< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (28. sayfa)

-
-
iPhone 13 pro : 4-5 Hafta olan teslimat süresi 5-6 haftaya çıktı
iPhone 13 : 3-4 hafta olan teslimat süresi ise 4-5 haftaya çıktı
HAYIRLISI
-
Kargoya verilince haber veriyorlar gönderime hazırlanıyor da bilgi gelmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 11 içinde aynı durum söz konusu 5-6 hafta yazıyor
-
Allah yeni sipariş vereceklere sabır versin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPhone 13 içinde 5-6 hafta yazıyor şu an bende.quote:
Orijinalden alıntı: bircivilengineeriPhone 13 pro : 4-5 Hafta olan teslimat süresi 5-6 haftaya çıktı
iPhone 13 : 3-4 hafta olan teslimat süresi ise 4-5 haftaya çıktı
HAYIRLISI
Tüm iPhone 13 modelleri için en erken İstanbul seçtiğimizde teslim tarihi 30 Aralık-7 Ocak arası gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 22 Kasım 2021; 15:39:41 >
şaka maka 1 ay bekleyecez 1 telefon için
yeni süpraişler için geçerli değil mi? zor bekledik 3 haftadır
32 gün oldu benim
hangi model için hocam, genelde 30 günü geçmiyor gibi gruptaki gönderilerden anlaşılan
13 pro max, Cuma dan beri Gönderime Hazırlanıyorda inşALLAH akşama gönderildi yazar kafayı yedim gerçekten
Yeni siparişler için uzadı teslim aralığı. Mevcut siparişlerde bir değişim yok.quote:
Orijinalden alıntı: TAGRNT
yeni süpraişler için geçerli değil mi? zor bekledik 3 haftadır
araya haftasonu girmiş şanssızlık..
Maalesef :( hayır onu geçtim bazılarınınki cuma verildi Cumartesi veya bugün ellerine ulaştı ama benimkini göndermediler hala
Arkadaşlar merhaba. Herkese iyi forumlar.
İphone 11 128 gb için şu an için en uygun fiyat Apple'ın sitesi gibi gözüküyor. Fakat teslim tarihi çok uzun..
Alternatif olarak önerebileceğiniz başka satan bir yer var mıdır acaba? Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
23 ekim siparişi olup gönderilen var mı acaba?
-
başkan bende bu kasım indirimlerini bekledim en ucuzu apple'ın sitesindeydi oradan verdim siparişi. Dünyada çip sorunu olduğu için üretimin yavaşladığını söyledi yetkililer ben 10 gündür bekliyorum
-
"Gönderime hazırlanıyor" tam olarak ne demek oluyor ben çözemedim. Stok geldiyse benim için, geriye bir tek kargoya vermek kalıyor. Eğer faturasının çıkarılması ve kargoya teslim için günlerce bekletiliyorsak ayrıca yazıklar olsun. İyice kabak tadı verdi şu bekleme işi.
-
Herkesi bekletip toplu olarak gönderiyorlar herhalde bende anlayamadım birde yani bu Cuma Sabah oldu Gönderime hazırlanıyor diye üstünden Cuma geçti hadi Cumartesi ve Pazarı es geç bugün Pazartesi hala bir hareket yok
Ben de kargo şubesine gitsem mi diye düşünüyordum teşekkür ederim bilgiyi paylaştığınız için.
25 Ekim sipariş iphone 13 midnight hafta sonu gönderildi ve yarın teslim gözüküyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X