 3üde yine ticket attım vermediler. daha önce ticket atmadıysan at verirler geri.

3.sefer çalındıgında oyundaydım üstelik. bi baktım gitmiş nasıl yapıyo bunlar hiçbi fikrim yok.
  • Evet hocam sadece 1 defa itemleri geri veriyorlar diye duymuştum. Benim de başıma ilk defa geliyor ticket atalı 10 gün oldu hala ses seda yok İnşallah gelir. Geçmiş olsun sizede şifrenizi e-postanızı değişmenizi öneririm. Nasıl yaptıgına gelirsek dediğim gibi bir şekilde benim profilimdeki açıklama bölümüne bir link koymuş, linke tıklayınca benim tarafımdan o adama yollanmış takas teklifi açılıyo. Kısacası o linki oraya nasıl koyduğu mesele. Gerisinde alıyo zaten itemleri ticaretle.
    e posta şifre değiştiremiyorum malesef, benm hesaptan offline modda fm oynayan baya arkadaşım var da, fakirlere kıyamadıgımdan işte hep bunlar :)
    geç d eolsa cevap veriyolar. bana 3 hafta falan sonra dönmüşlerdi ama geri verdiler tüm çalınanları.
    hocam böyle konular sayesinde büyük trade ypamaya korkar oldum arkadaşımında başına gelmişti ama malesef vermedi valve itemleri. vercek olsa en geç 3 gün içinde cevaplıyorlar mış zaten. geçmiş olsun
  • Ticket atışımın üzerinden 12 gün geçti ama bu gün tüm itemlerim eksiksiz olarak geri geldi. Çok mutluyum şu an Adamın dibisin valve
    Hadi hayirli olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.